Gość: Pankracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 08:14 Film z marszu w obronie Kościoła - nowiny24.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Re: Film z marszu w obronie kościoła IP: 31.187.12.* 14.05.12, 08:32 "Brawa, brawa, dla ducha świętego". To cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: Film z marszu w obronie kościoła IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.12, 11:36 Te pozdrowienia to pikuś,lepsze były wyciągnięte w górę prawe ręce naszych rajców miejskich i okrzyk JEZUS KRÓLEM JEZUS KRÓLEM .Jak na olimpiadzie ale w Berlinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark król polski IP: 31.187.12.* 14.05.12, 11:45 krolikarzpolski.pl/rasy-krolikow/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Film z marszu w obronie kościoła IP: *.toya.net.pl 14.05.12, 13:54 I co? I zgodził się ten żydowski mesjasz zostać królem Polski? A jakiego biskupa uczyni swoim błaznem? Odpowiedz Link Zgłoś
matlak2 Re: Film z marszu w obronie kościoła 14.05.12, 14:15 Ani chybi, szybko musi powstać nowy kosciół i parafia pw. Jezusa Króla. Prezydent - lektor i spółki miejskie (ostatnio MPEC) mają duże doświadczenie w finansowaniu budowy takich przybytków. To skandal, że w ostatnich dwóch latach nie zbudowano w mieście ani jednego kościółka! Może jakiś marsz w tej intencji urządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszek Re: Film z marszu w obronie kościoła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.12, 14:47 Podobno chcą, ale żołny na skarpie w Buszkowicach im przeszkadzają. Rezerwatu się nie zrobi, ptaszki przegoni, działeczki opierdzieli i gitara. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Kryptokatolicyzm? 14.05.12, 17:44 Czytam sobie czasem te wasze śmieszne komentarze, zastanawiając się czy chciało by mi się wylewać takie morze atramentu ( spokojnie Iczku, to tylko przenośnia), aby komentować marsze, a nawet tańce palikociarni, jarkooszołomów czy tuskofilów, czy innej czerwono-czarnej-tęczowej komuny....Zawsze wychodziłam z założenia, że tylko barany muszą chodzić stadami, więc szczerze wątpię, ale ciekawość natury ludzkiej, ups....baraniej skłania mnie do refleksji nad waszymi motywami, więc doszłam do wniosku, że wszyscy jesteście kryptokatolikami o niebezpiecznym fundamentalistycznym zabarwieniu, którzy głęboko przejęci losem kościoła i jego pasterzy pragniecie go zreformować wg swojej/jedynej słusznej modły. Aż się boję, co będzie gdy wam się uda, bo zapłoną stosy jak Europa długa i szeroka.......ale wam się nie uda;) Odpowiedz Link Zgłoś