Gość: e IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.10, 02:08 Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polak_katoliklive Re: Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol 23.07.10, 03:25 ta pewni ży tak, pewni ży precz, une te Miemcy,Ukrajińce i Ruski chcom nam zayebać kszysz polski i Polskem tyż hcom zayebać a MArud Polsky hcom przerżnunć i Muwić ży Mickiewicz to Niemic albu Ukraijnic tak jak Szopę co umi gracz na furtypiani albu ży Pan Jezus ji jewrej. ali tu my ich zayebiemy zy Staszkim Kiślakim pukażemy POlsky Potengy bu tu przez nich my w piłky nożne przygrali na Miszczostfach Świat ży my tam nawyt ni weszli bu Ukrajinic Benhakyr co nas trengował to ukraijnsko - niemiecky trucizny nam du jedzynia sypał i jak my mogli wygrać jak my putrute byli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jur@ Re: Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol IP: *.toya.net.pl 23.07.10, 07:30 Bardzo dobrze robi administracja Prezydenta Komorowskiego. Krzyż wyciąć i zanieść najlepiej w PiS_duuuuuuuuuu. Tych kilkoro chorych ludzi albo do szpitala w Tworkach, albo po kilka pał na plecy, albo... uwolnić kilka bulterierów. I uzyskamy ład społeczny, obcokrajowcy nie będą się dziwić i robić zdjęć debilom - wszystko wróci do normy. Tak im Panie Boże dopomóż. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol 23.07.10, 10:16 Ten krzyż to niech Jaruś albo Ziobruś postawi sobie we własnym ogrodzie. Jak to któryś z nich zrobi to obiecuję, że naprodukuję kilka setek kolejnych krzyży i również im podrzucę, bo krzyż (nawet ten wyżej dup/y) to rzecz święta i niszczyć nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi_upior_w_moherze Re: Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol 23.07.10, 15:16 No i czegu si czepiaci krzyża naszego świntegu wy bezbużniki jedne, wy, jak gu brat naszego poligłegu prezydęta Kaczki po smuleńsku, cu nasze Polske katolicke po całym świecie w jadłospisach rozsławił ze szparagami postawił, to niech se stoi i jeszcze więcy ty krzyży trza postawić, rzeby świat widział, a co!~A agencji towarzyski to trza nadać patronaty ty święty Marii Magdaleny co to kuchała wielu, bu tam to narud polski katolicki w 95% chodzi i rzeby mu przyjemni było i rzeby si miał do kogu pomodlić, jak jurz skończy po co przyszedł. Wy bezbużniki jedne, bandyty wy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:16 Ty też jesteś jobnięty, ale inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Gajowy POpaprańcze ręce precz od Krzyża i Pol IP: *.range86-162.btcentralplus.com 23.07.10, 21:19 Wołyniak 2 - podprzemyska wersja podmieleckiego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Gajowy ma Wizje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 21:49 I co Jo, już masz wizje? Co u praszczurów, szukałem zdjęć, o których pisałeś, szukałem na wskazanym portalu, i wyobraź sobie - nie ma! Kto usunął, Ty czy oni? Zbliża się weekend, nie przemęczaj się. Czołem Waszmości M. herbu Oliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Gajowy ma Wizje! IP: *.range86-162.btcentralplus.com 23.07.10, 22:46 Naprawdę nie chciałem nikogo obrażać, ale jak nazwać kogoś, kto szuka w internecie zdjęć wykonanych 600 lat temu. Czy 600 lat temu było możliwe robienie fotografii?! Ja naprawdę żartowałem. Ludzieeee, no jak można wierzyć w takie bzdury!? Już teraz uprzedzam, że to kolejny żart. Mój stryj Kutasław był nadwornym szoferem Jagiełły, wcześniej pracował w Spychowie u Juranda w warsztacie samochodowym. Pewnego dnia, zadzwonił do Juranda król W. Jagiełło, miał problem, bo podczas polowania w pobliskich lasach rozdupczyło się zawieszenie jego w Ładzie. Jurand wysłał mojego pra-stryja, a ten błyskawicznie mu Ładę naprawił. Król w nagrodę wziął go do siebie, zatrudnił jako szofera i nadał mu tytuł szlachecki. Zaznaczam jeszcze raz - to też żart, gdybyś nie zatrybiła dlaczego - napisz, ja Ci wyjaśnię. A propos Twoi bliscy znajomi z Absyntu, którzy często o Tobie rozprawiają, twierdzą, że pochodzisz w linii prostej od Czapajewa i że nawet jesteś podobna. Wydaje mi się, że coś pisałaś ostatnio o ruskich gienierałach w swojej rodzinie, nie mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro paulo Re: Gajowy ma Wizje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 04:06 Ktoś pisał, że piją więcej niż stringi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Jo, mój idolu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 08:20 Jo, jesteś moim idolem! PO drugie, nie jestem babą, PO trzecie w prostej linii to ja pochodzę od Tutanchamona. PO czwarte, prosiłem, byś przed weekendem się nie przemęczał. I PO piąte: dobre, dobre, naprawdę czytając Twóje posty "rodzinne" wzruszyłem się. Ale nie pękaj, nadal będę tych zdjęć szukał po necie. A może... A propos, 1) u Angoli to ile kosztuje Absynt? 2) A o Czapajewie tylko czytałem, jednak gdybyś w swoich wędrówkach i wizjach spotkał gościa, to ode mnie daj mu w mordę. Serdeczności Wołyniak Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Wołyniaku, mój krewniaku;) 24.07.10, 09:43 Najgorsze jest to, że matołek wciąż z Fanką rozmawia, chociaż Fanka już nawet nick zmieniła, aby pomóc pakistańskim psychiatrom w uleczeniu go z obsesji. Oj bidny ty, bidny, durny, niepołapany chłopina z londyna...a czemuś bidny? Boś durny, jak but z lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Wołyniaku, mój krewniaku;) IP: *.range86-161.btcentralplus.com 24.07.10, 12:52 A czy ja twierdzę, że jesteś babą? Z doświadczenia wiem, że różne dziwne niespodzianki mogą się kryć w tzw. kroczu - niby baba, a okazuje się, że facet, albo na odwrót. Poza tym te różne nicki mogą świadczyć o tym, że raz czujesz się kobietą, raz mężczyzną. Zetknąłem się z czymś w liceum - koleżanka z liceum była Teresą, a później pojechała do Gliwic na operację i wróciła jak Tadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Jo, mój.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:27 ..idolu, mógłbym cię czytać pasjami. Jak nazywa się ta "wena twórcza", która pozawala ci tak łatwo pisać, no i ile kosztuje, to ważna wiadomość. PS. A moje krocze, mój ty londyński zboczeńcu, to moja sprawa, ale zaspokoję Twoją ciekawość, moja żona jest super zadowolona. Zajrzyj w swoje, może coś ujrzysz, ale nie chwal się tym, co widziałeś, degrengolady już dosyć na tym forum. A o zdjęciach pamiętasz? Wiesz jakich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis Re: Jo, mój.... IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.10, 13:54 Przed palacem prezydenckim stoi grupa ludzi z transparentem"Nie zapomnimy nigdy o mordzie naszego prezydenta" Na to stojaca obok staruszka-Trudno bedzie bo w Sejmie jest jeszcze taka druga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Pis nie pis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:03 Bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jo, mój.... IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 14:40 To miłe,że ktoś mnie w ogóle czyta. Wena, która pozwala mi "tak łatwo" pisać, to nic innego jak vena penis dorsalis. Jeśli chodzi o krocze, to stwierdziłem jedynie,że może kryć różne niespodzianki,ponadto samo pisanie o tej części ciała nie świadczy jeszcze o dewiacji seksualnej, nie oznacza to -rzecz jasna, że nie jestem nim, bo jestem, zaprzeczam jednak temu jakobym był zboczeńcem londyńskim. Jestem na pewno, ale przemyskim, typowu przymyskim zbuczeńcym. Stwierdziłem również że są osoby, które miewają problemy autoidentyfikacją płciową i przejawia się to w różny sposób - raz się jest się samotną kobietą, a innym razem żonatym mężczyzną,z którego na dodatek, żona jest zadowolona (chyba nie jest, bo nie zapewniałby tak solennie), a jeśli nawet jest, to pewnie udało się jej znaleźć sprawnego kochanka. Z tymi zdjęciami - powtarzam - to był żart, nawet Lechowski zrozumiał, nawet on wie, że 600 lat temu aparaty fotograficzne były jeszcze znane. I samochody też nie, nawet Łady. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Jo, mój.... 24.07.10, 14:58 Wołyniaku cieszę się, że chociaż jedna rzecz nas łączy i cieszę się, że jest to zamiłowanie do czytania postów Jobrave. Może dzięki temu, że lubisz czytać Jobrave z czasem staniesz się mniejszym sztywniakiem, mniejszym Polakiem i jeszcze raz pogrzebiesz w metryce, może dzięki temu odkryjesz coś ciekawego. Także czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj posty Jobrave! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Re: Jo, mój.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:13 Generalnie chciałbym być większym Polakiem, ale i tak do ułomków nie należę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Jo, mój.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 17:07 A dlaczego tak solennie zapewniasz, że z tymi zdjęciami to był żart. Czyżbym niechcący dotknął Twoich skrywanych obsesji? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jo, mój.... 24.07.10, 17:20 Jobniety ma jedna obsesje-chce byc czytany i wazny,dlatego przedstawia sie niektorym jako dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Dobre...:) 24.07.10, 17:23 I dodam...przede wszystkim CHCE BYĆ ZAUWAŻONY. Syndrom niedowartościowanego staruszka, któremu nic w życiu nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Dobre...:) 24.07.10, 17:30 Zazdrośnicy:) Wiedziałam, że się zaraz zbiegniecie wrrrrrrr i kąsać zaczniecie wrrrrr www.youtube.com/watch?v=KBRu4yx6HBw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Dobre...:) IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 17:58 Myślę,że prowincjonalne forum, na którym spotyka się kilka osób, w tym parę megayebniętych, to nie jest najlepsze miejsce do lansu, są znacznie lepsze miejsca do tego. To właśnie megajebniętym wydaje się, że na przemyskich wątkach banderowsko - patriotycznych jest miliony kliknięć dziennie. Oj debile, debile. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Dobre...:) 24.07.10, 18:12 Dla niedowartościowanych/megacośtam miernot z zapyziałego miasteczka każde miejsce na lans jest dobre, dlatego z pobłażaniem patrzę na żenujące i kompromitujące teksty różnych tutejszych jesusków i wampirów, a częściej omijam je szerokim łukiem.... tobie się szczerze dziwię(!) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Dobre...:) 24.07.10, 18:40 napisalas; Wołyniaku cieszę się, że chociaż jedna rzecz nas łączy i cieszę się, że jest to zamiłowanie do czytania postów Jobrave. Może dzięki temu, że lubisz czytać Jobrave z czasem staniesz się mniejszym sztywniakiem, mniejszym Polakiem i jeszcze raz pogrzebiesz w metryce, może dzięki temu odkryjesz coś ciekawego. Także czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj posty Jobrave Uwazaj bo staniesz sie niedlugo karykatura Jobnietego i w staraniu aby stac sie coraz "mniejszym Polakiem" zalozysz jak mykola zakon Swietego Joba. Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Dobre...:) 24.07.10, 18:46 Nie obawiaj się Lechowski, tej kreaturze nic gorszego już nie grozi, niż to, kim jest w istocie....nieszczęście wystarczające jak na jedną tzw kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Dobre...:) IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 18:51 Myślę,że KLechoś bardziej by się nadawał do tego portalu dla niepełnosprawnych niż ja. Jaki jesteś KLechoś - chudy czy "thick"? Odpowiedz Link Zgłoś
common-sense-ltd Re: Dobre...:) 24.07.10, 18:56 Napisałeś THIK;) A pisząc "love pets" chyba miałeś na myśli własną, przesypującą się popielniczkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Dobre...:) 24.07.10, 19:07 common-sense-ltd napisała: > Napisałeś THIK;) > A pisząc "love pets" chyba miałeś na myśli własną, przesypującą się popielniczk > ę;) A Ty się za to tak świetnie znasz na chorobach różnego rodzaju, to może powiesz mi, czy będąc dorosłym można się nabawić hemofilii albo czegoś podobnego. No powiedz, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołyniak2 Jo!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 18:45 W takim razie, taki światowiec jak Ty i buszuje na prowincjonalnym forum! Coś niebywałego, prawdziwy intelektualno-mentalno-dziennikarski mezalians. Straciłeś w Albionie czytelników, a może po prostu wylali Cię? A może swoje ego próbujesz dowartościować? A co z tak szeroko reklamowanymi zdjęciami? Masz je dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jo!!! 24.07.10, 18:57 Lezace pod polskimi sklepami "polisz niusy" Jobnietego,budowlance bez znajomosci angielskiego i z dysfunkcja w rozumieniu j.polskiego,uzywaja do zawijania chleba ze smalcem i do podcierania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Jo!!! IP: *.range109-153.btcentralplus.com 24.07.10, 19:24 Bo sam jestem prowincjonalny, pochodzę z prowincji i dla mnie określenie "prowincjonalny" nie ma konotacji pejoratywnej. Poza tym jest to forum przemyskie,a ja jestem z Przemyśla (i zawsze będę), najważniejsze jest jednak to, żejest tu kilka osób, które bardzo lubię i uwielbiam się z nimi wygłupiać. Natomiast co do błędów w opisie (brytyjski portal inwalidzki), to nie ulega wątpliwości, że nie ja to pisałem, nikomu zresztą, kto mnie zna,nie przszyłoby to do głowy. W dodatku gdyby mój angielski, czy włoski był taki, jak w tej podróbce, to moi pracodawcy - Włosi i Amerykanie,po usłyszeniu kliku zdań w "broken English", natychmiast pożegnali by się ze mną,pomijam już takie rzeczy jak rozmowy z drukarnią czy z DTP,gdzie pracują wyłącznie Brytyjczycy, czy innymi działami wydawnictwa, czy korespondencja. Zresztą nawet w mediach polskich podstawowym warunkiem przy rekrutacji do pracy jest biegła znajomość języka angielskiego w mowie i w piśmie. To nie chicagowskie Jackowo czy nowojorski Greenpoint, gdzie można całe życie przeżyć znając tylko polski, więc nie udawaj idiotki. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Jo!!! 24.07.10, 20:23 Ja też jestem z prowincji. Przemyśl zawsze będzie moim miastem. Pisałem tu zanim Ty się tu przybłąkałaś i będę pisywał dalej, bo mi się tu podoba. Lansować się akurat tu nie muszę, pisuję i na innych forach, gdzie bardziej się to opłaca. GwL reklamuje lubelskie forum moimi wątkami, cytuje moje wypowiedzi, a jak zapytam o coś na forum to po kilku dniach mam w odpowiedzi artykuł, bo to moja Gazeta. A prowincjonalizm to przede wszystkim stan umysłu. Jeśli się tak strasznie wstydzisz tego zapyziałego miasteczka to pakuj manatki i szukaj lepszych miejsc. Mój kumpel Małpa, który 3/4 życia spędził w hamerykańskich redakcjach i nie jest wprawdzie milionerem bogatszym od Palikota, jak lubi o sobie pisać, ale mam dość forsy, by zamieszkać gdziekolwiek zechce, postanowił sobie kupić mieszkanie w starej kamienicy w Przemyślu, bo też mu się tu podoba. No ale on jest Krakus z dziada pradziada i baby prababy, jak moja żona i na miłosć do prowincji moze sobie pozwolić. A Ty masz kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Jeśli (ktoś) ma pokuse by zrobić coś złego... 24.07.10, 21:35 ... niech idzie do miasta, w któym go nie znają i to zrobi. i jeszcze: kto popełnił dwa razy ten sam grzech, ten nie uważa go już za grzech. Hmm, ta książka jest wyrocznią etyczną dla pewnej grupy ludzi, dla innych wyrocznią to nie ale dziedzictwem już tak, dla jeszcze innych jest źródłem całego zepsucia świata, a dla mnie jest książką. Tak przy okazji znalazłem przecudną rozmowę na forum społeczności żydowskiej... Linka nie dam, al pogadam sobie do siebie. Poza cytowanym gwarowym określeniem "bardzo napalonej kozy" albo swinki!? to tam jest sporo o wymowie tekstów hebrajskich. Mnie sie spodobał Maszgijach Galicjaner... Hmm, ech nie chodzi tu o Szomera rzecz jasna... I tak jak sobie czytałem to mi sie przypomniał taki rodzaj humoru lubartowskiego, który próbowałem odtworzyć. To oczywiście nie będzie to samo. A teraz czytam sobie o tym, czy jak coś ma hechszer to jest halal i wygląda na to, że i owszem, aczkolwiek nie zawsze z powodu żelatyny i jakichś enzymów ze świni w serach. Gdzie jednak w serach enzymy ze świni? Gdzie w ogóle ser z enzymami? Żelatyna co innego! Ta z szalonych krów jest zarówno koszer jak i halal, ale za to niezdrowa, to jednak problemy są marginalne. W końcu żelatynę też się chyba robi z mączki rybnej, tej którą się robi z kurczaków tych transgenicznych co rosną sobie na rzepaku w USA... Cóż, tak cy siak w walce o pokój jest więcej ofiar niż w tej o kuchnię i to nawet nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś