Gość: aaa IP: *.brnt.cable.ntl.com 21.04.10, 20:37 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7799288,Rzad_przyzna_renty_specjalne_dla_bliskich_ofiar_katastrofy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 21.04.10, 20:41 A.O. 25.11.2009, 11:47:10 Wpis #4 Swojak Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 182 Dołączył: 21.10.2009 Nr użytkownika: 1616 A dlaczego obrzydliwy, obrzydliwie to postąpił TW Krzysiek donosząc na kolegów, a co niektórzy z Was powinni sobie parę spraw przewartościować i nie robić z Chomy męczennika. Samousprawiedliwienia Pan Chomy są niedorzeczne i postawione na głowie, ale to jest teraz bardzo charakterystyczne dla niestety większości polityków w naszym kraju, którzy uciekają od treści do formy, od istoty sprawy do jej pozorów, od etyki do estetyki, od aqua do unda, a to wszystko plus Wasze niedorzeczne poparcie pomaga im stępić resztki wyrzutów sumienia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Skandal IP: *.toya.net.pl 21.04.10, 22:36 POtęzny skandal.. to pójdzie z moich pieniędzy.. niech rodzina tego co podjał decyzję o zorganizowaniu wycieczki (sic!!!) pokryje koszty rent specjalnych bo wizyta oficjalna międzypaństwowa była 7 kwietnia 2010 r. Albo wnuk dziadka niech ze swojej kasy płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armagedon Re: Skandal IP: 94.254.182.* 21.04.10, 22:51 święta racja!! Caritas powinien wspomóc kasiorką!!!!Ale po co jak zrobi to za nich państwo samoistny wasal kleru. A oni dalej będą zbierać diengi niby to na Haiti, głód w Afryce i takie tam bla,bla. W rzeczywistości zbierają na siebie, swoje rodziny i wypasone bryki. Minimalne kwoty przeznaczają na konkretny cel, na który zbierają. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Skandal 21.04.10, 22:52 To nie skandal a populizm PO.Samolotow nie kupowali bo bali sie o slupki poparcia a teraz na fali wspolczucia uszczesliwiaja za pieniadze podatnikow rodziny swoich kolegow.Niech Tusk z Mirem i Zbychem zrezygnuja z partyjnych dotacji o czym paplaja od lat i powolaja fundacje pomagakjaca osieroconym dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Skandal 21.04.10, 23:11 Wierzę, że Polacy po latach ogłupiania, to przez czarnych, to czerwonych i znów czarnych, stają się narodem mądrym, rozsądnym. Większość myśli i po doświadczeniu jednego i drugiego, wyciąga wnioski. Ta końska dawka żałoby wielu zwaliła z nóg, a innych przyprawiła o wymioty, a jeszcze innych o zażenowanie. Podczas pogrzebu widać było, że nawet rodziny wielu "najwybitniejszych Polaków" sa bardziej skrępowane tym natrętnym kadzeniem, często pełnym kłamstw, niż zrozpaczone. Jeśli ktoś wierzy w Boga, to wierzy w jego nieomylność, wierzy w to, że Stwórca, w swoim nieskończonym miłosierdziu zawsze chce dobrze, a jego czyny są wyłącznie dobre, cokolwiek uczyni jest dobre. Dopuszczając do katastrofy musiał mieć jakiś zamysł, może tym małym nieszczęściem zapobiegł jakiemuś wielkiemu nieszczęściu? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 21.04.10, 23:23 utor: valmont80 04.08.09, 14:55 Dodaj do ulubionych zarchiwizowany APELUJĘ DO RZĄDU UKRAINY O ODDANIE MI I MOJEJ RODZINIE ZIEMI I MAJATKU POD LWOWEM ORAZ KAMIENICY W CENTRUM LWOWA!!! ZGADZAM SIĘ NA WYPAŁACENIE ODPOWIEDNIEGO EKWIWALNETU ZA UTRACONY MAJĄTEK. MAM NADZIEJĘ, ŻE Z CZASEM RZĄD NA UKRAINIE PRZYJMIE ZACHODNI CYWILIZOWANY MODEL SPRAWOWANIA WŁADZY NIE OPARTY NA CHORYM NACIONALIŹMIE I GLORYFIKACJI MORDERCÓW, WTEDY MOŻE UKRAINA BĘDZIE POWAŻNIE TRAKTOWANA PRZEZ UE I SWOICH WSCHODNICH SĄSIADÓW ROSJĘ. JAK NARAZIE WIDZĘ, ŻE SZYBCIEJ DO UE PRZYSTĄPI TURCJA ZUPEŁNIE ODMIENNA KULTUROWO OD RESZTY EUROPY, NIŻ UKRAINA ZACOFANA GOSPODARCZO I NIE UMIEJĄCA RZETELNIE OCENIĆ SWOICH DOKONAŃ HISTORYCZNYCH I TERAŹNIEJSZYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Skandal IP: *.toya.net.pl 21.04.10, 23:36 Może bardziej kolorowo? wklejac takie teksty to tak jak naciągac skórkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Skandal IP: *.range86-146.btcentralplus.com 22.04.10, 00:14 Naprawdę żenująca jest ta "pacyfikacja" dokonywane przez Fankę wielorga nicków na przyzwoitej i uczciwej dziewczynie, którą jest Ania, czyli Valmont80. Pisałem kiedyś o środowisku forumowych "patryjotów" szczególnie aktywnych na wątkach "banderowskich", że oprócz graczy, są tam ludzie uczciwi, o dobrych intencjach, usposobieni prawdziwie patriotycznie, tyle, że naiwni, a przez to wmanewrowani, których ktoś traktuje jako nawóz potrzebny do hodowania własnej kariery i m.in. Valmont, wierząc, że chodzi tu wyłącznie o szlachetne cele, dała się zmanipulować, ale szydło, prędzej czy póxniej, zawsze wyjdzie z worka i tak się właśnie stało. Ktoś, kto atakuje tę przemiłą, szczerą i uczciwą dziewczynę, a jestem przekonany, że robi to tylko jedna osoba, powinien nie tylko dać sobie z tym spokój, ale posypać głowę popiołem. Uwierzcie mi, na to co napisałem mam niezbite dowody i tylko dlatego ich nie publikuję, że nie chcę dolewać ohydy do tego forum. A na tzw. marginesie pytam: po jakiego ch... posty Valmont, które już wszyscy znamy i w, których nie ma nic co mogłoby kogokolwiek urazić? Przyzwoici ludzie na tym forum, bez względu na przekonania, na pewno nie pozwolą jej zdyskredytować. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 00:18 Re: Takich Lechowskich, Pysiów i.. Autor: lechowski51 08.04.10, 09:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz jobrave pisze; Zanim twój adwokat spotka się ze mną niech najpierw przejrzy sobie twoje wypowiedzi, niektóre z nich wyczerpują znamiona czynów zagrożonych przez kodeks karny i powinny być ścigane z urzędu. A w ogóle są jeszcze inne dowody materialne. W razie potrzeby służę adresem doręczeń. Jestes marnym gnojkiem,bez zasad i honoru ktory publicznie zneca sie nad kobieta.Zamiast Kodeksu Karnego przeczytaj wpierw Kodeks Boziewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Skandal IP: *.range86-146.btcentralplus.com 22.04.10, 00:54 A kim jest kobieta, która znęca się nad mężczyzną, lub nad inną kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 01:00 Re: Prawie jak Mykola, tylko krócej!!!!!! Autor: valmont80 10.01.10, 01:10 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Dziękuję Ci Fanko, dziękuję Ci Lechowski51, dziękuję Ci bastion 44, dziękuję Ci pysio, dziękuję wszystkim ignorującym wszystkich mykołów!!! Anna Ogonowska Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 14:41 Re: Potepienie ludobojstwa Autor: valmont80 07.01.10, 12:20 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Co za bzdury wypisujesz i na czyje polecenie??? Piszesz zupełnie w stylu Pana Bohdana Huka z "Naszego słowa", przerzucasz winę na innych, a ja mówię oddaj mi życie mojej zamordowanej niewinnej rodziny a jak nie potrafisz to zamilcz i daj mi w spokoju cieszyć się, chociaż tym, że w końcu sobie ktoś o nich przypomniał i upamiętnił ich męczeńską śmierć. Światowy Związek Kresowian zbiera podpisy: www.kresowianie.com/UserFiles/file/lista_poparcia_dla_inicjatywy_obywatelskiej.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Skandal IP: *.range81-157.btcentralplus.com 22.04.10, 14:54 Czy nie lepiej brać hormony, żeby złagodzić menopauzę, zamiast wklejać posty Valmont? Tylko miłosierdzie powstrzymuje mnie przed wklejeniem tajnej korespondencji Fanki, którą słała do mnie i do Valmont, ale wszystko ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 14:56 Re: Prawie jak Mykola, tylko krócej!!!!!! Autor: valmont80 10.01.10, 01:10 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Dziękuję Ci Fanko, dziękuję Ci Lechowski51, dziękuję Ci bastion 44, dziękuję Ci pysio, dziękuję wszystkim ignorującym wszystkich mykołów!!! Anna Ogonowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Skandal IP: *.range81-157.btcentralplus.com 22.04.10, 15:24 widać spamowanie wychodzi taniej niż tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 15:30 Re: Takich Lechowskich, Pysiów i.. Autor: lechowski51 08.04.10, 09:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz jobrave pisze; Zanim twój adwokat spotka się ze mną niech najpierw przejrzy sobie twoje wypowiedzi, niektóre z nich wyczerpują znamiona czynów zagrożonych przez kodeks karny i powinny być ścigane z urzędu. A w ogóle są jeszcze inne dowody materialne. W razie potrzeby służę adresem doręczeń. Jestes marnym gnojkiem,bez zasad i honoru ktory publicznie zneca sie nad kobieta.Zamiast Kodeksu Karnego przeczytaj wpierw Kodeks Boziewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor house Re: Skandal IP: *.vectro.com 22.04.10, 15:37 jobrave, ja myślę że w tym przypadku nie powinieneś mieć skrupułów i powinieneś wkleić te maile od fanki_ścierwanki Odpowiedz Link Zgłoś
fanka.val.monta.iq80 Re: Skandal 22.04.10, 15:41 Re: Potepienie ludobojstwa Autor: valmont80 07.01.10, 12:20 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Co za bzdury wypisujesz i na czyje polecenie??? Piszesz zupełnie w stylu Pana Bohdana Huka z "Naszego słowa", przerzucasz winę na innych, a ja mówię oddaj mi życie mojej zamordowanej niewinnej rodziny a jak nie potrafisz to zamilcz i daj mi w spokoju cieszyć się, chociaż tym, że w końcu sobie ktoś o nich przypomniał i upamiętnił ich męczeńską śmierć. Światowy Związek Kresowian zbiera podpisy: www.kresowianie.com/UserFiles/file/lista_poparcia_dla_inicjatywy_obywatelskiej.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Skandal IP: 213.25.24.* 22.04.10, 16:07 Fanka jestem pełen podziwu dla Twojej benedyktyńskiej pracy! Czytając te posty musisz dojść do wniosku że byłaś podpuszczana i prowokowana. Odpowiedz Link Zgłoś