wampir-wampir 24.07.10, 23:56 Wszystkiego najlepszego, najsłodszego, NAJ NAJ NAJ :-))) w192.wrzuta.pl/audio/1KTm3zasVxm/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 13:00 Za pamięć masz ode mnie słodkiego buziaka :) Ja już wczoraj świętowałam z koleżanką i kolegą marynarzem, a marynarze to gawędziarze, więc wróciłam do domu koło 2 i chyba muszę to odespać, a już na pewno te kolorowe drinki które piłam :) Tak, postanowiłam zrobić wyjątek od reguły i porzuciłam gin na rzecz Mojito, później był Manhattan i 3 x Sex On The Beach. Ten ostatni niebezpiecznie jest zamawiać zwłaszcza po 23 gdy mężczyznom przy barze buzują hormony;) W Absyncie robią doskonałe drinki! Idę spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 18:33 Już wstałam, bawmy się! :) O snach wolę nie pisać, jeszcze przeczyta to pewna Pani, przeprowadzi ich psychoanalizę i wyjdzie, że jestem ladacznicą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Aniu!!! 25.07.10, 18:41 Hmm, a ja mam "Książkę kucharską Zygmunta Freuda" Hillmana i Boera. W nocy sprawdzę co oznacza moczona w mleku wątróbka, którą ta Pani jada. Sny erotyczne gwarantowane :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 18:53 Ja w nocy nie jadam, tylko popijam ;) Musisz sprawdzić w książce co piszą o tych co to popijają :) Do wątróbki i mleka niech dodaje przynajmniej czosnek znany z właściwości odkażających i jeszcze ciekawe jest, czyją wątróbkę jada i czy przypadkiem nie pije do niej Chianti :) www.youtube.com/watch?v=BjGpcEA-FyE Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Aniu!!! 25.07.10, 18:59 Nie dowiemy się. Nie powie. Milcząca owieczka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:10 Zobaczysz w końcu się wygada i powie komu zjadła wątróbkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:17 No może. Pażyjom, uwidim :-))) BTW ciekawe czy sama patroszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:22 Na pewno, to właśnie ją najbardziej podnieca;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:24 Długim nożem w noc długich noży. Podniecające ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:29 Z drugiej strony ja również doceniam wątróbkę zwłaszcza taką, która poleżała w mleku z czosnkiem, a już prawdziwą orgią smaków jest dodanie na koniec smażenia szarej renety! Mniammmm No i jeszcze jest niezbędna jako dodatek do pasztetu, a pasztet robię tak dobry jak moja Babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:37 jesus33 napisał: > No i jeszcze jest niezbędna jako dodatek do pasztetu, a pasztet robię tak dobry > jak moja Babcia. No tak, wiosna leśnych ludków. Moja babcia też robiła pyszny pasztet. Pewnie z zajączka z tej samej puli :-))) A na drzwiach łazienki do dziś zostały haczyki, na których się zajączka wieszało do "oprawienia", ale special kozik gdzieś zginął... Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: Aniu!!! 25.07.10, 19:32 Zgłodniałam, idę zrobić coś dobrego. Na wątróbkę za późno, muszę pocieszyć się czymś innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Aniu!!! IP: *.toya.net.pl 26.07.10, 23:59 Chyba bede dziś ostatni... Samych duserów dla Ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś