Dodaj do ulubionych

furia popaprańców

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.10, 13:52
to już nie panika a furia, potok nienawiści i bluzgów jakie
wygłaszają kolesie Bronki, Donki, Palikotki i inne Miry i Rysie
najlepiej świadczy o braku jakichkolwiek merytorycznych argumentów.
Chłopaki zaczynaja juz się gubic w obelgach i wymysłach. Coś kiepsko
widzę ich wyniki skoro do takich sposobów się uciekają. Więcej luzu
chłopaki bo wam żyłka strzeli :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo Re: furia popaprańców IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.10, 20:56
      Władziu wyluzuj!!!
    • bialo-czerwony-1 Re: furia popaprańców 27.06.10, 22:33
      POplute POpaprance
      wzzw.wordpress.com/2010/06/27/jak-tym-ludziom-nie-wstyd/
      • Gość: Cypis Re: furia popaprańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 22:39
        Zielnik Polski?
    • Gość: Kizior Re: furia popaprańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 20:08
      bo to już jest koniec peło nawet jak Bronio wygra to nikt im nie uwierzy za dwa
      lata bo nie będzie na kogo zwalić winy, nawet Kamiński wygrał z nawiedzoną Pitercią.
      • Gość: jobrave Re: furia popaprańców IP: *.range86-162.btcentralplus.com 29.06.10, 01:15
        Władyk, a czegu Ty si tak zdenurwował, czegu si tak pudhajcował? Ta weź si
        trochu uspokój, ta bedzi dobrzy, Bronyk wygra.
      • Gość: Jur@ Re: furia popaprańców IP: *.toya.net.pl 29.06.10, 06:49
        a myślicie PiS-dowaci, że jak wygra kalkstein to będzie spokój?
        Dopiero on doprowadzi do wojny domowej
        • lechowski51 Re: furia popaprańców 29.06.10, 08:20
          Nie tylko do wojny domowej!.Jak zostanie Prezydentem uderzymy na Rosje a potem
          na Madagaskar.
          • wampir-wampir Re: furia popaprańców 29.06.10, 08:27
            Nie bój się, nie zostanie. BTW właśnie odwiedziła mnie pani z PBS-u.
            Bronkowi znów sondażowo wzrośnie, a Klechoś napisze, że to spisek.
            No fakt, spisywała moje preferencje polityczne przy porannej kawie
            na tarasie :-)))
            • Gość: fan sondarzy Re: furia popaprańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:34
              noo rośnie mu :) tylko co i kiedy, juz mu raz rosło a potem okazało
              sie że lipa i opadło może więcej wiagry dla Bronka jak mu raz
              urośnie to może przez kilka dni będzie trzymac
              • Gość: Kizior Re: furia popaprańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 11:44
                jakie sondaże taka pisownia :)
                • lechowski51 Re: furia popaprańców 29.06.10, 15:05
                  Kiedys byli dziennikarzami Trybuny Ludu a dzisiaj PO zmowie czerwonych z
                  rozowymi w Magdalence ksztaltuja proletariackie serca POprzez sonadaze-blamaze.
                  • Gość: jobrave Re: furia popaprańców IP: *.range86-161.btcentralplus.com 29.06.10, 19:57
                    Dziś Klechosrańcu twóje bóstwó czyli KLechujarek, który brylował przy Okrągłym
                    Stole, a wcześniej pławił się komunistycznym luksusie, włazi do dupy czerwonym.
                    Jak widać dla dorwania się do koryta jest gotów na wszystko. Wcześniej
                    przeciągał jęzorem kichę Leppera, teraz to samo robi z Napieralskim. Nie razi
                    cię to KLechutasie? Popierasz takiego typa, która brata się z komuchami?
                    Yebnięty hipokryto.
                    • lechowski51 Re: furia popaprańców 29.06.10, 20:20
                      Z chamami nie rozmawiam o czym pacanie Cie informowalem.
                      • Gość: nick Re: furia popaprańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 20:48
                        Widzę, że i jobravemu też już puszczają nerwy.
                        Dla dobra Polski, ludzie i historia Jarkowi wszystko wybaczy.
                        Taka jest Polska Racja Stanu tłuczku.
                        Polska jest Najważniejsza!!! A to gwarantuje tylko Jarek.
                  • Gość: ja Re: furia popaprańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 20:46
                    twój idol Kaczor też był w Magdalence
                    • Gość: jobrave Re: furia popaprańców IP: *.range86-161.btcentralplus.com 29.06.10, 21:19
                      Ksiądzu Szyszce z Caritasu też puszczają nerwy - do tej pory nie odebrałaś
                      szyszek, zajmują niepotrzebnie miejsce w magazynie.
                      Ilekroć KLuchujowizna czuje się bezradny z powodu tzw. trudnych pytań, ilekroć
                      nie potrafi udzielić odpowiedzi, przedstawić kontrargumentów, tylekroć wyzywa
                      oponentów od chamów, lub pacanów, albo każe im jeść jakieś tabletki. Gdybyś nie
                      był notorycznym idiotą, to potrafiłbyś rozprawić się z moimi stwierdzaniami, ale
                      jesteś.
                      • mat120 Re: furia popaprańców 29.06.10, 22:29
                        Gość portalu: jobrave napisał(a):
                        był notorycznym idiotą, to potrafiłbyś rozprawić się z moimi stwierdzaniami, ale
                        jesteś.

Dziwnym trafem przedstawiłeś Jobrave dość wiernie swoją własną charakterystykę.
                        Gratuluję trafnej samooceny.:)

• lechowski51 Re: furia popaprańców 29.06.10, 22:33
                        Nie kazdy jak Ty londynski chamie stosuje jezyk brukowcow i Jaska spod budki z
                        piwem.I przestan nazywac sie dziennikarzem bo osmieszasz ludzi tej profesji.
                        • Gość: jobrave Re: furia popaprańców IP: *.range81-159.btcentralplus.com 30.06.10, 00:31
                          Jesteś Mat dowodem na to, co jeszcze do niedawna wydawało się niemożliwe,
                          mianowicie na to, że upośledzeniem umysłowym można się zarazić - coraz bardziej
                          przypominasz KLechurwieńca.
                          • mat120 Re: furia popaprańców 30.06.10, 01:11
                            Kiedyś miałem Cię za rozsądnego faceta; widzę jednak, że forumowe porażki mocno
                            Ci zaszkodziły.
                            Zrobiłeś z tego forum bagno a co gorsza masz jakieś halucynacje i cierpisz na
                            manię prześladowczą. Najwyraźniej też masz kompleks Lechowskiego, któremu mogę
                            tylko pogratulować wytrwałości w walce
                            z POstępową ciemnotą, wychowaną i prowadzoną na sznurku przez "postępowe" i
                            "niezależne" media. Amen.
                            • Gość: jobrave Re: furia popaprańców IP: *.range86-173.btcentralplus.com 30.06.10, 04:04
                              I słusznie - gdybym nie był rozsądny, to bredziłbym tak, jak Ty, KLechujarek i
                              Lady Szyszka inkarnowana w 10 wcieleniach. Jeśli chodzi o porażki, to bez
                              szczególnej satysfakcji stwierdzam, że zostały mi oszczędzone, ale też ani Ty,
                              ani Lechozwierz, czy Lady Bardzo Choreńka, nie jesteście żadnymi przeciwnikami.
                              To tak, jakby Witalij Kliczko znokautował sparaliżowanego staruszka na wózku
                              inwalidzkim - stąd ten brak satysfakcji u mnie. Czy można mieć kompleks
                              Lechowskiego, osoby, która nie ma własnego zdania, której wypowiedzi, to wytarte
                              do imentu, puste, narodowo - katolickie slogany, od dawno zresztą nie mające już
                              związku z obecną rzeczywistością, czy można mieć kompleks durnia, który ma
                              problemy z najprostszym wnioskowaniem i wreszcie, czy można mieć kompleks
                              tchórza (atakuje zza węgła) i kapusia (straszy mnie donosami, do moich
                              pracodawców), kłamcy ( przedstawiał się jako weteran Solidarności Walczącej,
                              twierdzi, że jest katolikiem), oszczercy (twierdzi, że jestem byłym esbekiem), i
                              ja miałbym mieć kompleks takiego typa? To już musiałbym być jeszcze większym
                              kretynem od niego. Gratulując Lechowskiemu wytrwałości "w walce z POstępową
                              ciemnotą", to tak jakbyś gratulował katarynce - gra wytrwale, dopóki nakręca ją
                              kataryniarz. Co do bagna na tutejszym forum, to sporo w tej kwestii można
                              zawdzięczać Tobie - przywałęsałeś się tu z PUK i wraz ze skretyniałym frajerem z
                              Mielca i szajbniętą nimfomanką, i zamieniliście to forum, w jakieś polityczne
                              gó..., demonstrując swoje urojenia o ukraińskim zagrożeniu, o tym, że forum
                              zasiedlają byli ubecy wraz neo - banderowcami. Może najpierw przejrzyj swoje
                              posty, zastanów się nad nimi, nad bredniami, które wypisujesz, chociażby o mnie,
                              tu dodam, że na tyle jeszcze mam własnego intelektu, że nie muszę się podpierać
                              ani Michnikiem (Twoja obsesja), ani Kuroniem czy innym Geremkiem, ale widać za
                              głupi jesteś, żeby to pojąć, że ktoś może mieć na tyle silną i głęboką osobowość
                              by nie ulegać niczym wpływom, mieć własne poglądy. To, że kretyniejesz, że Twój
                              mózg ulega degeneracji jest niestety faktem - łatwo to zauważyć, ponieważ
                              pojawiasz się na forum nieczęsto i tym lepiej widać jakie spustoszenie czyni u
                              ciebie choroba, która kiedyś zapewne zostanie nazwana "zespołem Lechowskiego" -
                              tu podam przykład widując kogoś codziennie nie zauważasz, że ten ktoś np.
                              chudnie, ale jeśli widujesz go raz na miesiąc, spadek wagi niechybnie zauważysz.
                              Podobnie jest z Tobą - Twój kretynizm nie rzucałby się tak bardzo w oczy, gdybyś
                              pojawiał się częściej, a tak widać twoje uwstecznianie się ja na dłoni. Poza tym
                              dlaczego nazywasz mnie POstępowcem, bo co, należę do PO? A to ciekawe, bo nie
                              wiedziałem o tym. A jeśli ktoś należy do PO, to automatycznie jest postępowcem,
                              a czy np. taki Gowin z PO, katolik, narodowiec, fanatyczny przeciwnik in vitro,
                              eutanazji, aborcji, to też postępowiec? Osobiście, to już wolę być POstępowcem,
                              czy postępowcem, niż wierzyć w to, że niewidzialne ruskie samoloty wypuszczają
                              smugi, które powodują powodzie w Polsce, że Ruscy dobili Lecha Kaczyńskiego jak
                              wyłaził z samolotu, że ruskie tresowane bobry skaczą na spadochronach i
                              przegryzają wały p/powodziowe, w cud w Sokółce i wątrobę i palec wskazujący
                              Popiełuszki, w to, że UPA chce napaść na Polskę i w żydowski spisek. To już są
                              dowody na kretynizm,ale najważniejszym dowodem na to, że Twoje upośledzenie
                              umysłowe ma charakter postępujący jest to, że gratulujesz Lechowskiemu.
                              • wampir-wampir Re: furia popaprańców 30.06.10, 04:26
                                Zastanawiam się dlaczego te indywidua nie założą sobie forum pod
                                nazwą "okopy św. trójcy" i tam nie wypisują tych wszystkich
                                idiotyzmów. Na Gazecie jest 5 935 forów, z których można czerpać
                                garściami wpisy potwierdzające, że światem rządzą masoni, Żydzi,
                                cykliści i Eskimosi z Wyspy Hula oraz UFO, a Przemisia to ukraiński
                                diabeł. Mogliby to sobie komentować ad defecatum mortem i dodawać
                                swoje spostrzeżenia dotyczące oblężenia Przemyśla przez batalion
                                Nachtigal, melnykowskie bojówki i wiecznie żywą UPA oraz czyhających
                                na cnotę Szanownej Pani Profesor stalkerów z FP. Przecież ci kretyni
                                nie napisali tu choćby jednego posta o Przemyślu, a to jest w końcu
                                miejskie forum.
                                • Gość: pysio Re: furia popaprańców IP: 213.25.24.* 30.06.10, 07:01
                                  Takie widzenie świata tzn. ja jestem doskonały a wokół mnie sami idioci to w
                                  najczystszej postaci narcyzm który jest chorobą nieuleczalną tylko z tego powodu
                                  że mózg takiego osobnika jest wykonany z najtwardszej materii jaką można spotkać
                                  we wszechświecie!!!
                                  • lechowski51 Re: furia popaprańców 30.06.10, 07:31
                                    To nie narcyzm a POgarda dla kazdego kto ma odmienne zdanie.Salon od 1989
                                    operuje tymi samymi inwektywami wobec tych ktorzy zagrazaja ich rzadowi
                                    dusz.Wystarczy przejrzec publicystyke cynglow GWprawdy,Polityki,Przekroju i
                                    innych POstepowych mediow.Te same zagrozenia i te same epitety,choc musze
                                    przyznac ze jak POjebany z Londynu i michnikowszczyzna wzbogacila sie o nowe
                                    dokonania jak chocby mohery,katodebile,klechoku.....
                                    Jak to bywalo w historii rewolucjonisci wraz z tym jak rozpadal sie ich
                                    oblakany swiat,stosowali coraz bardziej prymitywne metody walki z
                                    ciemnogrodem.Nasz POjob z Londynu jest na etapie walki z imperialistami
                                    amerykanskimi,ktorzy wtargnelli do Ojczyzny POstepu.
                                    • common-sense-ltd Re: furia popaprańców 30.06.10, 07:39
                                      Wiesz, co jest najśmieszniejsze? W rozmowach prywatnych ci ludzie prezentują
                                      całkiem odmienne poglądy.
                                      Nie daj się zwieść, Lechowski....to tylko kreacja dla teatru, zwanego forum GW
                                      oraz ich własne, psycho-społeczne ograniczenia.
                              • mat120 Re: furia popaprańców 30.06.10, 19:43
                                jesteś.

mat120 napisał
                                Dziwnym trafem przedstawiłeś Jobrave dość wiernie swoją własną charakterystykę.
                                Gratuluję trafnej samooceny.:)

...ale widać za > głupi jesteś, żeby to pojąć, że ktoś może mieć na tyle silną i
                                głęboką osobowość > by nie ulegać niczym wpływom, mieć własne poglądy. To, że
                                kretyniejesz, że Twój > mózg ulega degeneracji jest niestety faktem - łatwo to
                                zauważyć, ponieważ
                                > pojawiasz się na forum nieczęsto i tym lepiej widać jakie spustoszenie czyni u
                                > ciebie choroba, która kiedyś zapewne zostanie nazwana "zespołem Lechowskiego"
                                - > tu podam przykład widując kogoś codziennie nie zauważasz, że ten ktoś np. >
                                chudnie, ale jeśli widujesz go raz na miesiąc, spadek wagi niechybnie zauważysz
                                > Podobnie jest z Tobą - Twój kretynizm nie rzucałby się tak bardzo w oczy,
                                gdybyś > pojawiał się częściej, a tak widać twoje uwstecznianie się ja na dłoni.

Wcale nie musiałem długo czekać na potwierdzenie mojej tezy - ilekroć czujesz
                                się bezradny tylekroć rzucasz inwektywami w oponentów. Ba, przypadłość tę
                                obłudnie acz z lubością przypisujesz swoim oponentom.

Ps. Być może kretynieję ale pocieszam się tym że Ty już dawno skretyniałeś.:)

• common-sense-ltd Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 07:23
      Po raz pierwszy od bardzo dawna, tytuł wątku jest spójny z jego treścią;)
      Proponuję, aby nazwać tak tutejsze forum, ponieważ od roku rujnowane
      systematycznie przez gazetowe trolle, których zadaniem jest wyłącznie
      podgrzewanie atmosfery oraz osoby skrzywione mentalnie, ogarnięte żądzą
      niszczenia obiektów swoich obsesji, przestało spełniać swoją społeczną rolę.
      Aby nie było cienia wątpliwości, kolokwializm "popapraniec" nie ma nic wspólnego
      z poglądami politycznymi danej osoby lub jego/jej klonu, ale w pełni oddaje
      dysfunkcje psychiczne, brak społecznego przystosowania i kultury osobistej, a co
      za tym idzie, brak zdolności prowadzenia rzeczowych dyskusji w miejscu publicznym.

• Gość: Władek Re: furia popaprańców;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.10, 08:16
        nie mogę z czystym sumieniem napisac że do końca przewidziałem taka
        reakcję ale zgadzam się z tym co napisałeś - tak własnie,to co piszą
        miłosnicy Bronka, Donka i spółpki, jest to najlepszy dowód, co w
        sercach chłopcy mają: furia, chorobliwa nienawiśc, brak
        jakichkolwiek argumentów i jeszcze zupełna pogarda dla tych którzy
        mają odmienne poglądy - to szkoła Adasia Michnika i jego kolesi -
        kto nie myśli jak my ten jest debilem, ciemnotą a my mamy rację
        tylko my wiemy jak zbawic Polskę - Salon to gangrena naszego życia
        politycznego i mam nadzieję że ich obecne zachowanie pozwoli ludziom
        zobaczyc tę arogancję i pychę która tymi ludźmi kieruje. Straszenie
        wojną - ich najbardziej prymitywny straszak - przestaje działac.
        Jakoś nie mogą przyznac się że to własnie Kamiński miał rację, że ta
        godna pożałowania posłanka która lała łzy jak to agent ją niby
        bezprawnie sprowokował jest zwykła oszustka która kierowała się
        własnie tą butą i arogancją. podobnie jak Miro, Rycho i Zbycho - a
        pewnie i ten kretyn od sztucznego penisa. Taka własnie jest elita
        salonu łacznie z Adasiem Michnikiem który chronił symbol kapusia
        czyli Maleszkę. Ta elita chce miec teraz monopol władzy 5 lat
        spokoju: ciekawe co wtedy beda robic jak juz nikt nie bedzie ich
        kontrolował.
        • Gość: jobrave Re: furia popaprańców;) IP: *.range86-161.btcentralplus.com 30.06.10, 12:55
          Władek przewidział taką sytuację - brawo Władek, Ty pewnie jakiś jasnowidz
          jesteś. Ja np. nigdy bym nie przewidział, że tam gdzie ścierają się różne
          poglądy, może dojść do różnicy zdań lub nawet do konfliktu.
          Nie odnoszę się z pogardą do ludzi o odmiennych poglądach , lecz do ludzi,
          którzy boją się być sobą, do tych którzy bezkrytycznie przyswajają ideowe
          gotowce, do hipokrytów i oszołomów."Kto nie myśli jak, my ten jest debilem,
          ciemnotą a my mamy rację" - pisze Władek, mając na myśli opcję przeciwną do
          swojej. A kim dla Ciebie są ci, którzy myślę niż Ty? Ano POpaprańcami, POjebami,
          POstępowcami itp. Czy Ty i Twoje towarzycho nie reagujecie z furią na posty
          osób, które nie należą do Waszego obozu? Czy nie nazywacie każdego banderowcem,
          esbekiem, nie-Polakiem każdego, kto ośmieli się mieć inne zdanie niż wy. Jakie
          macie prawo do obrażania ludzi, którzy się z wami nie zgadzają? Potępiając w
          czambuł wszystkich nie-endeków już na wstępie zamykacie możliwość sensownej
          dyskusji, wykluczacie Wampira,Analityka, Mykołę, mnie. Wasza postawa, wasz
          sposób prowadzenia dyskusji polega na wykluczaniu wszystkich, którzy nie myślą
          tak jak wy, polega na dobieraniu prawa do bycia obywatelem tego tego kraju, a
          ponieważ operujecie oszczerstwami i zachowujecie się po chamsku, dostajecie
          odpór w postaci chamstwa z drugiej strony. To nieprawda, że nie szanuję ludzi o
          poglądach innych niż moje. Od czasu, do czasu pojawia się tu Blady Bronek, który
          prezentuje zupełnie inne poglądy niż ja, nie kryje swoich pro-endeckich
          sympatii, wręcz je podkreśla, a mimo tego świetnie mi się z nim dyskutuje, a
          nawet zdarzało mi się zgodzić z nim w wielu sprawach, nieraz zabił mi ćwieka, że
          zapominałem języka w gębie i muszę przyznać, że bardzo zaimponował mi jego
          spokój, wiedza, dojrzałość i sposób prowadzenia dyskusji. Jeśli chodzi o
          polityków z obozu, z którym nie sympatyzuję, to bardzo cenię Ludwika Dorna,
          Zbigniewa Romaszewskiego, czy Tadeusza Cymańskiego, podobały mi się również
          niektóre pomysły Macieja Giertycha i jeszcze parę osób bym naliczył. Nie wspomnę
          już o tym, że mam wielu kumpli m.in. we "Frondzie", czy też w PiS i jakoś nie
          przeszkadza nam to w byciu kumplami, ale nie nazywają mnie zdrajcą banderowcem,
          czy byłym esbekiem. Widać z tego, że można inaczej. Nie należę do ludzi, którzy
          pozwalają sobie s.rać na łeb, toteż na chamstwo reaguję chamskimi odzywkami, bo
          tylko taki język jest dla chamów zrozumiały. Krótko mówiąc dla chamów i kłamców
          zawsze będę chamem i na ich chmastwo będę reagował potrójnym chamstwem. Co zaś
          się tyczy tzw. Salonu, to Antysalon jest również salonem, tyle, że stojącym w
          opozycji do Salonu, z tym, że Antysalon jest zdecydowanie bardziej agresywny i
          więcej w nim zakompleksionych dupków, które nie za bardzo mają się czym pochwalić.
          Jeśli chodzi o Jarosława Kaczyńskiego, to uważam, że ten człowiek robi bardzo
          złe rzeczy - dzieli Polaków i robi to z premedytacją - nośnymi hasełkami,
          półprawdami, obietnicami bez żadnego pokrycia nabija sobie elektorat spośród
          ludzi ciemnych, ludzi o postawach roszczeniowych. On doskonale zdaje sobie
          sprawę, że Ciemnogród jest fundamentem jego istnienia w polityce, dlatego
          "dokarmia" tych ludzi jadem, nienawiścią, kanalizuje ten jad, agresję w
          pożądanym przez siebie kierunku. W ten sposób mobilizuje te 20-30 procent
          głupoli, bo to daje mu gwarancję stałego przebywania na scenie politycznej.
          Zawsze byłem przeciwnikiem uogólniania, ale Kaczyński i jego zwolennicy bardzo
          chętnie generalizują, więc i ja muszę posługiwać się ich własną bronią. Pisze
          Władek o "szkole Adama Michnika" czyli worku, do którego wrzuca wszystkich tych,
          którzy nie popierają Kaczyńskiego, czy w takim razie Janusz Korwin - Mikke też
          jest "absolwentem" owej "szkoły"? Wielokrotnie wklejałem tu linki do wypowiedzi
          JKM na temat Kaczyńskiego, którego nazywał oszustem, komunistą, bolszewikiem,
          kłamcą, ale jakoś nikt nie odniósł się do tego, zadałem kilka pytań dotyczących
          rodziny Kaczyńskich, teczki Jarosława, zapytałem o to, jak można wchodzić w
          sojusze z ludźmi, których Kaczyński nazywał wcześniej szujami, ale tu szanowni
          czciciele Kaczyńskiego nabrali wody w usta, a jak je otworzyli, to poleciał stek
          obelg i oskarżeń.
          Cały problem w tym, że forumowymi fanami Prezesa nie da się po prostu dyskutować.
          • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 13:39
            Ja bardzo lubię ludzi o poglądach niż innych moje. Najlepiej o tych
            wyborach gada mi się z Przemkiem Leniakiem, moim rówieśnikiem,
            kiedyś za komuny PPS-iakiem, dziś wyborcą Kaczyńskiego. Lubię Ritę i
            Ala, którzy głosują na PiS, uwielbiam Małpę, którego czasami wysyłam
            na drzewo, gdy zbyt nachalnie agituje. Od lat rozmawiam z Joanną
            Barską, która w sile wieku była dziennikarką reżimowej prasy i
            członkinią PZPR-u i broni tamtych czasów oraz z Bosmanem, który mi
            pisze, że gdybym się nie szlajał po KPN-owskich zadymach i latał za
            panienkami jak pan Bóg przykazał, to żaden zomol by mi nie spuścił w
            pie... Ale oni wszyscy mają poglądy, prawdziwe życiorysy i coś do
            powiedzenia, a nie kompleksy biegających po pochodach 1-majowych i
            głosujących bez skreśleń "antykomunistów".
            • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 14:17
              Zapomniałem napisać, że z tego forum bardzo lubię Jesuska i Mykołę,
              których poglądów na stosunki polsko-ukraińskie nie podzielam :-)))
              • Gość: pysio Re: furia popaprańców;) IP: 213.25.24.* 30.06.10, 15:10
                bo widzisz jo ty masz taką manierę że obrażasz wszystkich i jeśli kogoś uważasz
                za wroga to żeby się nawet z tobą zgadzał to i tak musisz mu dowalić. Żądasz
                merytorycznej dyskusji? To poczytaj swoje posty albo niech to zrobi za ciebie
                twoja tuba wampir albo analityk i z ich analizy się przekonasz że prawie
                wszystkie twoje posty są niemerytoryczne! Ten ostatni jest na temat i chwała ci
                za to. Jak zauważyłem to pisaniem twoim i kilku innych rządzi przekora.
                Potraficie się czepić rzeczy mało lub w ogóle nieistotnych albo odległych od
                tematu i wałkować do obrzydzenia.
                • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 16:00
                  Ja jestem przekorny, owszem. Ale nie jestem niczyją tubą, Analityk
                  też nie. A merytorycznie z jednymi się da, a z innymi po prostu nie.
                  Ponadto obrażam tych, którzy mnie obrażają.
                  • Gość: pysio Re: furia popaprańców;) IP: 213.25.24.* 30.06.10, 18:27
                    to co wg ciebie wampirze jest tubą. Jak będziesz analizował posty jo to prawie
                    pod każdym jesteś ty i nie znajdziesz przypadku w którym masz swoje zdanie.
                    Takie cóś nazywa się fachowo epigonizm.
                    • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 18:48
                      Pod każdym postem Jo ja coś piszę? Chyba Ci się pomyliło. Zdania
                      mamy różne. Ja np. nie cenię Cymańskiego i Romaszewskiego też
                      niespecjalnie. W PiS-ie podobały mi się dwie panie, które zginęły w
                      katastrofie - Gęsicka i Natali-Świat, choć nie we wszystkim się z
                      nimi zgadzałem oraz Władek Stasiak, który też zginął. Katasstrofę
                      pod Smoleńskiem uważam za narodową tragedię, a Jo nie. Mam też
                      odmienne niż Jo zdanie na temat Jaruzela i stanu wojennego. Nie
                      byłem admiratorem kandydata Morawieckiego. Uważam, że nie potrafił
                      wykorzystać atutów, które kiedyś miał i przegrał swoją szansę 20 lat
                      temu. Do głowy mi nie przyszło uznać go za kandydata godnego uwagi w
                      2010 roku. Mam identyczne jak Jo zdanie na temat Klechosia i
                      Matosia. Ale to po prostu kretyni i każdy średnio inteligentny
                      człowiek widzi to na pierwszy rzut oka. Mykołę i Valmont też chyba
                      obaj lubimy. Nie muszę być niczyim epigonem ani zazdrościć
                      literackich talentów, bo sam też umiem pisać, tylko inny gatunek
                      uprawiam ;-))) To tyle.

A tak z innej beczkiIP: *.ostnet.pl
                      Gość: bubu 28.06.10, 20:02 Odpowiedz
                      Wampir czy Ty nie popełniłeś literacko tak z 2 horrorów.
                      Re: A tak z innej beczki
                      wampir-wampir 28.06.10, 20:08 Odpowiedz
                      Tylko dwóch? No wiesz co, ja zdolny misio jestem ;-)))
                      • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 19:35
                        Aha, ja nie jestem taki porywczy jak Jo i klnę duuuuużo rzadziej.
                        Właściwie to w ogóle nie lubię przeklinać. Nie umiem też tak fajnie
                        jak Jo pisać przemyską gwarą, ale się uczę.
                        • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 19:56
                          I jeszcze mi się przpomniało, że Jo słuchał pół nocy o nieudanym
                          romansie pewnej kobiety. Ja bym nie miał tyle cierpliwości. Od razu
                          zapewniłbym jej udany :-)))
                          • Gość: pysio Re: furia popaprańców;) IP: 213.25.24.* 30.06.10, 21:10
                            Świetnie wampir! Ty naprawdę krańcowo różnisz się z poglądami jo. Czytając
                            twoje posty od razu rzuca się w oczy że taka fanka czy lechowski to pikuś i na
                            dodatek mikroskopijny. Popatrz faktom w oczy; jesteś przekorny, zacięty i
                            wyznajesz zasadę - ani kroku w tył. Zwykły uparciuch. To dobre cechy ale na
                            adekwatne okazje. Trzymanie się ich jako motta życiowego dobrze nie wróży.
                            Trzeba być elastycznym i stosować się do sytuacji a nie sytuacji do siebie. Jo
                            robi sobie jaja z forumowiczów bo to jego zemsta za niepowodzenie czyli robi
                            dobrą minę do złej gry. Dałeś się wciągnąć w przedsięwzięcie które nie może mieć
                            dobrej pointy.
                            • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 21:31
                              W nic się nie dałem wciągnąć Jo i nie wiem za jakie niby
                              niepowodzenie się mści Twoim zdaniem i na kim. Przekorny jestem, nie
                              przeczę, uparty też bywam. Fanka mnie na tym forum zaatakowała i
                              pewnie dlatego zostałem na dłużej. W sumie to nie miałem zamiaru tu
                              pisywać i na jakiś czas dałem sobie spokój, ale przeczytałem kolejną
                              zaczepkę, wię znowu zacząłem. Spodobało mi się tu i zostanę. I nie
                              opowiadaj, że jestem zacięty, bo nie raz usiłowałem się z Nią
                              dogadać. Nic nie poradzę, że Ona ma zwyczaj rozstawiać ludzi po
                              kątach i jak ktoś pisze inaczej niż chce albo z kimś kogo nie lubi,
                              to dostaje szału. Jest na urlopie, brakuje Jej tego, co lubi
                              najbardziej czyli dyrygowania szczawikami i znalazła sobie miejsce
                              zastępcze. Ja nigdy nie twierdziłem, że jest głupia i nie ma nic
                              sensownego do powiedzenia albo że nie ma po co z Nią gadać. Co
                              innego Klechoś. To przygłup moim zdaniem. Nic w życiu nie osiągnął i
                              odreagowuje na forum swoje kompleksy. Z nim nie ma ani o czym, ani
                              po co. A pointa szykuje się zaskakująca Pysiu. Oj, możesz się za
                              jakiś czas bardzo zdziwić. Tfu, tfu, bo jeszcze zapeszę ;-)))
                              • Gość: jobrave Re: furia popaprańców;) IP: *.range86-161.btcentralplus.com 30.06.10, 21:55
                                No właśnie, ciekaw jestem jakież to niepowodzenia odreagowuję? Ja Pysio nie
                                odreagowuję niepowodzeń, tylko akceptuję je jako nieodłączny składnik ludzkiego
                                bytu, podobnie jak - co Cię zdziwi - akceptuję Klechurwiarza, Chamkę on line,
                                Hiltera, Stalina, UPA i braci Kaczyńskich, raka, amputacje, HIV i bigos, wszystko.
                                • wampir-wampir Re: furia popaprańców;) 30.06.10, 22:24
                                  Chciałem jeszcze dodać, że gdyby Siwa wczoraj zabanowała Fankę, to
                                  dzisiaj bym ją błagał o odbanowanie. Nie lubię obłudy po prostu, a w
                                  wątku, który wyleciał na Oślą nie było nic poza dowodem na obłudę
                                  Fanki i pomyślałem, że dlatego wyleciał, bo Fanka ma zwyczaj suszyć
                                  głowę adminom o wywalanie tego co Jej nie pasi.
                                  • Gość: pysio Re: furia popaprańców;) IP: 213.25.24.* 30.06.10, 23:15
                                    W porządku! Macie taki styl pisania a może bycia i nie zamierzam z tym
                                    polemizować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka