Dodaj do ulubionych

"Zawrócona" GW?

25.04.11, 17:55
rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,9491548,Bp_Nitkiewicz__czy_jestem_prawdziwie_chrzescijaninem_.html
rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,9491610,Abp_Martyniak__czlowiek_woli_sie_poslizgac_po_wierzchu.html
Gazetka Wybiórcza "się zawróciła" w czas Wielkiej Nocy?!
Już tytuły zastanawiają, o treści artykułów nie wspominając....;)
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 17:58
      Prawicowe szmatławce też zmieniły front wielkanocnie. Co to się porobiło ;-)))

www.warszawskagazeta.pl/polityka/35-polityka/583-droga-do-cerkwi
      • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 18:05
        Najwyraźniej biskup Pieronek namącił w głowach tym, co to lubują się w błogiej bezmyślności zamącenia i teraz już nikt nie wie czy jest ZA czy PRZECIW i CZEMU;)
        No cóż, właściwie jest to jakieś rozwiązanie polsko-polskiego konfliktu medialnego.
        • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 18:24
          Może wszyscy się w końcu zgodzimy, że Polska urośnie w siłę, gdy ludziom będzie się żyło dostatnio. Brakuje jeszcze konkluzji w tej prawackiej analizie, że światem, kościołem, partiami bądź jakiej proweniencji rządzą dążenie do władzy i pieniędzy, a nie jakiś tam Bóg, honor i ojczyzna. To puste frazesy. Podobnie w indywidualnym życiu - najpierw należy zapewnić sobie możliwość zaspokojenia podstawowych potrzeb, a potem bez szkody dla siebie można się zająć potrzebami wyższymi. Masłow z całą pewnością był mądrym człowiekiem ;-)))
          • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 18:33
            Tak, tak....zgodnie z pobożnymi (niezupełnie;) życzeniami Mękoły;)
            Tylko nie cytuj tu czerwonej propagandy o "sile i dostatku", bo w dusznej atmosferze totalitaryzmu nie sposób zaspokoić podstawowej potrzeby....oddychania.
            • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 18:58
              Też właśnie o to mi chodzi. Komunizm był be dla wszystkich kobiet, które nie mogły swobodnie kupić, ale musiały zdobywać podpaski - swoją drogą "major" Fydrych obecnie z Krasnoludków i Gamoni rozdawał je kiedyś dziewczynom z okazji 8 marca pod Hortexem na Świdnickiej ;-))) - a był be tylko dla niewielu, którym przeszkadzało, że nie mogą sobie poczytać Hellera i Niekricza i runął z powodów ekonomicznych, a nie jakichkolwiek innych. Zanim nawrzucasz mi od materialistów, wyjaśnię jeszcze, że dla mnie był be, bo nie pozwalał robić pieniądzy bez czynienia koncesji na rzecz systemu.
              • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:16
                A już myślałam, że napiszesz o szamponie;)
                Nawrzucać? Od materialistów? Chyba mnie z kimś mylisz....
                Wszyscy przecież wiedzą, że kupujesz najdroższe buty....w hurtowych ilościach;)
                • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:26
                  fanka_online napisała:

> Wszyscy przecież wiedzą, że kupujesz najdroższe buty....w hurtowych ilościach;)

Moja droga, wszyscy dzięki Tobie ;-))) wiedzą, że kupuję nie tylko hurtowo na Allegro, gdzie ceny są okazyjne. A czy robię tak ze skąpstwa, czy dlatego, że organicznie nie cierpię zakupów w tradycyjnych sklepach, a tym bardziej galeriach, to już moja słodka tajemnica ;-)))
                  • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:29
                    Przeceniasz moje umiejętności w posługiwaniu się GWyszukiwarką;)
                    • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:44
                      fanka_online napisała:

> Przeceniasz moje umiejętności w posługiwaniu się GWyszukiwarką;)

Ja zawsze wiem co mówię, choć nie zawsze mówię wszystko co wiem ;-))) Spokojnie, nie mam do Ciebie żalu.
                      • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:01
                        wampir-wampir napisał: Spokojnie
                        > , nie mam do Ciebie żalu.

Masz specyficzne poczucie humoru;)
                        Uprzedź tylko, jeśli BĘDZIESZ GO MIAŁ, przypomnę Ci Twoje posty.
                        • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:09
                          fanka_online napisała:

> Uprzedź tylko, jeśli BĘDZIESZ GO MIAŁ, przypomnę Ci Twoje posty.

Uprzedzałem wielokrotnie, że atakowany walę na odlew i dostosowuję się do konwencji. Żalu nie mam, nie jestem małostkowy.
                          • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:13
                            Problem w tym, że wówczas nikt Cię nie atakował.

P. S. 'Walenie na odlew" nie przystoi europejczykowi w martensach, skropionemu markowymi perfumami;)
                            • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:17
                              fanka_online napisała:

> Problem w tym, że wówczas nikt Cię nie atakował.

Wówczas tzn. kiedy? Nie było postrachu wampirów po tym jak zacząłem rozmawiać z Valmont, a Ty przestałaś ze mną, nie było wyciągania postów z innego forum pod tym idiotycznym nickiem z iq 80, nie było anonsu na Krakforum? Nie wciskaj mi kitu, bardzo Cię proszę.

> P. S. 'Walenie na odlew" nie przystoi europejczykowi w martensach, skropionemu
                              > markowymi perfumami;)

A czy ja kiedyś pisałem, że jestem Europejczykiem? Nie przypominam sobie ;-)))
                              • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:20
                                Masz dobrą pamięć, ale wybiórczą, wampir.
                                Przypomnij sobie "nocne harce rezunów" i swoje teksty/profile.
                                • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:30
                                  fanka_online napisała:

> Przypomnij sobie "nocne harce rezunów" i swoje teksty/profile.

Pamiętam. Mój udział w tych "harcach" wziął się z przekonania, że rozpętaliście na tym forum histerię, w trakcie której wszystkie chwyty były dozwolone. Można było napisać i pisano, że Ukraińcy to potencjalni mordercy, kapusie, flejtuchy i było to akceptowane, gdy piszący należal do "patryjotycznego" obozu. Dla mnie nie było do zaakceptowania i nie tylko dla mnie. Pisywal tu czasem Zubelz z FL, który Wasz pogląd na stosunki polsko-ukraińskie akurat podziela. Już tu nie pisze. Zagladają tu także ludzie i ja wiem o tym, którzy mają inne niż Wy zdanie na ten temat i inne pochodzenie. Pomyśl czasem Fanka, że czyta ktoś, kto nigdy nic złego nikomu nie zrobił, nie ma takich planów i jest mu przykro na takie opinie. Od Pysia, matoła, czy klechowskiego takiej refleksji nie wymagam, od Ciebie chyba mogę. Poza tym przeprosiłem Cię za osobiste wycieczki i nie ponowiłbym ich, gdybyś się mnie nie czepiała.
                                  • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:38
                                    Problem w tym, że nikt z w/w nigdy nie "rozpętał tu żadnej histerii", a doszukiwanie się jakichkolwiek jej znamion w moich postach jest zwykłym kłamstwem.
                                    Za prowokatora "robił" tutaj wówczas Mękoła i tylko jego wyjątkowej bezczelności połączonej z nadmierną płodnością zawdzięczamy reakcję ( w pełni uzasadnioną) Pysia, Lechowskiego i innych, ze mną włącznie.
                                    • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:50
                                      fanka_online napisała:

> Problem w tym, że nikt z w/w nigdy nie "rozpętał tu żadnej histerii", a doszuki
                                      > wanie się jakichkolwiek jej znamion w moich postach jest zwykłym kłamstwem.

Nie pisałem o Twoich postach, miałem na myśli setki wątków na ten sam temat, epatowanie.

> Za prowokatora "robił" tutaj wówczas Mękoła i tylko jego wyjątkowej bezczelnośc
                                      > i połączonej z nadmierną płodnością zawdzięczamy reakcję ( w pełni uzasadnioną)
                                      > Pysia, Lechowskiego i innych, ze mną włącznie.

Prowokatorów się ignoruje. Pisałem przed tym całym zamieszaniem, że Mykoła trolluje, wpuszcza Was w maliny i cel osiąga. Pokazałem Ci inną, jeszcze ostrzejszą prowokację i potrafiłaś zareagować prawidłowo zgłaszając jeden z moich nicków do zablokowania, nie podejmując pyskówki, inni nie. Dali się wpuścić tak samo, jak Mykole.
                                      • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 20:56
                                        Owszem, "prowokatorów się ignoruje", a z prymitywami się nie współpracuje.
                                        Zwłaszcza, jeśli się uważa za "człowieka z klasą";)

Ucz się Wampir, bo wiecznie żyć nie będę!;)

• wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 21:00
                                          fanka_online napisała:

> Owszem, "prowokatorów się ignoruje", a z prymitywami się nie współpracuje.
                                          > Zwłaszcza, jeśli się uważa za "człowieka z klasą";)

Twoja opinia, nie moja. Poza tym żadnej współpracy nie było. Każdy pisał na własny rachunek i tak, jak uważał za stosowne.

> Ucz się Wampir, bo wiecznie żyć nie będę!;)

Nie bądź taka pewna, może dasz mi sie ugryźć w końcu i staniesz się nieśmiertelna, jak ja ;-)))
                                          • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 21:01
                                            Dzińkui postoi;)
                                            • wampir-wampir Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 21:08
                                              fanka_online napisała:

> Dzińkui postoi;)

Pażyjom, uwidim ;-)))
            • venus99 Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 18:59
              fanka:
              w dusznej atmosferze totalitaryzmu nie sposób zaspokoić podstawowej
              potrzeby....oddychania

to prawda,dlatego pisuary już 6 razy przegrali wybory.do 7 razy sztuka?
              • fanka_online Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:18
                Problem nie w ich przegranej, która jest niemal pewna, ale w tym, że NIE MA KTO ich wygrać.
                • jesus33 Re: "Zawrócona" GW? 25.04.11, 19:22
                  A Ty kochana najlepiej wiesz jaki to ból. :-))
    • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze 25.04.11, 19:26
      A propos;
      "Polityczny PR bez żenady posługuje się technikami marketingowymi wypracowanymi przez specjalistów od reklamy. Samo tylko sączenie linii przewodniej nie wystarcza, aby system działał bezbłędnie. Potrzebne są jeszcze autorytety, jako wzorce, punkty odniesienia podsuwane obywatelowi w chwili zachwiania lub ogarniających go wątpliwości. Autorytety, które zastępują człowiekowi własną refleksję i krytyczne myślenie a nade wszystko konieczność dokonywania wyboru. Autorytet jest rodzajem protezy umożliwiającej zastąpienie własnych przemyśleń i decyzji - wystarczy postępować jak on, mówić to co on, powtarzać jego opinie - a znajdujesz się w głównym nurcie prawidłowych zachowań. Bywa, że uzyskujesz złudzenie autentycznego podejmowania samodzielnych decyzji oraz poczucie przynależności do elity.(...)Otóż może i to w stopniu nieprawdopodobnie wysokim. Człowiek jest skłonny do podporządkowania się nawet wbrew sobie, nawet cierpiąc z tego powodu. Co ciekawe wystarczy, że autorytet zostanie nominowany w tej roli lub w związku z jego pozycją sami go za taki uznamy. Nie musi mieć żadnych cech szczególnych, nie musi być w żadnym stopniu realnie wybitny."

Tutejszym POdporządkowanym trollom do przemyślenia....uhm;)

• fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 19:28
        Link do tekstu;

palnick.salon24.pl/301138,toksyczna-moc-autorytetow#comment_4318444
        • wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 19:40
          Eee tam, od dawna przeżywamy jako społeczeństwo kryzys autorytetów. Źle to, czy dobrze nie będe oceniał, ale to fakt, a co do reklamy - racja. Tylko widzisz, każdy marketingowiec wie doskonale, że ludziom neleży mówić to, co chcą usłyszeć, a każdy producent, że trzeba im zaoferować produkt, którego pragną. Tak samo działa polityczny PR. To nie media/politycy/"autorytety" kształtują opinię społeczeństw, to te opinie decydują o ich wypowiedziach - choć w przypadku polityków niekoniecznie o działaniach. Ja jestem PO rozczarowany i żadnego kitu nie pozwolę sobie już wcisnąć, ani o modernizacji, która ruszy z kopyta, ani o zagrożeniu dla demokracji, jakie stwarza Jaruś, a zagłosuję na nich z powodów praktycznych - uważam, że wymachiwanie na arenie międzynarodowej szabelką przez przeciwników politycznych PO ośmieszy Polskę jako kraj niestabilny, w którym wygrywają czasem idioci, a to osłabi jej pozycję. Bo że ktoś zechce to wykorzystać nie mam najmniejszych wątpliwości. Polityka to twarda interesów, tu nie ma miejsca na sentymenty.
          • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 19:57
            Sorry wampir, ale radzę Ci przeczytać dokładnie opis eksperymentu wraz z wnioskami.
            Przyda Ci się, jeśli ktoś kiedyś zechce znów Cię wykorzystać w swoich chorych grach.

• wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:13
              Mylisz się co do mnie. Bywam naiwny, ale rzadko daję się wykorzystywać. Jeśli robię za maskotkę, to tylko Empiego, z własnej i nieprzymuszonej woli. To człowiek naprawdę ważny dla mnie, no i Empi nie prowadzi żadnych gier. Nie wiem o jakim eksperymencie napisałaś.
              • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:23
                Fakt, czasem mylę się w ocenie ludzi.
                Dziś jednak, kiedy Twoje personalia są mi znane, nie mam najmniejszych wątpliwości, że zostałeś perfidnie wykorzystany.
                Nie musisz się kajać....nie oczekuję tego.
                Proszę Cię tylko o refleksję i racjonalne wnioski.
                • wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:35
                  O, teraz to Ty wykazałaś się naiwnością. Cóż wynika z wiedzy o moich personaliach? Mogę być przecież zupełnie inny niż moi bliscy. Ty naprawdę uważasz, że człowiek wychowany w jakimś środowisku jest taki sam jak ono? Ja nie, choć akurat jestem podobny. Za obelgi i dwuznaczne wpisy bardzo Cię przepraszam, ale za udział się nie pokajam. Sam zdecydowałem o nim.
                  • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:43
                    Znajomość personaliów wyklucza motyw Twojej osobistej zemsty. A jeśli nie Ty miałeś w tym (wątpliwą) korzyść, to znaczy że dałeś się wykorzystać. Za ile...to już mnie nie obchodzi.

• wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:53
                      Oczywiście, że nie mam żadnych osobistych powodów mścić się na Tobie. Nie mam pojęcia dlaczego wyjaśniają to moje personalia. Bo się nie znamy? Pisałem to przecież, a pieniędzy za pisanie na forach GW od nikogo nie biorę. Nie miałem innych intencji, niż napisałem powyżej.
                      • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 20:57
                        Patrz;
                        forum.gazeta.pl/forum/w,165,124625681,124629635,Re_Zawrocona_GW_.html
                        • wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:01
                          Będziesz, będziesz. Żadna kobieta nie potrafi się oprzeć czarowi wampira ;-)))
          • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:11
            Ktoś niedawno opublikował w Salonie tekst, z którego wynika, że POszum medialny wokół J.K. służy tylko i wyłącznie jemu samemu, a opłakane skutki powyższych, zbędnych zupełnie działań, będą niezwykle korzystne dla Rosji, której stan "podwyższonego napięcia" w stosunkach z Polską niezmiernie służy na arenie międzynarodowej.

• wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:19
              fanka_online napisała:

> Ktoś niedawno opublikował w Salonie tekst, z którego wynika, że POszum medialny
              > wokół J.K. służy tylko i wyłącznie jemu samemu, a opłakane skutki powyższych,
              > zbędnych zupełnie działań, będą niezwykle korzystne dla Rosji, której stan "pod
              > wyższonego napięcia" w stosunkach z Polską niezmiernie służy na arenie międzyna
              > rodowej.

Właśnie to napisałem kilka postów wyżej. Tylko, że nie zawsze służy Rosji, czasem też innym krajom. Polska jest niewielkim, niebogatym państwem i peryferyjnym na międzynarodowej arenie. Powinna prowadzić rozsądną i spokojną politykę zagraniczną i wewnetrzną, a wtedy będzie się liczyć. Oczywiście na miarę swoich możliwości. Megalomanię odradzam.
              • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:27
                wampir-wampir napisał: Właśnie to napisałem kilka postów wyżej

Właśnie się do Twojego tekstu odniosłam;)
                Chciałam jeszcze zwrócić uwagę na fakt, że żaden urojony, nawet całkiem zabawny ( w porywach) J.K.- wróg nie jest w stanie odwrócić uwagi społeczeństwa, a przynajmniej jego myślącej części, od katastrofalnej sytuacji państwa; podwyżek VAT-u z wszelkimi konsekwencjami, łatania dziur budżetowych grzebaniem w kieszeniach najbiedniejszych i rosnącej rzeszy młodych-wykształconych-bezrobotnych, o braku dróg, upadku kolei i edukacji nie wspominając, bo to akurat "zasługa" kilku kolejnych Rządów.
                • wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:33
                  Tak, masz rację. Balcerowicz musi wrócić! Ale przydałaby się także uczciwa partia o lewicowej proweniencji, która potrafiłaby zaproponować reformę niewydolnego systemu socjalnego tak, aby pomagać efektywniej tym, którzy sobie nie radzą i wyeliminować z niego naciągaczy. Chciałbym taki nowy okrągły stół o gospodarce, bo ona jest dla ludzi najważniejsza, a wierzę że w sprawach ważnych dla wszystkich można odrzucić na bok ideologiczne zacietrzewienie i sie dogadać, ale ja już pisałem, że bywam naiwny ;-)))
                  • fanka_online Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:42
                    ;)
                    Balcerowicz miał już swoje 5 minut, podobnie jak paru innych "cudotwórców".
                    A pojęcie "uczciwa partia" jest sprzeczne samo w sobie. Okrągłe stoły i stoliki służą wyłącznie porozumiewaniu się tych, co wzorem wszelkich śmieci zawsze zrywają się pierwsze przy każdym podmuchu wiatru historii. Lewicowa partia bez czerwonych korzeni, owszem, ale to chyba zadanie dla następnych pokoleń.
                    • wampir-wampir Re: O toksycznych raz jeszcze P.S. 25.04.11, 21:49
                      fanka_online napisała:

> Balcerowicz miał już swoje 5 minut, podobnie jak paru innych "cudotwórców".

I nie najgorzej je wykorzystał. Ja uważam, że mimo wszystko bardzo wiele się w Polsce po 89 roku udało, choć na pewno można było uniknąć aż takich kosztów.

> A pojęcie "uczciwa partia" jest sprzeczne samo w sobie. Okrągłe stoły i stoliki
                      > służą wyłącznie porozumiewaniu się tych, co wzorem wszelkich śmieci zawsze zry
                      > wają się pierwsze przy każdym podmuchu wiatru historii.

Nie znasz historii ;-))) Wielka koalicja chadeków i socjalistów w powojennych Niemczech była faktem i wyciągnęła ten kraj na pozycję głównej europejskiej gospodarki. Stoliki są oki, a nic nie zbliża tak, jak wspólny interes. Przeczytaj to:

forum.gazeta.pl/forum/w,62,124625210,124625210,Opowiem_wam_zart.html
                      >Lewicowa partia bez cze
                      > rwonych korzeni, owszem, ale to chyba zadanie dla następnych pokoleń.

Raczej tak.
      • venus99 Re: O toksycznych raz jeszcze 25.04.11, 21:11
        fanka:
        Samo tylko sączenie linii przewodniej nie wystarcza, aby system działał bezbłędnie. Potrzebne są jeszcze autorytety, jako wzorce, punkty odniesienia podsuwane obywatelowi w chwili zachwiania lub ogarniających go wątpliwości. Autorytety, które zastępują człowiekowi własną refleksję i krytyczne myślenie a nade wszystko konieczność dokonywania wyboru. Autorytet jest rodzajem protezy umożliwiającej zastąpienie własnych przemyśleń i decyzji - wystarczy postępować jak on, mówić to co on, powtarzać jego opinie - a znajdujesz się w głównym nurcie prawidłowych zachowań.
        Kaczyński!Kaczyński!Kaczyński!Kaczyński!!!!!!
    • fanka_online Re: "Zawrócona" GW raz jeszcze!;) 25.04.11, 21:45
      rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,9489198,Abp_Michalik_w_internecie_na_swieta___Zwyciezyc_egoizm_.html
      Biskupi różnych obrządków najwyraźniej wykupili GW od Adasia!
      Trolle, czas na zmianę frontu;)
      • solist Re: "Zawrócona" GW raz jeszcze!;) 26.04.11, 10:49
        wampir-wampir, nie bierz tego do siebie, ale o czym wy tu pier.dolicie? Przecież ta gadka jest bez sensu?
        • fanka_online Re: "Zawrócona" GW raz jeszcze!;) 26.04.11, 20:08
          forum.gazeta.pl/forum/w,165,124499661,124656202,Re_Spadkobiercy_peerelu.html
    • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 12:39
      rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,9429388,Przyjdz_na_Rynek__ogladaj_beatyfikacje.html
      • lechowski51 Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 13:00
        Sprzedaz michnikowskiej gadzinowki spada,wiec kokietuje sie nawet podkarpacki "ciemnogrod".
      • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 13:35
        Ale to wcale nie jest nowość. W GwL stałym felietonistą jest o. Tomasz Dostatni, ma tam własny cykl "Zza bramy klasztoru". Ja jestem przyzwyczajony.

kultura.lublin.eu/wiadomosci,1,1905,Nagroda_dla_naszego_felietonisty.html?locale=pl_PL
        • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:01
          I czym się różni GW obłuda od PIS-obłudy?
          • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:26
            Dlaczego obłuda? Gazeta ma różnych czytelników, katolików też. Publikuje teksty dla nich interesujące, zwłaszcza że katolicy, w tym zakonnicy mają różne poglądy na rzeczywistość. Teksty radiomarjnego Wielgusa nie mają szans ukazać sie w GwL, ale Dostatniego jak najbardziej.
            • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:34
              Dyżurny wampir gazetkowy, jak zawsze, na posterunku z lapkiem w pazurach i szklanką A+ w drugich;)
              W tym masz przewagę nad Mękołą, który pisywał tylko wczesnym rankiem albo późnym wieczorem.

P.S. Jak tam przemyskie wiewiórki?;)
              • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:35
                Co Cię znów ugryzło? Bo chyba nie ja?
                • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:42
                  Ugryzło? Lubię się czasem z Tobą poprzekomarzać....jak u Tuwima;)
                  • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 18:45
                    Aha ;-)))
                    • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 19:40
                      No to ja też się poprzekomarzam, bo nie ma mi kto w tej chwili doradzić ;-))) Podobają Ci się?

allegro.pl/krotkie-spodenki-meskie-jeans-roz-33-i1572413449.html?source=ob
                      • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 19:46
                        Podobają. Nosisz rozmiar 33?;)

P.S. A żona zapewne znów w Antwerpii, czy na innych saksach, uhm?;)
                        • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 19:51
                          Gdzie tam. Wróciła do roboty, a dzieciaki do szkół. Ja sobie zostałem w Przemyślu, do czerwca pracuję tylko przez net, więc jeszcze mogę.

Noszę 33/34, ta numeracja się różni trochę zależnie od producenta. Masz tam wymiary.
                          • fanka_online Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 19:59
                            Tylko nie kupuj 10 par!!!
                            • wampir-wampir Re: Cud zawróconej GW!;) 27.04.11, 20:02
                              Dobrze ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka