Gość: gość IP: *.toya.net.pl 11.04.12, 20:32 czy orientuje się ktoś, gdzie są w miarę nowe lampy na solarium? I nie chodzi mi o jakąś hiszpańską opaleniznę, chcę jedynie troszkę z bladości wyjść.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: pytanie do pań lub panów 11.04.12, 20:34 O tej porze roku polecam Egipt;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do pań lub panów IP: *.toya.net.pl 11.04.12, 20:56 Wiem, fantastycznie byłoby, ale nie mam z kim, a samemu podziwiać uroki krajobrazu, tej flory i fauny, to jednak zbyt przykre..... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: pytanie do pań lub panów 11.04.12, 21:08 Flory tam niewiele uświadczysz....fauna płetwonoga głównie;) Tam się podziwia głównie kamienie, wschody, zachody słońca no i zapachy.....;) Życzę powodzenia w poszukiwaniach towarzystwa podróży!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytanie do pań lub panów IP: *.toya.net.pl 11.04.12, 22:24 zgodzę się z Tobą, ale jakie kamienie! to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś