Dodaj do ulubionych

Samosądy po przemysku

15.04.12, 19:59
rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,11539776,Dziewiec_dziewczyn_pobilo_kolezanke__Trafila_do_szpitala.html
Wybacz Pysiu, ale tego nawet nie sposób skomentować, oprócz apelu do rodziców.....zacznijcie wreszcie WYCHOWYWAĆ swoje dzieci(!)
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 16:49
      Nie robią na Was wrażenia takie komentarze?
      forum.gazeta.pl/forum/w,69,135110022,135131731,Przemysl_granica_wschodnia.html
      • wampir-wampir Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 18:28
        Nie robią. Pokłosie odwiecznej, acz słabnącej niechęci Przemyśla i Rzeszowa. Zdarzają się jeszcze pojedyncze egzemplarze oszołomów tu i tam, ale to już margines.
        • fanka_online Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 18:45
          To nie niechęć, ani nienawiEść, tylko strach.....
          Bezprecedensowe bestialstwo, budzi odrazę i obawę o własne bezpieczeństwo.
          Wydatki na promocję miasta na nic, jeśli nie zaczniecie myśleć zanim się wszyscy tam nie pozagryzacie wzajemnie.
          • wampir-wampir Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 18:51
            E tam to się zdarza wszędzie, co jakiś czas. Przemyśl nie jest pod tym względem wyjątkowy.
            • fanka_online Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 19:07
              Niestety, ale nie mogę się zgodzić z Tobą, nie tylko dlatego że mam nie najlepsze zdanie o wychowywaniu dzieci w przemyskich szkołach. Nie akceptuję postawy relatywizmu, który bywa bardzo bolesny wówczas, gdy ucierpi ktoś najbliższy.
              • wampir-wampir Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 19:30
                Relatywizm nie ma tu nic do rzeczy. To się po prostu zdarza nie tylko w Przemyślu, co nie znaczy, że nie należy się tym przejmować.
                • fanka_online Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 19:43
                  Taaa.....pedofilia, sadyzm, morderstwa też "się zdarzają" tak długo jak nie "zdarzą się" wypowiadającym podobne sądy, bo wówczas mamy już do czynienia z osobistą tragedią.
                  Zapobiegajcie tragediom, zamiast wzruszać nad nimi ramionami!
                  • wampir-wampir Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 20:17
                    Masz rację, ale to nie upoważnia do pisania, że Przemyśl to jakiś dziki wschód.
                    • fanka_online Re: Samosądy po przemysku 16.04.12, 20:24
                      A jak myślisz? Dlaczego zlinkowałam ten komentarz?
                      Przykro mi ( mało powiedziane!) ilekroć spotykam się z podobnymi opiniami o moim mieście, ale jak widać również na tym forum, coś dziwnego/złego się w nim ostatnio dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka