Dodaj do ulubionych

Dermatoskopia na NFZ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 13:08
Witam

Orientujecie się, gdzie w Przemyślu mogłabym wykonać badanie dermatoskopowe znamion na NFZ, o ile w ogóle NFZ refunduje takie badanie?
Jeśli nie na NFZ, to do jakiego lekarza powinnam się udać i ile kosztowałaby taka wizyta?
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Dermatoskopia na NFZ? IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 14:15
      Witaj. Radzilabym Ci wszedzie, tylko nie w P-slu. Moj ojciec byl u dr Zubrzyckiej, ktora spartolila sprawe dermatologiczno - onkologiczna. Sytuacje uratowal prof. Ratka w Krakowie. Namiary znajdziesz w necie. Koszt badania i konsultacji - 150 zl. Kolejny przypadek z babcia znajomej, po badaniu stwierdzono zmiany przednowotworowe, ktore NATYCHMIAST trzeba bylo usunac. Po dermatoskopii i konsultacji u prof. Ratki skonczylo sie na masciach:-). Polecam.
      • Gość: pacjent Re: Dermatoskopia na NFZ? IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 15:01
        dr Barbara Gąska na Sportowej bada dermatoskopowo znamiona, na NFZ.
        • Gość: xyz Re: Dermatoskopia na NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 18:20
          Na pewno na NFZ? Byłam tam ostatnio, chciałam się zarejestrować, ale gdy przyszłam, rejestracja do pani doktor przyjmującej na NFZ była już zakończona.
          Babka w rejestracji poinformowała mnie, że mogę dermatoskopię wykonać właśnie u Gąski, ale PRYWATNIE...
          Tak więc o co tu właściwie chodzi?

BTW, przy użyciu jakich przyrządów Gąska bada znamiona? Ma jakiś nowy sprzęt czy może taką tradycyjną "lupę"?
          • Gość: pacjent Re: Dermatoskopia na NFZ? IP: *.tktelekom.pl 05.07.11, 23:29
            Może była zakończona w danym dniu, tam chyba rejestracja jest prowadzona na bieżąco.
    • Gość: xyz Re: Dermatoskopia na NFZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 18:55
      A w tej przychodni "kolejowej" na Sportowej? Tam też jest jakiś dermatolog, był ktoś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka