Gość: loki IP: 195.117.119.* 20.05.13, 00:25 Zostań MANAGEREM nowo otwieranej restauracji McDonald's w Przemyślu. ogloszenia.przemysl.pl/171804 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cypis McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 13:34 McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym roku - strefabiznesu.nowiny24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer do Cypis Re: McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym IP: *.107.115.253.mediahost.pl 14.12.13, 17:17 A może zamiast krytykować to byś cokolwiek pomógł ? Jeden raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.13, 17:23 Gdzie w tym wątku znalazłeś moją krytyczną wypowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.13, 00:35 Wielka szkoda, że McDonald w tym roku nie zaistnieje, szkolda, bo wielka rzesza polskich katolików, niedowartościowanych polskim jadłem, nie będzie mogła sprobować cudów z Hameryki. Lepsze jest sr-anie po hamerykańsku jak po polsku,. ale na to jeszcze kilka niedziel "bedzie trza poczekać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 15:15 Z polskich katolikow ,ten będzie próbował kto będzie chciał,lepiej napisz o tym jak polscy katolicy w firmie pt.partacze spieprzyli w obiekcie elektrykę. Pan szefunio firmy stoi w kościółku pewnie w pierwszym rzędzie,co wcale nie przeszkadza,zeby pracował na tanim chińskim materiale,bo wiadomo co zaoszczedzi to do kieszonki leci. Jak pieprznęło w Fibrysie to w Mc donaldzie wszystko wywaliło. Już jest ogłoszony przetarg na wykonanie elektryki z prawdziwego zdarzenia,wykonanie do 15 marca. A poprzednia firmę Mcdonald poda do sądu,oj bedzie płaczu ,i wieszanie psów na tym co amerykańskie. Zycze partaczom ,zeby zbankrutowali,może to innych nauczy rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: McDonald’s w Przemyślu raczej nie w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.13, 18:46 młody napisał - "Jak pieprznęło w Fibrysie to w Mc donaldzie wszystko wywaliło. " a co wspólnego ma Fibris z Mc, myślę że prędzej to jest związane z Tobą, bo jak "pieprznęło" w Fibrisie to Tobie się klocki w głowie poprzewracały. Odpowiedz Link Zgłoś