agunia13 06.06.05, 11:11 czy ktos wie gdzie w internecie mozna zamowic ksiazeczki z tej serii? z gory dziekuje i pozdrawiam, aga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tres_ka Re: wilga - klasyka polska 06.06.05, 13:00 poszukaj może tutaj: www.wilga.com.pl/index.php Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: wilga - klasyka polska 06.06.05, 21:28 Ja kiedyś też poszukiwałam klasyki polskiej i światowej wydawnictwa Wilga (chodzi o takie małe, kwadratowe, sztywnostronnicowe książeczki prawda?) Nigdzie w internecie ich nie znalazłam (nie wiem czemu, nawet na oficjalnej stronie wydawnictwa :( ). Bywają w supermarketach i w ten sposób udało mi sie zgomadzić sporą kolekcję... A książeczki są super, fajnie ilustrowane, był okres kiedy czytaliśmy je od rana do wieczora... Odpowiedz Link
czytelniczka1975 Re: wilga - klasyka polska 06.06.05, 22:15 Ja kiedyś też poszukiwałam klasyki polskiej i światowej wydawnictwa Wilga > (chodzi o takie małe, kwadratowe, sztywnostronnicowe książeczki prawda?) > Nigdzie w internecie ich nie znalazłam (nie wiem czemu, nawet na oficjalnej > stronie wydawnictwa :( ). Po prostu Wilga ma FATALNĄ stronę www. A szkoda... Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 07.06.05, 10:01 juz nawet do wydawnictwa dzwonilam, ale oni sami nie wiedza gdzie mozna dostac te ksiazeczki... szkoda, bo ksiazeczki super i hubi (16 miesiecy) je uwielbia. ja niestety nie mieszkam w polsce i ciezko mi na nie polowac. jak tylko jestem w warszawie to odwiedzam wszystkie empiki i tesco. dajcie znac jaki tytuly sie ostatnio ukazaly, to namowie dziadkow na poszukiwania. dzieki i pozdrawiam serdecznie, aga Odpowiedz Link
i2h2 Re: wilga - klasyka polska- agunia13 14.06.05, 09:54 • 14.06.2005 09:18 witam, ostatnio juz pytalam gdzie mozna dostac ksiazeczki z tej serii (wydawnictwo wilga). niestety w internecie ich nie ma, a wydawnictwo tez nie potrafi powiedziec gdzie ich szukac. mam prosbe do tych co posiadaja te ksiazeczki. napiszcie jakie tytuly udalo juz sie Wam zdobyc i jak gdzies zobaczycie w ksiegarni nowe to dajcie znac. z gory dziekuje mi ostatnio udalo sie dostac dlugo poszukiwanego "spoznionego slowika" (tesco w-wa ul stalowa) pozdrawiam aga Odpowiedz Link
redwine1 Re: wilga - sklep w internecie 14.06.05, 11:22 a ja napisalam do wilgi, zeby zapytac o pełna ofertę w internecie (Krzys łazi i mowi: "mama citać" :)) i podobno niedługo ma być nowa strona www i przyjazny sklep - może więc warto poczekać :)) pozdrawiam serdecznie, redwine Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: wilga - klasyka polska 14.06.05, 15:27 my mamy klasyka polska: - Spóźniony słowik - Pan Tygrys - Małpa w kąpieli - Paweł i Gaweł - Dziesięć bałwanków - Stefek Burczymucha - Okulary - Hipopotam - Chory kotek Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 15.06.05, 09:00 dzieki. to nam brakuje okularow i hipopotama... pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: wilga - klasyka polska 15.06.05, 10:42 O, to ja juz teraz tez wiem jak wygladaja te książeczki, mamy tylko 'chory kotek', ale faktycznie bardzo fajny Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: wilga - klasyka polska 14.06.05, 22:04 a z klasyki światowej: - Pinokio - Królewna śnieżka - Jaś i Małgosia - Złota rybka - Czerwony kapturek - Calineczka - Kopciuszek - Brzydkie kaczątko - Królowa śniegu - Piękna i Bestia - Kot w butach - Roszpunka Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: wilga - klasyka polska 11.07.05, 21:43 W Auchan z klasyki światowej pojawiły się jeszcze "Mała syrenka" i "Śpiąca królewna" Odpowiedz Link
katarzyna2222 Re: wilga - klasyka polska 20.07.05, 22:24 Dziś zakupiłam z klasyki polskiej: "Krasnoludki" Konopnicka "Kto zna słowa na Kra..." Chotomska ma ktoś jakies inne tytuły? Odpowiedz Link
monix123 Re: wilga - klasyka polska 20.07.05, 22:32 O! Ja też dziś dokupiłam "Kto zna słowa na kra.." "Krasnoludki" "stefka..." "Hipopotama" i "Muchy samochwały" A póki co hitem są u nas "Kotek" i "Piesek kruczek" :) Pozdr. Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 21.07.05, 10:22 napisz prosze gdzie je kupilas. dziekuje i pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 21.07.05, 10:16 a gdzie je kupilas? tych jeszcze nie mamy z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
monix123 Re: wilga - klasyka polska 21.07.05, 12:01 W starym,dobrym Tesco oczywiscie:) Wygrzebalam z wielkiej sterty:)Tym razem za 2,99zl.Ostatnio za 1,99:) Dzis hitem jest "Kto zna słowa na KRA...?!" Chotomskiej.Szczerze powiedziawszy nie znałam tego wcześniej:) Pozdr. Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 25.07.05, 09:04 dzieki. dziadkowie w piatek dokupili Hubikowi Slowa na kra i Krasnoludki. niestety nie znalezli Hipopotama pozdrawiam, aga ps. my juz mamy calkiem duza kolekcje: - Dziesiec balwankow - Malpa w kapieli - Muchy samochwaly - Kot rybolowca - Pawel i Gawel - Chory kotek - Pan tygrys - Lokomotywa - Ptasie radio - Mistrz - Krolewna - Piesek Kruczek - Boza krowka - Stefek Burczymucha - Rzepka - Spozniony slowik - Slowa na kra - Krasnoludki Odpowiedz Link
monix123 Re: wilga - klasyka polska 25.07.05, 16:24 Niestety my mamy tylko połowę Twojej kolekcji ;( Trudno..będę "polowała" dalej.... Martula moja /15 mies/ nie daje mi spokoju i tylko czytamy i czytamy :) Odpowiedz Link
agunia13 Re: wilga - klasyka polska 19.09.05, 11:24 dzis na stronie wydawnictwa znalazlam 2 nowe tytuly: Idzie Grzes Bambo mam nadzieje, ze w sklepach tez sa juz dostepne (bo przesylka kosztuje 10 PLN a same ksiezeczki po okolo 3 PLN wiec sie nie oplaca zamawiac). widzialyscie moze juz je gdzies w warszawie? pozdrawiam serdecznie, aga Odpowiedz Link
monix123 Re: wilga - klasyka polska 23.09.05, 22:27 Idzie Grześ i Bambo dostałam dziś w Tesco:) nie w Warszawie,ale pewnie w Warszawie tym bardziej jest:) Chciałam jeszcze Lokomotywe, ale nie ma ;( Pozdrawiam wszystkich czytaczy nałogowych:) Odpowiedz Link