Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 13:14 Ludzie bez adresu - zycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hipolit kwas Re: Ludzie bez adresu IP: *.przemysl.hypnet.pl 26.10.11, 14:08 Typowy przykład potwierdzający tezę że środowisko kształtuje byt, w jakim srodowisku ktos sie rodzi, wychowuje-/wyrasta,dojrzewa/ w takim pozostaje.Wyrwanie sie z środowiska jest bardzo trudne i udaje się nielicznym. Upada też teza mówiaca o czuwaniu boga nad losem ludzkim ,czy tez że wszystko co się dzieje jest wolą boską ; dla koscioła sa ważni wierzący którzy dadzą na tacę lub w innej formie tak jak dla działaczy związkowych ważni sa pracujący bo płacą składki. A dla kogo ważni są ci nieszczęśnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ludzie bez adresu IP: *.toya.net.pl 28.10.11, 18:52 To są dupki, a nie ludzie bez adresu. Jak im źle to jest ośrodek pomocy. Mogą się najeść, przespać, a rano won do pracy - jakiejkolwiek. ALE PO CO?! NAJLEPIEJ PRZEJŚĆ SIĘ PO OSIEDLACH PO MIESZKANIACH PO KASĘ I POTEM NA WÓDĘ. Bo jak wytłumaczyć to mieszkanie w takich warunkach. TYLKO TYM, ŻE JAK PÓJDĄ DO OŚRODKA TO NIE BĘDĄ SIĘ MOGLI NACHLAĆ bo ich wypie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ludzie bez adresu IP: *.toya.net.pl 28.10.11, 18:57 Upada też teza mówiaca o czuwaniu boga nad losem ludzkim ,czy tez że wszystko co się dzieje jest wolą boską ; dla koscioła sa ważni wierzący którzy dadzą na tacę lub w innej formie tak jak dla działaczy związkowych ważni sa pracujący bo płacą składki. A dla kogo ważni są ci nieszczęśnicy? Ahaaa.... Niech im politycy pomogą. Oni mają kasę. Ja mam swoje wydatki. Ciężko pracuję, z nieba mi kasa nie spada. Korzystam z życia za swoje pieniądze bo to mi się należy. Do kościoła na tacę też rzucę. A bumelantowi to mogę dać gazetę z ogłoszeniami o pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Ludzie bez adresu IP: *.tktelekom.pl 28.10.11, 23:01 To oni jeszcze żyją. Ci złodzieje przekleci. Odpowiedz Link Zgłoś