Gość: SABINA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 22:38 DLA MNIE TO ZDECYDOWANIE 20!!!!!!!!!!!KURSUJE CZĘSTO NO I NA NAJLEPSZE OSIEDLE-KAZANÓW OCZYWIŚCIE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dario Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 00:58 3 - trójka jest najlepsza! Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 09:14 A może 01 lub 02 jeżdzi się w koło i widać wszystkie zmiany zachodzące w naszym zacnym grodzie. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 09:57 Zgadzam się ... 0 dymają po serpentynkach , więc i widoczki ładne ... a poza tym , wsiadasz w tą linię i spotykasz kupę znajomyych ;> (swoją drogą nie ma lini w którą można wsiąść i nie spotkać kupy znajomych) ... co do propozycji sabiny natomiast ... wolałęm kiedy 20 bya jeszcze 2a .... to były czasy ... takie fajne nazewnictwo było ... zamiast 5 , była 4 i 4a ;) ... Jeżdżąc ową 2a można było obserwować rozój pacanowa ... Jak to księżulo o dużym czerwonym nosie kościół budował, materiały podpier****ł , kasę zdefraudował ... reszta materiałów niszczała ... nowy księżulo wziął się do troboty ... dla autobusów przeniesiono pętlę z dołu na górę ... Zapieprzono ładną tablicę pod tarasami o której ostatnio tu pisałem ... Dzieciaki na religie do kościółka z 6 zapieprzały ... Myślę, że każda linia miała by nam dużo do opowiedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU 08.07.04, 10:43 Tak 01 i 02!!!! Jak przyjezdzaja na przystanek przy Jagiellonskiej, to ludzie zastanawiają się czy czekac na jakis inny bus czy pojezdzic sobie po Przemyslu... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien bez loginu Re: NAJFAJNIEJSZA LINIA MZK W PRZEMYŚLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:34 Nie ma jak 9. Cały dzien jezdzi albo za szybko albo za pozno a w koncowym kursie z medyki mozna dostac faszke gorzały i papieroski - nawet do sklepu isc nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś