Dodaj do ulubionych

Jestem za Komorowskim.

IP: *.toya.net.pl 08.05.10, 08:50
Jestem za Komorowskim.To mój kandydat na prezydenta III RP!
Obserwuj wątek
    • kocur_zalogowany Jestem przeciw Kaczyńskiemu 08.05.10, 08:55
      Nie mam swojego kandydata :(

Mamy wybór między dżumą i cholerą.

• fanka_online Re: Jestem za Komorowskim. 08.05.10, 08:57
      Jestem za usunięciem z konstytucji zapisu o władzy prezydenckiej i likwidacji
      stanowiska głowy państwa, w którym najwyraźniej nikt na takie miano nie
      zasługuje, skoro na liście kandydatów są same oszołomy, marionetki i osobniki
      skrzywione na wszelkie możliwe sposoby.
      • Gość: terry Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.chello.pl 08.05.10, 09:39
        No będąc odpowiedzialnym Polakiem i Europejczykiem najchętniej oddałbym głos na
        Włodzimierza C., ale ponieważ nie kandyduje, na 2 miejscu stawiam Bronka K. I
        choć sama PO nie podoba mi się, On jest człowiekiem z charakterem, i przewiduję
        rozpad tej partii po wyborach na konserwę Gowinowską, liberalnych cwaniaczków
        włazid..ców Tuskowych i grupę najwartościowszą w tej partii, uwrażliwioną
        społecznie, mającą swoje zdanie i za nie odpowiedzialną
    • Gość: cień Komorowskiego Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 10:19
      ja też jestem za, ale tylko wtedy, gdy światło pada z przodu :-)
      • slon251 Re: Jestem za Komorowskim. 08.05.10, 20:39
        Ja również głosuję na Pana Komorowskiego.Jestem przekonany,że nie powie do
        nikogo "spieprzaj dziadu", ponieważ jest to człowiek z charakterem i wrodzoną
        kulturą osobistą ( w tych rodzinach[szlacheckich] uczono dzieci szacunku dla
        historii i drugiego człowieka).
    • Gość: JA Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 20:31
      Mój typ to bezstresowa druga tura z Komorowskim i Napieralskim.
      Dlatego zagłosuję na Napieralskiego.

Jeżeli nagranie z kokpitu dowiodłoby, że Lech Kaczyński podżegał do
      lądowania pomimo złych warunków atmosferycznych, skazując w ten
      sposób na śmierć 93 osoby, to Jarosław Kaczyński może wylądować -
      na śmietniku historii.
      W takiej sytuacji druga tura prezentowałaby się tak jak
      zaprognozowałem na wstępie.
    • Gość: Bart Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.10, 22:26
      A ja też jestem za Komorowskim! Bronek na prezydenta! A co!
    • Gość: toto Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.toya.net.pl 09.05.10, 15:49
      tak trzymać!
      • Gość: eif Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 19:40
        A ja i moja 8-osobowa rodzina nie jestem za nim! Facet ma
        nadciśnienie, niezdrowe rumieńce, pewnie chorą wątrobę - to nie mój
        typ ! Jeszcze dodam, że też nie jestem za czarnymi :P
        • Gość: fanka Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:02
          kameleon jest zawsze za a nawet przeciw bo kameleony są głupie i wredne
          • Gość: pysio Re: Jestem za Komorowskim. IP: 213.25.24.* 09.05.10, 22:32
            komorowski ze swoim paternalistycznym stylem przemawiania i chęcią wyruchania
            emerytów stanowi sprzeczność samą w sobie.
            • Gość: toto Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.toya.net.pl 10.05.10, 21:11
              a co to za mądrości?
              • lechowski51 Re: Jestem za Komorowskim. 10.05.10, 23:38
                Jeszcze pare takich "wystapien" jak dzisiaj u Lisa,gdzie chwalil sie ze
                Jaruzelski podkresal,ze ma charyzme i deklaracja z jego strony,ze z takimi jak
                Napieralski,Jurek czy Pawlak nie bedzie debatowal bo to druga liga
                polityczna...to Komorowski bedzie prezydentem ale Lomzy.
                • Gość: zum Re: Komorowski ma krew na rękach IP: 83.19.253.* 11.05.10, 06:02
                  Komorowski i paru ludzi PO ma krew na rękach.
                  Niewierze w przypadki.

• Gość: pysio Re: Komorowski ma krew na rękach IP: 213.25.24.* 11.05.10, 07:15
                    Ostatnio komorowski bawi się w spawacza. Pojechał do moskwicina umacniać
                    przyjaźń bo uznał że w ciągu ostatnich dwudziestu lat została nadwątlona. W
                    Smoleńsku modlił się do blachy tylko nie podano w jakiej intencji.Cieszy się jak
                    dziecko bo ruski dał mu jakieś papiery o wartości makulatury.
    • fanka_online Re: Jestem za Komorowskim. 11.05.10, 08:39
      Przed chwilą w Trójce padło niezwykle trafne określenie Komorowskiego...
      "Komorowski to uosobienie CIAMCIAROWATOŚCI platformy"

;)
      • Gość: Land Lover Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.perr.cable.virginmedia.com 11.05.10, 14:32
        Nie po to nawiedzonego świętojebliwca Reszczyńskiego do Trójki desantują, aby
        ułatwić życie rywalom z metra ciętego. Z charyzmą, między nogami.
    • Gość: anarchista Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:32
      bronislawkomorowski.info.pl/
      • Gość: jobrave Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.05.10, 11:19
        Anarchista popierający Kaczyńskiego - dobre sobie.
        • Gość: anarchista Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 11:34
          ostatnio myślenie nie jest twoją mocną stroną
    • Gość: plum całe Podkarpacie popiera Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:01
      wierni tradycyjni nie będziemy głosować na ruskich agentów
      • Gość: jobrave Re: całe Podkarpacie popiera Kaczyńskiego IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.05.10, 15:32
        Myślenie może nie jest moją najmocniejszą stroną, ale anarchiści popierający
        władzę lub kogoś, kto walczy o władzę, to kompletny absurd.
        • Gość: anarchista Re: całe Podkarpacie popiera Kaczyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.10, 15:35
          a gdzie pisze że kogoś popieram?
          myśl!
    • mat120 Re: Jestem za Komorowskim. 15.05.10, 15:51
      A ja za Tuskiem:

wiadomosci.onet.pl/2170560,11,prowokacyjne_ulotki_donald_tusk_senior_nalezal_do_ss,item.html
      :)

• Gość: jobrave Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.05.10, 16:58
        Skoro -jak twierdził swego czasu Pysio - dzieci walczyły w UPA, to dalczego w SS
        nie mogło być małych Kaszubów. Ponadto nie od dziś wiadomo, że yebane kaszebstwo
        nienawidzi Narodu Polskiego, bo zazdrości mu dobroci, szlachetności i żarliwej
        wiary w Maryję Królową Polski i Chrystusa Króla Polski In Spe, czyli tego, czego
        samo nigdy nie miało i mieć nie będzie. Jeszcze Polska nie zginęła!
        • lechowski51 Re: Jestem za Komorowskim. 15.05.10, 19:54
          Pysio pacanie nie twierdzi ze w UPA jak Przemyskich Orletach walczyly
          dzieci,pysio twierdzi zgodnie z prawda ze herosi z UPA walczyli z dziecmi tlukac
          je o sciany,rozpruwajac brzuszki czy mordujac je w brzuchach ciezarnych
          matek.Nie zyje wilna ukraina!
          • Gość: jobrave Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.05.10, 22:11
            Pilnuj plebanii i gosposi, bo słyszałem, że ci się puszcza z kościelnym.
        • mat120 Re: Jestem za Komorowskim. 15.05.10, 22:20
          Gość portalu: jobrave napisał(a):

> Skoro -jak twierdził swego czasu Pysio - dzieci walczyły w UPA, to dalczego w
          SS nie mogło być małych Kaszubów.

Oczywiście. Zwróć uwagę, że również w ŻOB było wielu małych żydowskich
          terrorystów, nienawidzących Wielkiego Narodu Niemieckiego.

• Gość: jobrave Re: Jestem za Komorowskim. IP: *.range86-148.btcentralplus.com 15.05.10, 22:29
            No właśnie.
    • mat120 Kłamca Wołyński 15.05.10, 23:42
      Ktoś tu napisał "jest to człowiek z charakterem i wrodzoną kulturą osobistą ( w
      tych rodzinach[szlacheckich] uczono dzieci szacunku dla historii..."

Wybitny ekspert w dziedzinie "prawdy historycznej", której poszanowanie "wyssał
      z mlekiem matki";))

forum.gazeta.pl/forum/w,48782,102523077,102523077,Komorowski_a_poszanowanie_prawdy_historycznej.html
      Za Wołyń obwinia Sowietów, a stosowną uchwałę Sejmu w tej sprawie schował w
      szufladzie ponoć ze strachu przed ukraińskim ambasadorem.

www.isakowicz.pl/index.php?page=news&kid=88&nid=975
      Skandalicznie jednak zachował się marszałek Bronisław Komorowski. Otóż polityk
      ów, lubiący się afiszować szlacheckim pochodzeniem, oświadczył, że owej uchwały
      nie wprowadzi pod obrady Sejmu. Jako powód odmowy podał jakiś artykuł, który
      ukazał się w prasie naszych wschodnich sąsiadów, zarzucający, że działania
      Kresowian są... podejmowane pod wpływem agentów Moskwy. Po takim zachowaniu
      marszałka chyba wszyscy zmarli z rodziny Komorowskich, bardzo zasłużonej i
      znanej ze swego patriotyzmu, poprzewracali się w grobach. Szkoda tylko, że gen.
      Tadeusz Bór-Komorowski, dowódca Powstania Warszawskiego, nie może powstać z
      grobu, aby przypomnieć swemu krewniakowi, który wcześniej - o, ironio! - był
      ministrem obrony narodowej, co to honor i odwaga.

Wszystko mu się pomieszało:

www.isakowicz.pl/index.php?page=news&kid=8&nid=999&PHPSESSID=6416afd453279974bccef58855a9515a
      Bronisławowi Komorowskiemu. już chyba wszystko pomieszało się w sprawie Kresów
      Wschodnich. W dzisiejszym bowiem wywiadzie dla "Rzp" odpowiedzialność za
      ludobójstwo na Kresach Wschodnich dokonane, głównie przez nacjonalistów
      ukraińskich - w czasie okupacji niemieckiej - przerzucił na .... Rosjan. Co
      więcej, niedwuznacznie sugeruje, że działania Kresowian w sprawie upamiętnienia
      owego ludobójstwa, to działania ... agentury Moskwy.

Takie wypowiedzi to hańba dla polskiego Sejmu, Potrzykroć hańba. Także hańba dla
      środowiska ziemiańskiego, z którego wywodzi się Komorowski, uważający się za
      arystokratę.

Wywiadu Komorowskiego, który pod kłamliwym tytułem "Za Wołyń odpowiadają
      Sowieci", nie będę cytować na mojej stronie. Natomiast na kłamliwe tezy w nim
      zawarte odpowiem w najnowszym felietonie w "Gazecie Polskiej".
      • wampir-wampir Re: Kłamca Wołyński 15.05.10, 23:54
        "Uważający się za arystokratę" hmmm... Mam rozumieć, że od teraz o
        tym kto Pan, a kto cham decydować będzie ks. Zaleski wespół z
        redakcją Gazety Polskiej? A takiego wała. Bronek jest paniaga pełną
        gębą!
        • mat120 Re: Kłamca Wołyński 16.05.10, 08:37
          wampir-wampir napisał:
          Mam rozumieć, że od teraz o > tym kto Pan, a kto cham decydować będzie ks.
          Zaleski...

I Daniel Passent..:)

Otóż nie. Kto cham a kto pan decyduje Jobrave.:)

• lechowski51 Re: Kłamca Wołyński 16.05.10, 09:40
            Po zasiegnieciu opini wampira i bylych bojowcow o Polske wolna od przesadow z
            IV Wydzialu.
            • Gość: jobrave Re: Kłamca Wołyński IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.05.10, 11:29
              Co KLechoś, prymitywny plotkarzu, znów mi przypisujesz kontakty z ubecją? Może
              się wreszcie przedstawisz i zobaczymy kim ty jesteś?
              • lechowski51 Re: Kłamca Wołyński 16.05.10, 12:30
                Przeciez Ty i tak najlepiej wiesz ile mam dzieci,gdzie bylem,co mysle i co
                czuje.Po co sie wiec pacanie mam przedstawiac?.Po to abys za chwile wszystko
                zakwestionoawal?
                W przeciwienstwie do Ciebie nie zajmuje sie opluskianiem i pomawianiem
                niewinnych ludzi.Wystarczajaco dlugo mialem na plecach sbeckich gnojkow,pamietam
                ich argumantacje w rozmowach ze mna.Twoi wspolpracownicy z tego
                forum;kocur,analityk,land rover w tym co pisza i jak Ty wraz nimi,podle
                rozgrywasz osobiste wojenki,przypomina mi zywcem to co pamietam z metod IV i III
                Wydzialu SB.Wasza bohaterska obrona Jaruzelskiego,nienawisc do IPN,zwierzeca
                niechec do PiS-u domagajacego sie deubekizacji i dekomunizacji, tym bardziej
                utwierdza mnie w przekonaniu ze jestescie wielbicielami "czlowieka honoru"
                Kiszczaka i wszystko co patriotyczne i katolickie stanowi dla was zagrozenie.
                Wasza wspopraca na tym forum z neobanderowcem mykola i innymi apoleogetami
                wielkich czynow Bandery i UPA,zrownywania zbrodni UPA z bandyckimi incydentami
                lobuzow powolujacych sie na AK dopelnia mojej pewnosci ze zrobisz wszystko za
                darmo czy tez za pieniadze aby osmieszyc polski patriotyzm a bronic wstretnych
                ukrainskich nacjonalistow budujacych pomniki zbrodniarzom i przystepcom.
                • Gość: ciekawy Re: Kłamca Wołyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 14:29
                  lechowski51 napisał: Twoi wspolpracownicy z tego
                  > forum;kocur,analityk,land rover w tym co pisza i jak Ty wraz nimi,podle
                  > rozgrywasz osobiste wojenki,przypomina mi zywcem to co pamietam z metod IV i II
                  > I
                  > Wydzialu SB.

zapomniałeś o nadaktywnych przyklejonych do monitora wampirze i valmont-lep-jesus
      • mat120 Hipokryta 16.05.10, 12:37
        forum.gazeta.pl/forum/w,48782,86722635,86722635,Komorowski_dlaczego_skutecznie_klamano_.html
        • lechowski51 Re: Hipokryta 16.05.10, 12:50
          Juz POplynal...;
          www.dziennik.pl/polityka/article607669/Jeszcze_chwila_i_PiS_wygra_wybory.html
          • mat120 Re: Hipokryta 16.05.10, 13:20
            lechowski51 napisał:

> Juz POplynal...;

Głupi Naród ryzykuje, że się znowu na Niego namaszczeni przez św. Adama i TVN
            arystokratyczni POoooparpańcy obrażą.:)

fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/jeki-z-piaskownicy,679359
            • mat120 Niech wygra Polska 16.05.10, 13:35
              wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80271,7888278.html?i=0
              Tak naprawdę to POpaprańcy nie mają nam nic do zaoferowania, no może oprócz tego
              szalika i tajnych spotkań swoich polityków na cmentarzach. Cała ich kampania
              wyborcza sprowadza się do straszenia nas PIS-em, wspólnie zresztą i przy pomocy
              głupich produktów gazetowo-telewizyjnej propagandy.:)

• lechowski51 Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 13:50
                Ogladnale te smutna impreze w Lazienkach.Staruszkowie Wajda i Bartoszewski
                wyglosili takie "mowy" ze ze wzgledu na ich wiek oszczedze sobie komentarza.
                ...a Dretwy Bronek jak zwykle.Mowa trawa.
                • wampir-wampir Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 14:42
                  Jarek! Partia!
                  Jarek! Partia!

Ja nie będę na kurdupla głosował, ale gdyby jakimś cudem wygrał, to
                  martwić się też nie będę. Zaproponuję nawet, by międzynarodowy dzień
                  kartofla uczynić świętem narodowym i dniem wolnym od pracy oraz będę
                  zbierał podpisy pod petycją w tej sprawie :PPP
                  • lechowski51 Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 15:00
                    Jezyk milosci wraca;kordupel,kartofel...a pozniej dziwicie sie salonowcy ze
                    budzicie sie jak kiedys Mumia Wolnosci z reka w nocniku?!.Naiwny i dobroduszny
                    Polak daje sie oklamywac lze elitom,TVN-om do czasu....a wasz czas wg. wszelkich
                    znakow naniebie i ziemi sie konczy.
                    • wampir-wampir Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 16:55
                      Pocieszaj się Klechoś, pocieszaj. Statystycznie jesteś marginesem i
                      z marginesem, czyli - stary, o niskich dochodach, po podstawówce lub
                      zawodódce, mieszkaniec wsi lub małego miasteczka we wschodniej
                      Polsce. Oczywiście jeśli reszta spełni sen brata niewielkiego i
                      wyjedzie szturmować plaże Egiptu zamiast wziąć udział w głosowaniu,
                      to możesz z tym marginesem wybrać na prezydenta następnego kartofla.
                      Ale to akurat mało prawdopodobne, Jarek ma bowiem tę cudowną
                      umiejętność mobilizowania negatywnego elektoratu. Ludzie nie pójdą
                      głosować na Bronka, ale prawdopodobnie pójdą zagłosować przeciw
                      Jarkowi. I jak tu nie lubić kartofli, szczególnie pieczonych, z
                      ogniska, mniam ;-)))
                      • mat120 Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 18:24
                        wampir-wampir napisał:
                        Jarek ma bowiem tę cudowną > umiejętność mobilizowania negatywnego elektoratu.
                        Ludzie nie pójdą > głosować na Bronka, ale prawdopodobnie pójdą zagłosować
                        przeciw > Jarkowi.

No to nieźle pojechałeś teraz po bandzie.:) To nie Jarek ma umiejętność
                        mobilizowania przeciw sobie negatywnego elektoratu. Wyręcza go w tym gorliwie
                        medialny saloon seriami produkujący osobników pozbawionych umiejętności
                        samodzielnego myślenia. W zamian za oddanie mu swoich szarych komórek saloon
                        pasuje Cię na "postępowego" Europejczyka czym będziesz mógł się obnosić np. na
                        forum:).

• wampir-wampir Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 19:10
                          mat120 napisał:

>
                          > No to nieźle pojechałeś teraz po bandzie.:) To nie Jarek ma
                          umiejętność
                          > mobilizowania przeciw sobie negatywnego elektoratu. Wyręcza go w
                          tym gorliwie
                          > medialny saloon seriami produkujący osobników pozbawionych
                          umiejętności
                          > samodzielnego myślenia. W zamian za oddanie mu swoich szarych
                          komórek saloon
                          > pasuje Cię na "postępowego" Europejczyka czym będziesz mógł się
                          obnosić np. na
                          > forum:).

Masz rację Mat, to saloon mówił o łże elitach, lumpenliberałach gw
                          prawdzie, ścierwojadach i wykształciuchach. To saloon w trzecim dniu
                          żałoby wepchał na Wawel już nie mlaszczacą, bo martwą kaczkę po
                          smoleńsku, to saloon wynosił pod niebiosa bohaterską zakonnicę,
                          która po heroicznym boju stoczonym z przeważającymi siłami FSB
                          zdobyła i przywiozła do Cystochowy kawałek blachy, to saloon
                          zapłacił Pospieszalskiemu z awyborczą agitkę w tv PiS, to saloon
                          rozdawał ulotki z wizerunkami łże dziennikarzy, to ten saloon
                          ...
                          Dlatego z chęcią zagłosowałbym na najdzielniejszego z szeryfów,
                          Drogi Kowboju, gdyby nie to, że zawsze chciałem być Indianinem. Ale
                          dziękuję za inspirację, nic o Was dzielnych krzewicielach
                          cywilizacji na Dzikim Wschodzie jeszcze nie ma w Nonsensopopedii.
                          Poświęcę Wam osobny artykuł w wolnej chwili. Howgh!
                      • mat120 Re: Niech wygra Polska 16.05.10, 18:37
                        No i jeszcze będziesz miał prawo nazywania Lechowskiego "Klechoś", co już w
                        zupełności zadowoli Twoją, pozbawioną szarych komórek próżność.
              • Gość: pysio Re: Niech wygra Polska IP: 213.25.24.* 16.05.10, 19:08
                Dzisiaj wybory nie są za programem czy lepszym kandydatem. Dzisiaj ludzie
                głosują przeciw! Brak dyskusji na programy najlepiej o tym świadczy.
                • Gość: jobrave Re: Niech wygra Polska IP: *.range86-148.btcentralplus.com 16.05.10, 21:21
                  No i wyrósł nam Mat na KLechosia bis, mając takie wzmocnienie Jarosław Kaczyński
                  może się już niczego nie bać, macie dobre zadatki na politruków, a nawet na
                  komisarzy ludowych. Z takich gości jak wy, różne hitlery, bandery, staliny, mao
                  zedongi i inne kim ir seny zawsze miały wielki pożytek, na szczęście dzięki
                  różnym postępowcom, salonowcom i innym "ch.ujom" już nikt nie będzie musiał w
                  cywilizowanej Europie, bać się "klechomatosiów", że "przyjdą nocą i kolbami w
                  drzwi załomocą" i będą katować za brak krzyża w domu, za nieznajomość paciorka,
                  za niewywieszanie flagi, czytanie Sartre'a, czy słuchanie heavy-metalu, nie uda
                  się wam ogolić wszystkich Polaków na łyso i ubrać ich w dresy, zabronić
                  uprawiania innej sztuki niż sakralna, sfałszować historii. Nigdy wam się to w
                  Polsce nie udało i tym bardziej nie uda się teraz. Z głupi jesteście.
                  • mat120 Re: Niech wygra Polska 17.05.10, 22:00
                    No i odsłonił swoje prawdziwe oblicze pilny uczeń i wychowanek "św." Adama.
                    Wszystko co Stefan Kisielewski napisał o Michniku można śmiało odnieść do Adama
                    bis, "sumienia" przemyskiego forum:
                    „Kochałem go niemal w okresie KOR-u, to było wspaniałe. Natomiast (...)
                    dzisiejszy Michnik to totalitarysta! Demokratą jest ten, kto jest po mojej
                    stronie. Kto ze mną się nie zgadza, jest faszystą
                    i nie można mu podać ręki. A tylko Michnik wie, na czym polega demokracja i
                    tolerancja. On jest tutaj sędzią, alfą i omegą".

Adaś bis nie jest wcale gorszy od swego pierwowzoru. W co mówi, musicie mu
                    wierzyć. Jeśli nie wierzycie jesteście ciemniakami, faszystami, klechomatosiami
                    i czym tam jeszcze...

Miałem Cię za kogoś wartościowego a tymczasem okazujesz się zwykłą panaadasiową,
                    głupią papugą.
                    • mat120 Re: Niech wygra Polska 17.05.10, 22:20
                      Żeby było jasne. Kaczyński nie jest moim idolem. Ale jak będzie potrzeba
                      zagłosuję przeciw hrabiemu.
    • mat120 Re: Jestem za Komorowskim. 17.05.10, 22:17
      Kto jeszcze głosuje na szanującego prawdę człowieka honoru?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka