Gość: M IP: 83.19.253.* 30.06.10, 13:44 Ciekawy film do końca www.youtube.com/watch?v=OmhbsfGyQIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocur_zalogowany Film pokazuje, że Komorowski 30.06.10, 14:06 jest normalnym człowiekiem. Nie wierzę w smutek wszystkich, którzy przez ponad tydzień pojawiali się z ponurymi minami na wizji, niektórzy wręcz płakali. Komorowski nie stracił nikogo bliskiego, więc trudno, żeby czuł jakiś wielki żal, który uniemożliwiał mu śmiech przez kilka dni. Jeśli zdarzyła się jakaś śmieszna sytuacja, to nie widzę powodu, dla którego miałby się nie roześmiać. Wolę to, niż sztuczną żałobę odmierzaną co do minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Film pokazuje, że Komorowski IP: 83.19.253.* 30.06.10, 15:34 > Komorowski nie stracił nikogo bliskiego, Jako Marszałek Sejmu stracił wielu kolegów z pracy, z niektórymi pracował kilknaście lat. Obłuda i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany U mnie w firmie pracuje sporo osób 30.06.10, 16:11 i często się zdarza, że umiera jakiś pracownik lub emeryt, który pracował w firmie kilkadziesiąt lat. Nie zauważyłem, żeby koledzy zmarłego, którzy pracowali z nim wiele lat byli specjalnie przejęci, a w każdym razie nie na tyle, by powstrzymywało ich to na dłuższy czas od wesołości. Ale może w politycy są bardziej wrażliwi? Może śmierć kolegi partyjnego jest większym przeżyciem Ja w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: U mnie w firmie pracuje sporo osób 30.06.10, 16:39 Jak pojdziesz na POgrzeb sasiada lub przyjaciela ubierz sobie jak wampir krotkie czerwone spodenki i zolte klapki,opowiadaj przy trumnie dowcipy o "zimnym lechu" i bedziesz cool jak Komorowski. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: U mnie w firmie pracuje sporo osób 30.06.10, 16:42 Wampir se kupił białe do kolan oraz czarne rybaczki i zamierza je nosić, a nawet dziś już nosił do trampków converse też białych z czarną gwiazdą i na trzy rzepy. Wal się matole. Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Ja chodzę na pogrzeby ludzi, na których 30.06.10, 17:00 mi zależało i wtedy nie robię sobie jaj. Komorowski, podobnie jak 99% obecnych na uroczystości był tam z obowiązku - polityka i PR mają swoje wymagania. PS. Może 99% to za dużo, bo przecież każde wydarzenie przyciąga tłumy gapiów, więc spora część tam była z ciekawości lub pragnienia by znajdować się w pobliżu ważnych wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: U mnie w firmie pracuje sporo osób IP: 213.210.58.* 30.06.10, 16:41 Komorowski, który jest człowiekiem wierzącym po prostu wie, że zarówno Pan Prezydent Lech KAczyński, jak i jego małżonka, oraz pozostali denaci z TU 154, trafili do Domu Ojca. To chyba nie jest powód do rozpaczy? Radując się Pan Marszałek Bronisław Komorowski, przyszły prezydent RP dał świadectowo swojej głębokiej wiary, ufności pokładanej w Panu Bogu. Jego uśmiech mówił: "Zaprawdę, zaprawdę powiadam wam: cieszcie się a radujcie, bo wszyscy z TU 154 weszli do Królestwa Niebieskiego, by zażywać wiecznego szczęścia." Pan Bronisław Komorowski udowodnił też, że ci co na każdym kroku podkreślają, iż katolikami, tak naprawdę są niewierzący, bo jak można rozpaczać z tego powodu, że ktoś osiągnął szczęście wieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Film pokazuje, że Komorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:25 nie stracił nikogo bliskiego, a Prezydent Rzeczypospolitej Polski to obca osoba dla.... obcokrajowców. cieszył się że zwolniło się miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Film pokazuje, że Komorowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 11:36 Radio Odpowiedz Link Zgłoś
kocur_zalogowany Jestem pewny, że po śmierci 01.07.10, 14:39 Jaruzelskiego, Wałęsy lub Kwaśniewskiego będziesz nosił żałobę przez rok, wszak jesteś Polakiem, więc to są bliskie ci osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Komorowski -dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 18:32 Widzę, że ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: Komorowski -dobre IP: *.toya.net.pl 30.06.10, 19:17 Na pewno nie Komorowski. To cham, cwaniak... www.youtube.com/watch?v=3t7gqoEY_vI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
slon251 Re: Komorowski -dobre 01.07.10, 16:09 Pan Komorowski to super GOŚĆ. Natomiast ty oooo jesteś "mniej niż zero", współczuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Komorowski -dobre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 16:26 ja też ci sloniu współczuję, może ten komorowski i gość (w domu), ale czy PAN??? Odpowiedz Link Zgłoś