Gość: Eto Ja IP: *.stimo.net 25.09.11, 11:17 Ten to potrafi bajerować!: Tomański do radnych: obniżcie opłaty za przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Bajerant Tomański IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.11, 11:40 Tomański w moim osobistym rankingu zajmuje nr 1 w kategorii "niespełnione nadzieje i rozczarowania". Jego aktywność sprowadza się do prymitywnego pr-u wymierzonego na autopromocję, podszywania się do cudzych zasług, sztucznych uśmieszków, itp. Cztery lata temu osobiście popierałem jego kandydaturę, dziś TEMU PANU JUŻ DZIEKUJĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiePitol Re: Bajerant Tomański IP: *.tktelekom.pl 25.09.11, 13:09 A ja z moją rodziną popieram Pana Tomańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Bajerant Tomański IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.11, 21:05 Temu Panu już dziękujemy - i tak za długo go był posłem . Wystarczy pajaców biegających po rynku w czapce Mikołaja , rozdającego jabłka itp kompromitacja . Poza tym wystarczy przeczytać jego przechwałki w wydanym materiale wyborczym - dobry ubaw żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślisz Re: Bajerant Tomański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 21:32 Wg mojego rozeznania ten Pan stracił swoją szansę, fruwał wysoko upadnie nisko. Szkoda, że stracimy mandat z okręgu przemyslkiego na rzecz PiS-u, ale " miałeś chamie złoty róg...". Szkoda, ale nieodpowiedzialny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Bajerant Tomański 25.09.11, 22:53 Cham złotego rogu nie miał, miał co najwyżej w dłoni złotego ku.tasa, z którego i tak nie skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Bajerant Tomański IP: *.alfaks.com 26.09.11, 17:53 Może uważacie, że lepszy kandydat Rząsa ? To jeszcze go nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyślak Re: Bajerant Tomański IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.11, 18:15 Rząsa to jest gość z klasą. Posłuchaj wypowiedzi jednego i drugiego to bez problemu zauważysz, że tych dwóch dzieli przepaść intelektualna. Liga Tomańskiego w porównaniu do Rząsy to jak Bizon Medyka w porównaniu do Legii Warszawa. Szkoda słów, bo przyrównywanie Tomańskiego do Rząsy brzmi jak porównywanie gó.na do twaroga. Odpowiedz Link Zgłoś
trekker06 Re: Bajerant Tomański 26.09.11, 18:43 Zgadzam się z tym co napisałeś, co by nie mówić o Rząsie, to jest on zdolny ,w przeciwieństwie do Tomańskiego, wyartykułować w sposób poprawny swoje myśli. Nie mówiąc już o formie pisanej, gdzie chociażby teraz na blogu Tomańskiego jest takie coś: "Wykożystując swoją wiedzę i doswiadczenie staram sie wypełniac obowiązki posła jak najrzetelniej " WYKOŻYSTUJĄC????? Polecam zresztą cały wpis, gdzie zdania pisali chyba uczniowie szkoły podstawowej przebywający u posła w ramach zaproszenia. piotr-tomanski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazyli Re: Bajerant Tomański IP: *.tktelekom.pl 26.09.11, 19:41 Głosujcie na Tomańskiego bo jak nie będzie posłem to jak spłaci 1,5 mln długu. Wg rankingu jest na 4 miejscu najbardziej zadłużonych posłow tej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: Bajerant Tomański IP: *.perr.cable.virginmedia.com 27.09.11, 22:08 trekker06 napisał: teraz na blogu Tomańskiego jest takie coś: "Wykożystując swoją wiedzę i doswiadczenie staram sie wypełniac obowiązki posłajak najrzetelniej " > WYKOŻYSTUJĄC????? Polecam zresztą cały wpis, gdzie zdania pisali chyba uczniowie szkoły podstawowej przebywający u posła w ramach zaproszenia -- to mi wygląda na ''dyrektora'' jego biura, który niedawno sekretarzem gminy został. Kołek rzadkiej maści, trudno ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś