Gość: jeden taki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 10:46 www.wykop.pl/ramka/371058/po-w-2008r-anulowala-projekty-pis-zapobiegajace-powodzi/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedna taka Re: PO anulowała projekty IP: 79.139.108.* 26.05.10, 11:21 www.radiozet.pl/Programy/Gosc-Radia-ZET/Michal-Boni2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: PO anulowała projekty IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 11:43 Rudy premier Donaldino wyciął kilkaset inwestycji przeciw powodziowych i zwrócił UE dotacji Niemcom tylko po to ażeby angela klepała go po plecah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: PO anulowała projekty IP: *.toya.net.pl 26.05.10, 18:27 zapomniałeś też dodać klechomatole o jeszcze bardzo ważnej rzeczy. Zwrócił bo leje ciepłym moczem na takich PiS_dzielców jak ty, e i innych kurdupli.Czeka, aż zadławicie się zwoim jadem :))))))) Należy dorżnąć Pisią watahę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: PO anulowała projekty IP: 213.25.24.* 26.05.10, 18:45 Na pewno cyniczne jest to co napiszę! Dzięki tej powodzi gospodarka może zaczerpnąć tchu bo szkody trzeba naprawić. Trzeba ruszyć kasę ze skarpet i zatrudnić ludzi do odbudowy zniszczeń.Forsa u ludzi to nie to samo co forsa na kontach. U ludzi pracuje a na kontach leży bezużytecznie. I tu właśnie mam podziw dla PO. Jak oni to przewidzieli? A jak się przy tej okazji ożywili? Jestem pełen podziwu dla ich dalekowzrocznej polityki. Teraz wszyscy przeciwnicy platformy powinni być na kolanach.Dzięki powodzi może naprawdę zdarzyć się cud gospodarczy i donek wreszcie zatriumfuje i zamknie wszystkim gęby nie wyłączając mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: PO anulowała projekty IP: *.toya.net.pl 26.05.10, 18:51 I słusznie,bo to pieniądze wyrzucone dosłownie w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: PO anulowała projekty IP: *.xdsl.centertel.pl 29.05.10, 14:58 donek za uścisk z agentem fsb putinem i starą lomuniską Merkel zrobi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: PO anulowała projekty IP: *.toya.net.pl 29.05.10, 19:38 No prorok jakiś chyba,e wszystko wie?! Co jeszcze Donek zrobi,powieszcz nam proroku. Odpowiedz Link Zgłoś