seipang 03.04.08, 11:40 Co powiecie o wydawnictwie Dragon? Szukają tekstów, chciałabym im coś wysłać, ale czy warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: Wydawnictwo Dragon 03.04.08, 12:14 Powiemy, że widzimy, iż jest to wydawnictwo książek(?) edukacyjnych, a raczej jakichś ćwiczeń i podręczników i nic nam nie wiadomo, żeby się literaturą zajmowało. Ponadto powiemy, że mają paskudne ilustracje. A po informacje na temat jakości współpracy z nimi zgłoś się na forum "Wydawnictwa i ich obyczaje": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11943 Odpowiedz Link
dario456 Re: Wydawnictwo Dragon 27.02.16, 14:54 Właśnie mam z nimi do czynienia. Nie chcą wypłacić wynagrodzenia za pracę, która zajęła mi 1,5 m-ca. Nie odpowiadają na maile, tel odbiera szeregowy prac. co nic nie wie, szefa nie ma, a jak jest - milczy. Odpowiedz Link
jayne_jayne Re: Wydawnictwo Dragon 03.08.16, 13:32 Jeżeli chodzi o to wydawnictwo z Bielska, to też mam własnie z nmi do czynienia. Dokładnie ten sam problem co dario456. Brak wypałty, kiepski kontakt... Generalnie pierwsi do pretensji, ostatni do płacenia. Odpowiedz Link
abepe Re: Wydawnictwo Dragon 08.08.16, 20:26 Podano wyżej link do forum o wydawnictwach i ich zwyczajach. Skargi i posty tutaj niewiele wniosą. Odpowiedz Link