rychu_z_przemysla 10.05.04, 15:06 Pojawił się pomysł wpisania na listę UNESCO twierdz z terenów całego cesarstwa austriackiego. Polskę reprezentowałyby dwie twierdze: Przemyśl i Kraków miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,2062076.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abl Re: Twierdza Przemyśl na liście UNESCO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:51 No tak Rychu - wiedziałem, ba - byłem pewny,że na forum Przemyśl o "twierdzy Przemyśl" nie pogadasz.Z paru różnych powodów, głownie dlatego,że dla przemyslaków temat fortów tak jak temat relacji z Ukraińcami jest zbyt wstydliwy by go ruszać!!! :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jądruś Re: Twierdza Przemyśl na liście UNESCO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 08:38 Gdzie ta lista,dawać ją zaraz Twierdzę wpiszemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Twierdza Przemyśl na liście UNESCO? 11.05.04, 11:23 Gość portalu: abl napisał(a): > No tak Rychu - wiedziałem, ba - byłem pewny,że na forum Przemyśl o "twierdzy > Przemyśl" nie pogadasz.Z paru różnych powodów, głownie dlatego,że dla > przemyslaków temat fortów tak jak temat relacji z Ukraińcami jest zbyt > wstydliwy by go ruszać!!! :-) > pzdr Naprawdę? To dla nas temat tak wstydliwy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Twierdza Przemyśl na liście UNESCO? 11.05.04, 11:53 Rychu, wstydliwy - nie wstydliwy... Ale brak "pogadania" jest poniekąd Twoją zasługą. A właściwie zasługą Twojej sygnaturki :) Odrobinę znajomości socjotechniki pozwoliłoby Ci zorientować się, że nachalne lansowanie tematu przy każdej sposobności przynosi skutek odwrotny do zamierzonego. Już parę razy piwko starało się zwrócić Ci, w sposób żartobliwy, uwagę na to, ale Ty jesteś chyba żelbetonowy jak forty tej twierdzy. A efekt nachalności sam widzisz. Nie pogada na ten temat już z nikim na tym forum. Mimo wszystko - pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Twierdza Przemyśl na liście UNESCO? IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 13:21 jam osobliwie fort w Bolestraszycach lubił nawiedzać z uwagi na dogodne połączenie komunikacyjne rowerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abl Re: Twierdza Przemyśl -perła między wieprzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 19:53 I co Rysiu - twierdza przemyśl - perła pomiędzy wieprzami ????? Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Twierdza Przemyśl -perła między wieprzami 11.05.04, 22:06 Prosze nas przemyslakow nie obrazac Zazdroscicie nam twierdzy? :)))) Dziekuje, ale z zasad socjotechniki dr Goebelsa jakos nie lubie korzystac... Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Twierdza Przemyśl a dr Goebels 12.05.04, 11:06 Rychu, zdaje się, że Piwko ma rację. Z(a)męczyłeś wszystkich i po prostu zobojętnieli. A co do zasad, z których ponoć nie lubisz korzystać... czy aby na pewno mówisz jednym głosem?:) Przecież upierdliwie... upsss... uporczywie:) stosujesz właśnie te zasady! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Twierdza Przemyśl a dr Goebels 14.05.04, 11:57 angelshidetheirfaces napisała: > Rychu, zdaje się, że Piwko ma rację. Z(a)męczyłeś wszystkich i po prostu > zobojętnieli. Ale wszyscy juz wiedza o 1000 lat i o drugiej twierdzy... :)))) > A co do zasad, z których ponoć nie lubisz korzystać... > czy aby na pewno mówisz jednym głosem?:) > Przecież upierdliwie... upsss... uporczywie:) stosujesz właśnie te zasady! Tak, wiem ze je stosuje chocbym nie chcial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abl Re: Twierdza Przemyśl -perła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 17:05 Sorki rychu - nie było moją intencją obrażanie kogokolwiek, ot zachciało sie mi podpinać pod przysłowie.A "gebelsowanie" jest mi obce Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Twierdza Przemyśl -perła 14.05.04, 11:56 Gość portalu: abl napisał(a): > Sorki rychu - nie było moją intencją obrażanie kogokolwiek, ot zachciało sie mi > > podpinać pod przysłowie.A "gebelsowanie" jest mi obce > Pzdr OK :))) Odpowiedz Link Zgłoś