Dodaj do ulubionych

NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 22:38
DLA MNIE TO ZDECYDOWANIE 20!!!!!!!!!!!KURSUJE CZĘSTO NO I NA NAJLEPSZE
OSIEDLE-KAZANÓW OCZYWIŚCIE!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dario Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:58
      3 - trójka jest najlepsza!
      • juchoo03 Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 09:14
        A może 01 lub 02 jeżdzi się w koło i widać wszystkie zmiany zachodzące w naszym
        zacnym grodzie. ;-)))
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 09:57
          Zgadzam się ... 0 dymają po serpentynkach , więc i widoczki ładne ... a poza tym
          , wsiadasz w tą linię i spotykasz kupę znajomyych ;> (swoją drogą nie ma lini w
          którą można wsiąść i nie spotkać kupy znajomych) ... co do propozycji sabiny
          natomiast ... wolałęm kiedy 20 bya jeszcze 2a .... to były czasy ... takie
          fajne nazewnictwo było ... zamiast 5 , była 4 i 4a ;) ... Jeżdżąc ową 2a można
          było obserwować rozój pacanowa ... Jak to księżulo o dużym czerwonym nosie
          kościół budował, materiały podpier****ł , kasę zdefraudował ... reszta
          materiałów niszczała ... nowy księżulo wziął się do troboty ... dla autobusów
          przeniesiono pętlę z dołu na górę ... Zapieprzono ładną tablicę pod tarasami o
          której ostatnio tu pisałem ... Dzieciaki na religie do kościółka z 6 zapieprzały
          ... Myślę, że każda linia miała by nam dużo do opowiedzenia ;)
          • rychu_z_przemysla Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 10:43
            Tak 01 i 02!!!!
            Jak przyjezdzaja na przystanek przy Jagiellonskiej, to ludzie zastanawiają się
            czy czekac na jakis inny bus czy pojezdzic sobie po Przemyslu... :)))))
    • Gość: cien bez loginu Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:34
      Nie ma jak 9. Cały dzien jezdzi albo za szybko albo za pozno a w koncowym
      kursie z medyki mozna dostac faszke gorzały i papieroski - nawet do sklepu isc
      nie trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka