Gość: PSSS IP: 217.150.175.* 11.05.04, 13:51 POWIESIC DZIADA ZA GENITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEBY JUZ ZADNE ZWIERZE NIE BYLO NARAZONE NA TAKA BESTIE, TAKI CZLOWIEK NIE ZASLUGUJE ABY CHODZIC PO TEJ ZIEMI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spectator1 Powiesił psa 11.05.04, 13:52 Stosunek do "braci mniejszych" jest miarą naszego człowieczeństwa. I niech przykładne ukaranie tego drania będzie przestroga dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio normalnie sadyzm jakiś IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 08:30 a takie pchły, wszy, owsiki, tasiemce to co? Też mają prawo do godnego i długiego tudzież bezstresowego życia, a morduje je się bezkarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRJo Re: Powiesił psa IP: *.prz.rzeszow.pl 11.05.04, 14:32 Jestem podobnie jak moi poprzednicy zbulwersowany tą sprawą. Nie wiem, czy ukaranie tego POTWORA coś pomoże - bo niektórzy nie mają po prostu serca dla zwierząt. Ale powinno się GO ukarać !!! Ja sam mam, miałem 3 kotki - 1 umarł mi na rękach w lecznicy w ubiegłą niedzielę..... Jak biadaczek umierał - to bardzo mocno ugryzł, właściwie wbił mi swe kły w palec. Ale ja - poprostu wtedy nie mogłem pochamować łez - widok był dla mnie zbyt bolesny - i nawet nie czułem tego bólu (od tej mojej rany posadzka była pomazana moją krwią). A uwierzcie mi ból (fizyczny) był duży ale ból "psychologiczny" był znacznie ijest nadal większy(byłem na pogotowiu) lecz najpierw pochowałem mego Kotka. Bo to był "mój młodszy brat". 32 letni Mariusz z Rzeszowa - przyjaciel zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Powiesił psa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 14:46 Współczuję z powodu śmierci przyjaciela - wiem jaka to tragedia. Co do komentowanego wydarzenia: prawo polskie nie chroni odpowiednio zwierząt przed krzywdzeniem. Przewidywane za to kary są smiesznie niskie a sąd wymierza jeszcze niższe. Dopóki w sejmie będzie wielu myśliwych (radzę sprawdzić) dopóty tego się zresztą nie zmieni. Radzę też zajrzeć do Dz.U. Ostatnia nowelizacja rozporządzenia o okresach polowań skróciła o miesiąc okres ochronny dla wielu gatunków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siriondil Re: Powiesił psa IP: *.krak.tke.pl 11.05.04, 16:09 Powinni kretyna trochę potorturować, a potem powieśić. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Powiesił psa 11.05.04, 20:52 Co za debilizm ... Ja nigdy na drodze przed psami nie zwalniam ... odopkutowalem to strata 3 reflektorow w zyciu ... Raz nie zwolnilem przed chinczykiem na kruczej w warszawie ... tez mi sensacje robicie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Powiesił psa IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 22:10 Oby na Tobie ani na nikim ci bliskim nikt sobie reflektora nie rozbił. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Powiesił psa 11.05.04, 22:20 Gość portalu: Osjan napisał(a): > Oby na Tobie ani na nikim ci bliskim nikt sobie reflektora nie rozbił. Osjan, to po prostu caly promilek! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Powiesił psa 12.05.04, 13:12 Gość portalu: Osjan napisał(a): > Oby na Tobie ani na nikim ci bliskim nikt sobie reflektora nie rozbił. E tam ... nie wiesz co to przyjemność ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek DO JAROSŁAWIA Z NIM!! IP: *.man.rsk.pl 12.05.04, 14:17 Zgadzam się z PSSSS!!! UPOKORZYĆ PSYCHOPATĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: DO JAROSŁAWIA Z NIM!! 12.05.04, 15:00 Gość portalu: ziomek napisał(a): > Zgadzam się z PSSSS!!! UPOKORZYĆ PSYCHOPATĘ!!! Się znaczy wnosisz o upokorzenie samego siebie ? Tylko psychopata może twierdzić , że jest niezawisłym sądem RP He he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa powiesił pranie 12.05.04, 17:44 POWIESIC DZIADA ZA GENITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEBY JUZ ZADNE PRANIE NIE BYLO NARAZONE NA TAKA BESTIE, TAKI CZLOWIEK NIE ZASLUGUJE ABY CHODZIC PO TEJ ZIEMI!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: powiesił pranie IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 09:00 a owsiki to co? Tępią je chemicznie różnymi tabletkami jak nie przymierzając Husajn Kurdów i nikt się nad ich owsiczym losem nie użala Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: powiesił pranie 13.05.04, 09:27 A ja upomne sie o bakterie! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Powiesił psa 20.05.04, 21:12 A tak w ogóle ... pies do dziś wisi, czy jusz skończył dyndać ? Bo to chyba najważniejsze w tym problermie ... Brzydkowyglądać mógł tak wiszący ... Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Powiesił psa 20.05.04, 21:21 Czyli nie zdjęli ... a fe ... tego się już nawet zjeść nie da ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jogi Re: Powiesił psa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.04, 00:12 powinien dostac najwyzszy przewidywany wyrok!!!!!!!!!!. na przyszłość może inni się przestraszą. To jest szczyt okrucienstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: Powiesił psa IP: *.sulechow.net 22.05.04, 20:39 RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!POWIEŚĆ GO I JESZCZE TORTUROWAĆ BO TACY LUDZIE SĄ NIENORMALNI I ZASŁUGUJĄ NA NAJGORSZE TRAKTOWANIE!!!!!!!!!KARA ŚMIERCI!!!!!!!!W OSTATECZNOŚĆ DOŻYWOCIE!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Powiesił psa IP: *.brzesko.net.pl 24.05.04, 18:41 Ham jeden!Jaja to bym na żywca obciela !!! Odpowiedz Link Zgłoś