Gość: fałszerz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:57 Wois na stronie pana pOsła: "PiS na Podkarpaciu wygrało wybory. Mamy krzyczeć, że je sfauszowano? Nie! Ufamy ludziom i bierzemy się się do roboty!" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solist Re: Poseł intelektualista 13.10.11, 15:08 Wyborów na Podkarpaciu nie sfałszowano, po prostu PO nie robi tu nic szczególnego żeby akurat miało tu wybory wygrywać. Ba, z PiSowczykami dzielnie współpracują. Wszak w samorządach rączka rączkę myje. A jeżeli PO nie robi nic szczególnego to po co zmieniać stan rzeczy? Przecież POwcy tak samo chodzą na pielgrzymki, przekazują dotacje dla kościoła, są za pomniczkami więc ... po co to zmieniać? Plakaty z przechwałkami Tomańskiego to mało. Brak jest za to konkretów i faktów. Faktów (!!!) - panowie i panie z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: Poseł intelektualista IP: *.perr.cable.virginmedia.com 13.10.11, 15:37 Widziałem kilka oficjalnych pism z biura tego pana, w tym wysyłanych do ministrów i urzędów centralnych, z błędami ortograficznymi i mnóstwem usterek natury stylistycznej. Zgroza. Może jakis sympatyk - polonista najpierw bedzie je czytał, nim trafią do adresatów i sieci? i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Re: Poseł intelektualista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 16:28 Ja mogę za połowę uposażenia posła........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Poseł intelektualista IP: *.ibd.gtsenergis.pl 13.10.11, 16:31 ika będzie dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakobyły Re: Poseł intelektualista IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.11, 22:27 ludzie! Dajcie linka albo napiszcie który to pOseł bo też chciałbym się pośmiać. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajature Re: Poseł intelektualista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 23:21 Nie ma linka bo pan pOseł skasował wpis. A który to? A ten co go było pełno na drzewach, występował w parze z dochtorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itd Re: Poseł intelektualista IP: *.perr.cable.virginmedia.com 15.10.11, 16:24 Językowe gafy popełniają nie tylko posłowie. Wystarczy rzucić okiem np. na serwisy internetowe czy strony urzędów administracji samorządowej. Tam co krok, czytamy Pan Wójt, Pan Prezydent, Pan Starosta itd. Ba, na stronie podprzemyskiej gminy czytam: Pan Sołtys... Odpowiedz Link Zgłoś