Dodaj do ulubionych

Hermenegildo wróć!

10.12.10, 22:10
www.youtube.com/watch?v=BxbJmMMq0A4
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: Hermenegildo wróć! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 11.12.10, 00:08
      Jak nie wróci, to znaczy, że ktoś mu pokazał twoje "pikczers".
      • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 11.12.10, 00:38
        A ty, biedactwo przeszukujesz wszystkie wątki, w poszukiwaniu postów Fanki!
        I znów popełniłeś kilka kolejnych tekstów na temat obiektu swojej obsesji.....numery 2003-2008, albo coś koło tego!:(
        Masz tu pioseneczkę dla takich świrów jak ty
        www.youtube.com/watch?v=3dm_5qWWDV8
        • Gość: jobrave Re: Hermenegildo wróć! IP: *.range109-158.btcentralplus.com 11.12.10, 01:22
          A nie zaprzeczam. To bardzo miłe uczucie znaleźć wątek, gdzie nie cuchnie condomanią.
          • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 11.12.10, 12:43
            Wybacz mi proszę, ale nie jestem w stanie pojąć "bardzo miłych uczuć" ogarniających obłąkanego stalkera, na widok wątku pozbawionego wpisu, obiektu jego patologicznych "westchnień".
            www.youtube.com/watch?v=qUm8ObDXaik
            Dla mnie UCZUCIA, to kategoria sacrum.
            • lechowski51 Re: Hermenegildo wróć! 11.12.10, 13:46
              Babcia mi powiadala fanko-Nie ruszaj gowna to nie bedzie smierdziec!
            • jesus33 Re: Hermenegildo wróć! 11.12.10, 13:52
              common-sense-ltd napisała:

> Dla mnie UCZUCIA, to kategoria sacrum.

Ot! i wymyśliła, a jakie uczucia? Są różne. Uczucie nienawiści do kogoś. Uczucie zawiści. Zazdrość też jest uczuciem. A które z tych trzech tobie najbliższych jest sacrum?
            • Gość: jobrave Re: Hermenegildo wróć! IP: *.range109-157.btcentralplus.com 11.12.10, 23:06
              common-sense-ltd napisała:

> Wybacz mi proszę, ale nie jestem w stanie pojąć "bardzo miłych uczuć" ogarniają
              > cych obłąkanego stalkera

Najpierw tumanie popatrz do słownika i zobacz, co znaczy słowo "stalker", a później przestudiuj swoje posty i maile, którymi mnie zarzucałaś, że o gnębieniu na gg już nie wspomnę.
              Listy uczuć przedstawionych przez Jesusa, dodam jeszcze uczucie wstrętu - i tylko takie można żywić do szuji jaką jesteś. Poza tym nie trzeba być zbyt spostrzegawczym, że moje posty kierowane do ciebie są wyłącznie odpowiedzią na twoje desperackie zaczepki. Moji pracodawcy, których molestujesz donosami na mnie, pisanymi zresztą fatalną angielszczyzną, nie mają wątpliwości, że jesteś pojebem. Powtarzam: zajrzyj do słownika kretynko.
              • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 11.12.10, 23:27
                Fakt....przeciętny człowiek mając tyle dowodów ewidentnego STALKINGU, już dawno wniósłby sprawę, chociażby z powództwa cywilnego.

Masz taryfę ulgową ze względu na moją znajomość psychiki osób twojego, nieszczęsnego pokroju; obłąkany mitomanie.
                I przestań zaśmiecać mi wątek.
    • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 2 11.12.10, 21:45
      www.youtube.com/watch?v=TPE9uSFFxrI&feature=related
      "...I'll wait a thousand years...";)
      • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 2 12.12.10, 16:56
        Hermenegildo najwyraźniej zapomniał hasła.;)
        Może i dobrze, bo teraz będzie bardzo tanecznie....
        www.youtube.com/user/brucespringsteen?blend=1&ob=4
    • jesus33 Re: Hermenegildo nim wrócisz, to sprawdź ... 12.12.10, 20:56
      ..co tu na Ciebie czeka. Ja już do końca swych dni będę miała jedno skojarzenie :)))
      www.youtube.com/watch?v=eM8Ss28zjcE&feature=related
    • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć! 14.12.10, 08:51
      Goldies oldies
      www.youtube.com/watch?v=sYZsTtRZIa8
    • Gość: Liskocity Faniu nie wracaj !!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.12.10, 18:34
      Oj nie wracaj Hermenegildo, bo jak wrócisz będę musiał udać się do psychiatry, a oni biorą niezłą kasę. Nie wracaj, siedź cicho w Rajszy i pracuj, ciężko pracuj i rozumiem możesz odwiedzać kosmetyczkę, ale daj wiarę, szkoda czasu i kasy, nie pomoże, tego nie da się wyprostować.
      • Gość: pacjent Optimy Re: Faniu nie wracaj !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 20:48
        Ciężka praca i kosmetyczka - niezłe!!!!
        • jesus33 Re: Faniu nie wracaj !!!!!!! 14.12.10, 20:57
          Netia, ale niestety to nie ja! :)))
          • Gość: pacjent Optimy Re: Faniu nie wracaj !!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 21:03
            asekurantko tchórzliwa....czego się boisz? Nie,. to nie jakis tam Jesus, fakt.
            • hermenegildo Re: Faniu nie wracaj !!!!!!! 15.12.10, 04:17
              "Pamiętajcie Wy o mnie co sił! Co sił!
              Choć przemknąłem przed wami jak cień!
              Palcie w łaźni, aż kamień się zmieni w pył -
              Przecież wrócę, gdy zacznie się dzień!"
              • common-sense-ltd Re: ;))) 15.12.10, 06:53
                "Jesteś tutaj zaledwie chwilę
                Jedyny raz zjawiasz się
                Zrób co możesz ,
                Ale nie tyle by cię ktoś zapamiętał źle
                Pozwól sobie na zachwycenie,
                A znajdziesz sens- ufaj mi...
                Zrób co jeszcze masz do zrobienia
                Cicho zamknij za sobą drzwi..."
                • Gość: Poranek Zamknij za sobą drzwi ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.10, 07:02
                  i upajaj się swoją poezją w zaciszu domowym. Wszyscy odetchniemy.
    • common-sense-ltd Re: Na powitanie Hermengildo... 15.12.10, 21:36
      ....coś, co on lubi;)
      www.youtube.com/watch?v=maHETHBi10w&feature=fvst
      • common-sense-ltd Re: I na dobranoc 15.12.10, 23:16
        www.youtube.com/watch?v=NBOQc3L1t1A&feature=related
        • hermenegildo Re: I na dobranoc 16.12.10, 16:14
          "Wino dostarcza człowiekowi mądrości,piwo wolności a woda bakterii.
          W wyniku niezliczonej ilości badań uczeni udowodnili,iż: wypijając litr wody dziennie - wchłaniamy rocznie 1 kilogram ESCHERICHIA COLI - bakterii znajdujących się w fekaliach.
          Innymi słowy pijąc wodę ,spożywamy rocznie kilogram gówna.
          Natomiast pijąc piwo,wino,wódkę(tequillę,rum,whisky czy też inny napój wyskokowy) NIE ponosimy tego ryzyka ponieważ alkohol podlega procesowi uzdatniania i oczyszczania poprzez gotowanie,filtrowanie,warzenie,destylację oraz/lub fermentację.
          Pamiętaj !!! WODA = GÓWNO. Wino,wódka,piwo = ZDROWIE.
          Dlatego znacznie lepiej jest pić wódkę i pleść głupstwa, niż pić wodę i być zasrańcem."
          (Benjamin Franklin)
          • common-sense-ltd Re: Hermenegildo wróć, ale... 16.12.10, 19:53
            ...jak wytrzeźwiejesz.
            www.youtube.com/watch?v=nC0LBQZIrZ4
    • Gość: pedro paulo Re: Hermenegildo wróć! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 16:31
      "Jakby Bóg zakazywał picia, czy uczyniłby wino tak dobrym?"
      (Armand-Jean du Plessis de Richelieu)
      • Gość: rurek Re: Hermenegildo wróć! IP: *.ostnet.pl 16.12.10, 16:58
        Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
    • common-sense-ltd Re: Dobranockowo;) 16.12.10, 21:44
      Proponuję wyłączyć sentymentalną wizję i zamienić się w słuch.
      (Sorry, ale to najlepsza wersja, jaką udało mi się wyszukać.)
      www.youtube.com/watch?v=37sVf-bg8Yg&feature=related
      • jesus33 Re: Dobranockowo;) 16.12.10, 22:21
        Kochana z takim tekstem, to tylko na akademię, szkolną najlepiej :)))
        www.youtube.com/watch?v=M7WelkwxMqc
        • jesus33 Dzień dobry ;))) 16.12.10, 22:24
          www.youtube.com/watch?v=o1UXBC7whrQ&feature=related
          • hermenegildo Re: Dzień dobry ;))) 16.12.10, 23:04
            "...Nieszczęścia spią. Cierpienia w mocnym śnie.
            Występki śpią. Ze złem się dobro brata.
            Prorocy groźni spią. I próżno śnieg
            choć jednej plamki szuka w bieli świata.
            Świat cały śpi. Śpią twardo hufce ksiąg.
            Lód zapomnienia rzeki słów okrywa.
            Oracje śpią, ich wielkie prawdy śpią.
            Łańcuchy śpią, brząkają ich ogniwa.
            Śpią mocno wszyscy: święci, diabeł, Bóg.
            Grzeszni ich słudzy. Sprzymierzeńcy. Dzieci.
            I tylko śnieg szeleści w mrokach dróg.
            I żadnych innych dźwięków na tym świecie...."

Josif Brodski "Wielka elegia dla Johna Donne'a"
            • common-sense-ltd Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t 16.12.10, 23:08
              • Gość: jobrave Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t IP: *.range109-158.btcentralplus.com 16.12.10, 23:18
                Tego tez nie powinno zabraknąć:
                www.youtube.com/watch?v=bABbppiyDzI&feature=related
                • hermenegildo Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t 16.12.10, 23:27
                  Obawiam się, żę zabrakło tego!
                  www.youtube.com/watch?v=lxdUptwtyRQ
                • common-sense-ltd Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t 16.12.10, 23:29
                  I tego też
                  www.youtube.com/watch?v=novJ8gzkLhw&feature=related
                  Wraz z komentarzem

"Uczą nas szacunku do obcych

a pogardy dla swoich

każą nam miłować wszystkich,choćby ludożerce

a nienawidzić ojców i braci"

Ignacy Jan Paderewski,Lwów 1910
                  • jesus33 Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t 16.12.10, 23:41
                    I tego też:
                    www.youtube.com/watch?v=Wp2x5wuhJhM
                    wraz z komentarzem

Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
                    Dadzą mi manierkę z gorzałczyną
                    Ażebym nie tęsknił, ażebym nie tęsknił
                    Za dziewczyną.

Moja ulubiona :))
                    • hermenegildo Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t 16.12.10, 23:46
                      :)))
                      www.youtube.com/watch?v=j51a91VvgeI
                    • Gość: jobrave Re: I stary niedżwiedż mocno śpi...n/t IP: *.range109-158.btcentralplus.com 17.12.10, 00:02
                      www.youtube.com/watch?v=_uZDANVghi8&feature=related
                      "Wtem z ambony ozwało się warczenie bębna.

Zdumieli się słuchacze. Ksiądz Kamiński zaś bił w bęben, jakby na trwogę; nagle urwał i nastała cisza śmiertelna. Po czym warczenie ozwało się po raz drugi, trzeci; nagle ksiądz Kamiński cisnął pałeczki na podłogę kościelną, podniósł obie ręce w górę i zawołał:

— Panie pułkowniku Wołodyjowski!

Odpowiedział mu krzyk spazmatyczny Basi. W kościele uczyniło się po prostu straszno. Pan Zagłoba podniósł się i na współkę z panem Muszalskim wynieśli omdlałą niewiastę z kościoła.

Tymczasem ksiądz wołał dalej:

— Dla Boga, panie Wołodyjowski! Larum grają! wojna! Nieprzyjaciel w granicach! a ty się nie zrywasz! szabli nie chwytasz? na koń nie siadasz? Co się stało z tobą, żołnierzu? zaliś swej dawnej przepomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz?

Wezbrały rycerskie piersi i płacz powszechny zerwał się w kościele, i zrywał się jeszcze kilkakrotnie, gdy ksiądz cnotę, miłość ojczyzny i męstwo zmarłego wysławiał, a i kaznodzieję porwały własne słowa. Twarz mu pobladła; czoło okryło się potem, głos drżał. Uniósł go żal nad zmarłym rycerzem, żal nad Kamieńcem, żal nad zgnębioną rękoma wyznawców księżyca Rzecząpospolitą, i taką wreszcie kończył swoją mowę modlitwą:

— Kościoły, o Panie, zmienią na meczety i Koran śpiewać będą tam, gdzieśmy dotychczas Ewangelię śpiewali. Pogrążyłeś nas, Panie, odwróciłeś od nas oblicze Twoje i w moc sprosnemu Turczynowi nas podałeś. Niezbadane Twoje wyroki, lecz kto, o Panie, teraz opór mu stawi? Jakie wojska na kresach wojować go będą? Ty, dla którego nic nie jest w świecie zakryte. Ty wiesz najlepiej, że nie masz nad naszą jazdę! Która ci, Panie, tak skoczy, jako nasza skoczyć potrafi? Takichże obrońców się pozbywasz, za których plecami całe chrześcijaństwo mogło wysławiać imię Twoje? Ojcze dobrotliwy! nie opuszczaj nas! okaż miłosierdzie Twoje! ześlij nam obrońcę, ześlij sprosnego Mahometa pogromcę, niech tu przyjdzie, niech stanie między nami, niech podniesie upadłe serca nasze, ześlij go, Panie!...

W tej chwili rum uczynił się przy drzwiach i do kościoła wszedł pan hetman Sobieski. Oczy wszystkich zwróciły się na niego, dreszcz jakiś wstrząsnął ludźmi, a on szedł z brzękiem ostróg ku katafalkowi, wspaniały, z twarzą rzymskiego cezara, ogromny...

Zastęp żelaznego rycerstwa szedł za nim.

— Salvator! — krzyknął w proroczym uniesieniu ksiądz.

A on klęknął przy katafalku i począł się modlić za duszę Wołodyjowskiego."
                      • common-sense-ltd Re: "Nic to" n/t 17.12.10, 00:19
                        • wampir-wampir Re: "Nic to" n/t 17.12.10, 00:46
                          www.youtube.com/watch?v=FAK_reasDW4
                          • common-sense-ltd Re: "Nic to" n/t 17.12.10, 08:10
                            Bardzo ładnie spointowałaś patetyczno-patriotyczną część wątku, wampirowata.
                            Wątpię tylko, że znasz prawdziwą cenę tych dwóch, pozornie banalnych, słów.
                            • Gość: jobrave Re: "Nic to" n/t IP: *.range109-157.btcentralplus.com 17.12.10, 08:56
                              Jacek Kaczmarski, to jedyny koleś na świecie, któremu udało się zaśpiewać flaki w oleju. W życiu nie słyszałem nic nudniejszego niż te jego - pożal się boże - "songi".
    • common-sense-ltd Re: Strachy na Lachy z dedykacją;) 17.12.10, 20:12
      A jakże!;)
      www.youtube.com/watch?v=8b_ztVcKjXI&feature=related
    • common-sense-ltd Re: Coś....wesołego;) 19.12.10, 17:11
      www.dailymotion.pl/video/x859u0_bruce-springsteen-blinded-by-the-li_music
    • common-sense-ltd Re: Zdrowych, spokojnych Świąt dla dobrych ludzi! 23.12.10, 11:10
      www.youtube.com/watch?v=01sjbX6C6aw&feature=related
      • Gość: M Re: Zdrowych, spokojnych Świąt dla dobrych ludzi! IP: *.przemysl.hypnet.pl 23.12.10, 11:40
        Dla Ciebie liczą się tylko dobrzy ludzie?
    • common-sense-ltd Re: Hermenegildo bywaj! 28.12.10, 23:58
      www.youtube.com/watch?v=9ZKcmBJTVKI&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka