Dodaj do ulubionych

Watek dla wklejaczy z youtube

05.05.10, 20:07
Dla wampira i jego kolesiow.Zamiast zasmiecac forum odsylaczami do
youtube,mozecie robic sobie w tym watku do woli i nikt wam nie bedzie
przeszkadzal.
Obserwuj wątek
    • monte_we_mgle Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 20:11
      Już jest taki wątek. Założyłem go pod nickiem <twa_live>. Palnij se
      przegląd prasy, którego nikt nie przeczyta i nie truj dupy.
      • Gość: zagubiny rencista Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 20:18
        forum.gazeta.pl/forum/w,33197,102962552,102962814,Re_praca_z_osobami_slyszacymi_glosy_link.html
      • Gość: pysio Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: 213.25.24.* 05.05.10, 20:18
        Też mnie wkurzają odsyłacze ale to taka maniera z którą trzeba się pogodzić.
        Mogę tylko apelować o litość i wyrozumiałość z ich strony!
        • monte_we_mgle Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 20:37
          Pani nie jest na bieżąco. Teraz za duzo zarabiam i świadczenie mam
          zawieszone. Proszę sobie poszukać na Szczurze, może jest o tym, bo
          na Duplikat kretynek nie wpuszczamy.
          • Gość: awan-turka Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:25
            Re: Czy to schizofrenia?
            Autor: zagubiony.monte 15.03.10, 19:05
            Dodaj do ulubionych
            Odpowiedz
            awanturka napisała:

> Ja brałam pernazynę. Nic takiego nie miało miejsca. Może brałam w
            małych dawkac
            > h - nie pamiętam.

Miałaś szczęście. Ten lek to straszny shit.

> Natomiast ku mojemu wielkiemu zadowoleniu ewidentnie dzięki niej
            przestałam obg
            > ryzać paznokcie, które obgryzałam od początku życia smile Piszę
            powaznie!

Gratulacje big_grin ale jak to ta pernazyna zrobiła?

Ps. Ditta, ja też łykałem halo nie pierdol na samym początku, jak mi
            złą diagnozę postawili i miałem takie dziwne wrażenie, że oczy mi
            wyłażą z głowy, a potem to już polekowego doła i mało się nie
            przekręciłem. Okropieństwo, brrrrrrrrrrrrrr...
    • Gość: dla pacjentów Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:54
      www.youtube.com/watch?v=HyDYY8Sy4sI&feature=fvw
      • Gość: psychiatra Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 21:58
        to była bajka na dobranoc dla wampira-monte i lepa-jesuska
        22-ga! marsz do łóżek i gasić światło bo kaftaniki wam pozakładam!
        • Gość: psychiatra Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:00
          aha, lep to oczywiście val.monte
          cóż za pokrewieństwo dusz! rodzina?;)
          • wampir-wampir Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 22:03
            Oj, Fanka, Fanka...
            Widzę, że waleriana nie pomoże. Na manię prześladowczą najlepszy
            będzie tisercin, który ma również działanie przciwlękowe. Na zwidy
            dotyczące cudzych powiązań rodzinnych łyknij sobie olanzapinę. A na
            sen proponuję luminal. Kolorowych snów ;D
            • Gość: awan-turka Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:06

Re: Już po trzeciej...
              Autor: zagubiony.monte 12.11.09, 02:36
              Dodaj do ulubionych
              Odpowiedz
              Masz rację. Piguły to nie najlepszy sposób na długotrwałą
              bezsenność, ale u mnue to taka przypadłosć sezonowa - szybko mija.
              Po kilku dniach łykania odstawiam i śpię normalnie. Zresztą nie
              biorę żadnych zajzajerów, co najwyżej atarax.
              • wampir-wampir Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 22:30
                Atarax to inna nazwa hydroxyzyny. On jest słabszy od luminalu, ale
                strasznie się chce po nim pić. Wybrałem leki, które nie powodują
                skutków ubocznych. No, z wyjątkiem olanzapiny - po niej się tyje,
                ale jeśli wolisz schudnąć to łyknij sobie abilify zamiast. Dobranoc.
                • Gość: awan-turka Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 22:35
                  schizofrenia

Re: Proszę poradzić mi,co Wy o tym myślicie?
                  Autor: zagubiony.monte 13.01.10, 21:38
                  Dodaj do ulubionych
                  Odpowiedz
                  Trudne pytanie Ditta. Gdyby nie było wyjścia, to z bólem serca, ale
                  bym trzymał.
                  Sam byłem zamknięty, to wiem, że to bywa konieczne.
                  Jak miałem zwidy, to błagałem policjantów, żeby mnie zewieźli do
                  czubków, ale nie chcieli. Gdy ostatecznie zawiozła mnie znajoma,
                  byłem jej wdzięczny, choć po jednum dniu pobytu chciałem stamtąd
                  uciekać i prosiłem żonę, żeby mnie zabrała do domu. Nie zabrała. Gdy
                  po trzech tygodniach wyszedłem na przepustkę byłem tak oszołomiony
                  hałasem i ruchem ulicznym, że chciałem wracać do szpitala. Nie byłem
                  gotowy na życie na wolności.
                  Za drugim razem na toksykologii zgodziłem się na odtransportowanie
                  do psychiatryka. Już nie chciałem wiać. Chyba byłem zadomowiony. Ale
                  to nie było takie zupełne uwięzienie. Dwa razy dziennie
                  wychodziliśmy na spacery z terapeutką, po jakimś czasie dostałem
                  wolne wyjście i pałętałem się po ogrodzie samopas.
                  Szpital to nie jest przyjemne miejsce, ale jak trzeba to trzeba.
                  • wampir-wampir Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 22:57
                    Nie przesadzaj Fanka, jeszcze nie trzeba. Wystarczy to co przepisał
                    pan doktor w podstawowych dawkach. Receptę da Ci doktor Rotte.
                    Podobno kiedyś był najlepszy w Przemyślu, a jeśli się wstydzisz iść
                    do psychiatry w swoim mieście, to wybierz się do pani dr Dubas-
                    Ślemp. Przyjmuje w lubelskim Farmedzie, w poniedziałki, na
                    Koryznowej, koszt wizyty 80 zł. Tylko broń Boze nie jedź busem, one
                    parkują na Ruskiej, pod cerkwią, Twój stan mógłby od tego ulec
                    znacznemu pogorszeniu!
                    • lep.na.modliszki Re: Watek dla wklejaczy z youtube 05.05.10, 23:07
                      :))))
                      • monte_we_mgle Re: Watek dla wklejaczy z youtube 06.05.10, 00:19
                        Dobranoc :-)))
                        • Gość: pysio Re: Watek dla wklejaczy z youtube IP: 213.25.24.* 06.05.10, 06:51
                          Myślę że coś w tym jest wspólnego; Wklejanie i porady psychiatryczne.
                          • monte_we_mgle Re: Watek dla wklejaczy z youtube 06.05.10, 13:22
                            Fanka wkleja bloga x. Zaleskiego i czasem piosenki. Fanka używa
                            nicka Psychiatra na forum. O rany! Mamy z Fanką tak wiele wspólnego!
                            Fanka się załamie, gdy to przeczyta, Pysiu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka