zona_mi 30.08.07, 11:52 Znacie? Lubicie? Pisze dla maluszków czy raczej starszych dzieci? Młodzieży? Proszę o informacje :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpalasz Re: Kazimierz Szymeczko 30.08.07, 15:15 Pana Kazimierza poznałem osobiście przy okazji wspólnego spotkania autorskiego w Kędzierzynie-Koźlu. I jeśli Jego książki (nie miałem okazji, niestety, przeczytać) są tak humorystyczne i sympatyczne jak On sam, to serdecznie polecam wszystkim :D Odpowiedz Link
zona_mi Re: Kazimierz Szymeczko 30.08.07, 17:40 A, bo właśnie spotkanie z nim się szykuje - to, mówisz, kombinować zwolnienie z pracy? :) Odpowiedz Link
zona_mi mpalasz - OT 30.08.07, 18:35 Panie Marcinie, a kiedy zobaczymy na Pana stronie zdjęcia z pierwszego spotkania autorskiego we Wrocławiu? ;) Odpowiedz Link
zona_mi Re: strona 30.08.07, 23:00 O! Przepięknie dziękuję! Teraz to dopiero mam ochotę go poczytać! :) Odpowiedz Link
jasiek4 Re: strona 31.08.07, 17:50 Żono a możesz zdradzic gdzie i kiedy to spotkanie ? Czy słusznie domyślam się że we Wrocławiu ? Odpowiedz Link
zona_mi Re: strona 31.08.07, 18:27 We Wrocławiu, ale nie jest to spotkanie całkiem otwarte, bo z uczniami pewnej szkoły. Chyba że przypadkiem Twoje dziecko też tam chodzi :) Odpowiedz Link
i2h2 Re: czy ktoś zna bliżej twórczość K.S.? b/t 01.09.07, 13:54 Ja znam - tzn. lepiej znam te dla starszych dzieci vel młodszej młodzieży ;-) Dooobre są: takie kryminało/obyczajówki z dużą porcją poczucia humoru. Dłuższa recenzja, jak się rozpakuję ;-P Odpowiedz Link
zona_mi Re: czy ktoś zna bliżej twórczość K.S.? b/t 01.09.07, 14:30 O, to czekam z utęsknieniem! Odpowiedz Link