Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 14:25 Proszę o opinie na temat nowego lokalu w Rynku: Piwiarnia Warecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Re: Piwiarnia Warecka IP: *.aster.pl 02.02.12, 16:19 Jak nowy, to skąd opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 18:03 otwarty w listopadzie chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piwiarnia Warecka IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 09:07 które to miejsce w rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 10:28 dawny wyrwigrosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 21:04 mam niejasne przeczucie że "klient" sonduje czy się rebranding udał. Szanowny kliancie, przybytki p. Grochowicza omijałem i omijam zerokim łukiem, w "Wirwigroszu" faktycznie wyrywali grosz, żarcie było tragiczne, na poziome stołówki studenckiej. Na plus że piwa nie chrzcili jak w Margericie, gdzie można sie struć. O jakości pizzy nie wspomne, to już sie chyba prokurator powinien zainteresować. Za Niedzwiadka i zniszczenie tak kultowego miejsca powinien być pręgierz na rynku, ale to też dla urzędasów którzy to wynajeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 21:10 Kolega powiedział, że jak pił z innymi kolegami piweso to przyszedł kelner i położył kartkę na stoliku mówiąc, że od 20-tej stolik zarezerwowany. Więc po 20-tej przyszli goście, wypili herbatę, a kolega z innymi zostawili kupę kasy gdzie indziej. Ot, wioska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Re: Piwiarnia Warecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 12:41 "Wioska" to by była, gdyby osoba, która zarezerwowała stolik została przepędzona w cholerę, bo jakieś buraki piją sobie piwko przy tym zarezerwowanym stoliku i być może nawet więcej pieniędzy tam zostawią... No, masakra to twoje myślenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz123 Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.12, 18:13 Świetne miejsce, polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warka Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 09:46 Bardzo dobre piwko i jedzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.12, 12:37 a coś konkretnie smacznego, czy tak po prostu reklamujemy na forum żeby ruch zwiększyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doniu Re: Piwiarnia Warecka IP: *.alfaks.com 12.02.12, 12:52 wczoraj właściciel wyrzucił kilka osób za to że krzywo popatrzyli się a pełne ich kufle zostały na stołach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 27.02.12, 11:29 od kilku lat omijam Wyrwigrosza. Drogie piwo i nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa cypisy Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 13.02.12, 19:22 ch*jnia z grzybnią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Piwiarnia Warecka IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 15:45 To miejsce nie pasuje do Przemyśla...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 16.02.12, 23:51 Teraz to miejsce gdzie spokojnie można napić się piwka bez towarzystwa lokalnych cwaniaczków szukających zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdul Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 09:49 dla mnie bezsensu jest robienie tych zasranych rezerwacji !! przychodzę na piwo a kelner mówi że wszystko zarezerwowane :/ patrze się po sali a przy stolikach siedzą osoby które męczą jedno piwo albo herbate ! bezsensu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 21.02.12, 00:02 kelner w normalnych lokalach mówi o braku miejsc jak nie chce gó...arzy byle jakich klientów w lokalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 12:56 Ciężko jeszcze coś o tym lokalu powiedzieć. Poczekamy do wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wysublimowany pija Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 19:11 maronść, marność. wyrwigrosz był niezbyt efektowna knajpą bez wyszukanego klimatu, wystrój wciąż nwiązywał do lat properity przemyśla kiedy to bum gospodarczy dzięki przybyszom ze wschodu był u swojego szczytu. teraz jednak to całkowita porażka, nie rozumiem jak można było wykonać taki mord na przestrzeni tej knajpy i dołożć te kajuty, które uwalają tę przestrzeń całkowicie, nie chcę wspominać już o korporacyjnych tapetach i gadżetach wareckiego browaru. nie starczyło rozumu żeby zrobić z prawdziwego zdarzenia wyjątkową w swoim charakterze piwiarnię, no to jeb franczyzkę od naprawdę wątpliwej jakości browaru. nie byłem fanem wyrwigrosza ale przynajmniej od czasu do czasu zjadłem tam pieroga i wyżłopałem jakieś piwko, teraz po pierwszej wizycie wiem że tą piwodajnię bedę omijał raczej z daleka, naprawdę lepiej już przysiąść w fortecy mimo tego że jadło i napoje tam ochydne a jakies dziwaczne obrazy miasta straszą ze ścian ludzi o minimalnym poczuciu estetyki. tilo, tutaj nigdy nie starczy rozumu żeby zrobic cos fajnego, każdy chce dobrze a wychodzi zawsze kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Piwiarnia Warecka 22.02.12, 19:53 Ale palarnię mają fajną.....syberyjską z nawiewem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 21:51 nie polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 18:00 Bynajmniej można meczyki pooglądać !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ważne Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 09:34 Smaczne jedzenie bo w końcu coś nowego, inne niż w innych lokalach. Wystrój tez w miarę spoko, obsługa w porządku. Mi się podoba i napewno będę tam chodził ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpakowski Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 09.03.12, 16:47 o tak! meczyki można poogladać, sam obraz bez glosu. No, przepraszam, leci muza z głosników no i już mamy głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zimoch Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 12.03.12, 16:10 Szpakowski, nie bądź taki madry. Zawsze można przyjść ze swoim pilotem. Mozna? Można! Tylko jak żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Borek Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 19:28 To jak już można przyjść ze swoim pilotem, to można przynieść swoje parówki, bułki, musztardę i piwo .... najlepiej Tuborg !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwanow Re: Piwiarnia Warecka IP: *.ists.pl 13.03.12, 10:35 Można też swój telewizor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zydorowicz Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 13.03.12, 15:58 Warka mi nie odpowiada, bo tam po 10 piwach nie moge połączyć się ze studiem w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Benek Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 14.03.12, 16:57 teee, Rosłoń, odezwij się i nie chowaj za anteną C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzajewski Re: Piwiarnia Warecka IP: *.poczta-polska.pl 15.03.12, 13:35 Witam Państwa wprost z kręcenia kolejnego odcinka KOCHAM CIĘ POLSKO. Studio mamy cudownie zaśnieżone a Kasia Zielińska mknie po złoto. A jeśli chodzi o Warecką to cudoooooowny klimat, wszystko po 5 zł. w metrach. Wyraz twarzy również cudowny aczkolwiek widać pewne zakłopotanie jak prosimy z Włodkiem i Darkiem o drugi metr piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basałaj Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 15.03.12, 16:14 Wyjeb... mnie z Wisły, więc jadę do Wareckiej napić się pół km Okocimia. Sama śmietanka komentatorów siedzi w Wareckiej. Każdy ma swój mikrofon i tv plazmowy, który można oglądać z ostrego kąta. Nawet od strony kineskopu. A ja wezmę swój plazmowy rubin, ale najpierw idę na pierogi do Rubina. Kurzajewski, jaka to melodia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.12, 16:46 jedzenie nie dobre. Wszystko takie obtłuszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Benek Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 17.03.12, 18:11 Obtłuść się sam mc wieśniaku z mc donalda. Szpakowski?! Dobrze móię?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpakowski Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 13:03 Dobrze gadasz Benek. Żarłok ma otłuszczony mózg po pobycie w KFC. Galerianek pie........ . Wczoraj miałem spotkanie z Wojciechowskim strasznie zdegustowany po derbach - ale w lepszej formie niż basałaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 08:56 Najlepsze są poniedziałki za 50% ! Można naprawdę dobrze i tanio zjeść... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpakowski Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 24.03.12, 18:20 Ja wolę wtorki. Po weekendzie i mozna się napić za 100% a i zjeść też. Gdzie jest Mój Przyjaciel Jońca? O nie! Z Jońcą nie idę na schabo-kotleta. Już wolę Jeho komentarz z meczu KRLD-Korea Północna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jońca Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 24.03.12, 18:22 Najwyzszy czas aby szpakołowski kupił sobie hamulce. Do roweru. www.youtube.com/watch?v=wTgzrY4xqyQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwedh Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 15:16 Stanowcze nie, a powodu nie będę podawał bo podali go już inni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trele morele Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.12, 12:33 Tylko kiedy będzie ogródek warki ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Packowa Re: Piwiarnia Warecka IP: *.toya.net.pl 31.05.14, 22:34 Zamówiłam dzisiaj sałatkę cezar. Pani zapewniła mnie, że w sałatce jest ser parmezan, aczkolwiek odbiegał on nawet od grana padano. Dostałam najtańszy ser gouda w plastrach. Do tego mega dużo sałaty lodowej. Ogólnie nie polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: Piwiarnia Warecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.14, 17:57 Przyszedłem ,posiedziałem 10 minut ,nikt z obsługi nie przyszedł to opuściłem ten nędzny lokal.to była ostatnia próba,wcześniej jak zamówiłem zupę i drugie danie to kelner rozpoczął podawanie od drugiego dania ...... brak słów .właściciel nie interesuje się tym zupełnie to są takie efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grod Re: Piwiarnia Warecka IP: *.play-internet.pl 02.06.14, 17:51 jaka właścicielka taki lokal. Niewychowane barmanki. Odpowiedz Link Zgłoś