Dodaj do ulubionych

"Bo w życiu nie liczy się władza..."

25.01.11, 07:51
....tylko miłość!"
Donald Tusk

gospodarka.dziennik.pl/forsal/artykuly/319069,rzad-tuska-ocalil-budzet-kosztem-emerytow.html
Obserwuj wątek
    • Gość: belfer Re: "Bo w życiu nie liczy się władza..." IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 08:07
      Jak tam na feriach? Bo ja się czuję super. Wstałaś tak szybko z rana z powodu Jobrave? Śnił Ci się i nie mogłaś dłużej spać?
      • solist Re: "Bo w życiu nie liczy się władza..." 25.01.11, 11:33
        Zapewne straciła wątek szukając historię o tym jak Kaczorki wsparły lekarzy kilka lat temu w ich staraniu się o wysokie kontrakty kosztem pacjentów.
    • fanka_online Re: "Bo w życiu nie liczy się władza..." 25.01.11, 19:46
      A najgorsza jest miłość do władzy!

finanse.wp.pl/kat,102634,title,Ekonomisci-nie-zostawiaja-suchej-nitki-na-rzadzie,wid,13067742,wiadomosc.html?ticaid=1baa4
      "Rząd Donalda Tuska przyjął strategię: za wszelką ceną przetrwać do wyborów, a potem się zobaczy "
    • fanka_online Re: "Bo w życiu nie liczy się władza..." 25.01.11, 21:38
      "Grzegorz Napieralski, lider SLD

Platformę po dziesięciu latach istnienia można porównać do OFE: najpierw były piękne zapowiedzi spełnienia naszych najskrytszych marzeń, a skończyło się na konieczności ratowania budżetu państwa kosztem przyszłych emerytów. Niestety, okazało się, że PO nie potrafi rządzić. Co prawda za jej kadencji zmieniła się na lepsze polityka zagraniczna i poprawiły stosunki z Rosją, ale nie uspokoiła się sytuacja wewnętrzna. Widać, że PO jest nastawiona głównie na wojnę z PiS, a nie na reformowanie Polski. Po ponad trzech latach jej rządów mamy więc wielki problem w finansach publicznych. W efekcie został podniesiony VAT, który uderza w nas wszystkich, a na dodatek zagrożone są przyszłe emerytury. Nie ma konsolidacji finansów publicznych, ułatwień dla średnich i małych przedsiębiorstw ani poprawy sytuacji ludzi najuboższych. PO wygrała wybory w 2007 r. pod hasłem: „By żyło się lepiej. Wszystkim”. Niestety, po podwyżkach VAT wielu grupom społecznym żyje się gorzej. Pięknym hasłem, którego nie udało się zrealizować, okazało się też wprowadzenie Polski do strefy euro. Dlatego z okazji dziesięciolecia PO życzę Donaldowi Tuskowi, by jednak postarał się po sobie coś pozostawić. W przeciwnym wypadku przy jego nazwisku w encyklopediach będzie suchy wpis: rządził w latach 2007 – 2011. —not. e.o. "
      www.rp.pl/artykul/16,599383-10-lecie-PO--Piknik-pod-wiszaca-skala.html
    • Gość: Pytacz Odpowiedz Faniu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.11, 17:20
      Studiując Twoje wypowiedzi na forum ( ciekawa lektura, nie powiem :)) i pomijając złość z powodu osób, które Cię obrażają, krytykują i próbują spowodować, żebyś opuściła forum, powiedz mi, jaki masz w tym cel, że mimo to publikujesz swoje poglądy? Proszę mi wybaczyć, ale kazdy potrafi krytykować błędy i niedociągnięcia, jest ich wiele, ale jak myślisz? jak to można zmienić? Jak poprawić to co jest wykrzywione? Pytam poważnie i oczekuję poważnej odpowiedzi.
      • fanka_online Re: Odpowiedz Faniu 26.01.11, 17:37
        Tak poważne, oboje z Ickiem Mojzesowicem Szubrave pracujemy dla Mossadu i świetnie się bawimy, a także równie świetnie zarabiamy na waszej głupocie, debilne rurki-wampirki-lepynamodliszki.;)))
        Pozdrawiamy
        Pan i Pani Smith
        • Gość: Pytacz Coś nie tak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.11, 19:40
          Uważałem Cię za poważną osobę, ale ty temu przeczysz. "Pan i Pani Smith" co to ma znaczyć? Odpowiedz na proste pytania, chyba że "online" tak ci przegrzał przewody, że masz orgazm.
          • fanka_online Re: Coś nie tak...ups;) 26.01.11, 20:45
            Bo zapomniałam dodać, że pozdrowienia były tylko dla nielicznych tutaj, MYŚLĄCYCH osób;)
    • fanka_online Re: Buźka, klapa, gożdzik....cały bukiet! 26.01.11, 18:12
      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Minister-zatrudnia-znajomych-Mamy-cala-liste,wid,13072540,wiadomosc.html
    • fanka_online Re: Największe marzenia Polaka? 27.01.11, 19:39
      "Chciałbym, żeby moi znajomi wspominali mnie jako dobrego, uczciwego człowieka.
      I żeby mówiono o mnie: “He helped put Ireland on the map” – Pomógł zająć Irlandii należne jej miejsce w świecie"
      macgregor.salon24.pl/273187,najwieksze-marzenia-irlandczyka-tony-o-reilly
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka