Dodaj do ulubionych

Notariusz w Przemyślu.

01.03.04, 19:45
Witam ... Ma ktoś jakieś informacje o jakimkolwiek notariuszu w Przemyślu ?
Szczególnie interesują mnie ceny ustanowienia pełnomocnictwa notarialnego,
czyli najbardziej podstawowa usługa ...

Zatem jak ktoś wie, niech wali ... albo wiadomość zostawi pod symbolem z kopca
... znk rozpoznawczy , trzykrotnie splunąć przez ramię i raz klepnąć dłonią 4
schodek od góy ...
Obserwuj wątek
    • juchoo03 Re: Notariusz w Przemyślu. 02.03.04, 16:02
      Jest taki jeden,na Kopernika,ale uwaga:czasem tam strzelają! ;)))
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Notariusz w Przemyślu. 03.03.04, 01:38
      > Ma ktoś jakieś informacje o jakimkolwiek notariuszu w Przemyślu ?

Ustaliłem (a raczej znalazłem łażąc po mieście) ... Notariusz na Słowackiego (po
      prawej stronie w kierunku szpitala) około 150 m za pierwszym przystankiem . Z
      twarzy podobny do posła Poncyliusza. Przyjazny, pogada, wytłumaczy ... Obsługa
      miła ...

Notariusz kolejny na ul Mickiewicza po prawej stronie (w kierunku
      Jagiellońskiej) za przystankiem (poczta) - Wejście to samo co do serwisu pralek,
      lodówek i takich tam. 1 piętro - obsługa odrażająca, facet niemiły i w ogóle ...
      Jeśli mnie pamięć nie myli jest to kancelaria TEMIDA ... Tego poprzedniego nie
      pamiętam, bo z nazwiska był (nie kancelaria a pojedynczy notariusz ;) ) ...

Jak znajdę więej dam znać , oczekuję również sygnałów z waszej strony ....
      • Gość: kkl Re: Notariusz w Przemyślu. IP: *.tktelekom.pl 12.10.13, 16:48
        Notariusz w Przemyślu bez liku - wystarczy się rozejrzeć,
        musisz pochodzić i popytać który bierze najmniej - tylko UWAGA (lepiej mieć wycenę na "papierze").
        Osobiści nie polecam Pani Sielskiej :
        pierwsza wycena za akt notarialny (wraz z opłatami) niespełna 4 tys. zł., gdy przyniosłam wszystkie potrzebne dokumenty to stwierdziła, że nie uwzględniła hipoteki i będzie to kosztować troszkę ponad 4,6 tys. - pomyślałam "dobra" już nie będę zmieniała, choć miałam ofertę (wraz z wpisem hipoteki co Pan notariusz zaznaczył) za 4,45 tys. w inny miejscu. Pełnia rozgoryczenia ujęła mnie po podpisaniu aktu, gdy Pani Notariusz wręczyła mi fakturę na ponad 4,8 tys zł., na moją uwagę, że 4 dni temu przecież była inna cena Notariusz stwierdziła, że może się pomyliła, a i tak muszę zapłacić.
        Do dziś nie wiem dlaczego na fakturze mam 9 wypisów (Pani Notariusz też mi nie powiedziała gdzie są, lecz jak to stwierdziła - "na pewno się zgadza").
    • Gość: google Re: Notariusz w Przemyślu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 21:03
      Choćby:
      panoramafirm.pl/notariusz/podkarpackie,,przemy%C5%9Bl
      najlepszy wg, mnie, p. Obler

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka