Dodaj do ulubionych

Chwalmy Pana

IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 09:15
Wspaniałe życie na ziemi
Obserwuj wątek
    • Gość: Igła Re: Chwalmy Pana IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.07.13, 09:28
      "Biskupi [..] Kiedy wypowiadają się na tematy ważne - realizują swoje prawa. W każdym demokratycznym państwie człowiekowi wolno wyrażać swoje opinie."

A czy ks. Lemańskiemu też wolno wyrażać swoje opinie?
    • Gość: Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 09:34
      Lemański i Boniecki wyłamali się z ram kościoła; bardzo dobrze że zakazano im wypowiedzi; tworzyli zamęt u uczciwych katolików
      • Gość: Plopluś Re: Chwalmy Pana IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.13, 09:52
        W takim razie pozwólcie, ze ja też zrealizuje swoje prawa: Jezus jest synem Latającego Potwora Spaghetti.
      • Gość: Igła Re: Chwalmy Pana IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.07.13, 10:46
        Dobra, dobra... prowokatorze :)))
      • Gość: Szalony Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.przemysl.hypnet.pl 29.07.13, 15:30
        A gdzie żeś ty aniele widział uczciwych katolików?
    • Gość: Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 27.07.13, 09:58
      Jak śmiesz kpić z z poważnych postaci; ale na marginesie dodam, że spaghetti lubie ale tylko aldente; mój pan jada bez mięska w piątek
      • Gość: lokalny patriota Re: Chwalmy Pana IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.13, 11:17
        BOGIEM JEST ZEUS I KTO UWAŻA INACZEJ GRZESZY ŚMIERTELNIE I BĘDZIE SIĘ SMAŻYŁ W GORĄCEJ LAWIE W HADESIE
      • Gość: errata Re: Chwalmy Pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 16:21
        al dente - (wł.) - na ząb*
    • Gość: Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 29.07.13, 05:29
      I w 2016 będziemy chwalić Pana a Ci burza spokój we wspólnocie będą modlić się o oczyszczenie swojej duszy; z wąsami też
      • Gość: zet Re: Chwalmy Pana IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.07.13, 10:41
        Chwalmy pana, a jakże. Właśnie zabrał do nieba 38 pielgrzymów we Włoszech. Chwalmy więc pana.
        • lechowski51 Re: Chwalmy Pana 29.07.13, 14:15
          fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12036_545559545479504_1285858203_n.jpg
          • fanka_online Re: hmmm 29.07.13, 14:21
            "Mam pokusę, aby stawiać siebie w centrum, aby sądzić, że ja sam buduję swoje życie na nieszczęściu innych lub że będzie ono szczęśliwe, jeśli będę posiadał rzeczy głównie kremy z Sephory, miał pieniądze czy władzę. Ale tak nie jest! Oczywiście posiadanie, pieniądze, władza mogą dać mi chwilę upojenia, złudzenie, że jestem szczęśliwy, ale w ostateczności to one mnie posiadają, pobudzają mnie do tego, aby posiadać coraz więcej, by nigdy nie być zaspokojonymi".-zenon ciapciachoski lat 60
    • Gość: Lokalny Patriota Re: Cud JP2 IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 15:17
      JP2 Był największym cudotwórcą naszych czasów sprawił że milion HUTU wyparowało do piekła
      • Gość: errata Re: Cud JP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.13, 15:42
        Tutsi*
        • Gość: lokalny patriota Re: Cud JP2 IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.13, 15:47
          Przepraszam pomyłka spowodowana upałem myślałem TUTSI napisałem Hutu za pomyłkę przepraszam .To znowu cud JP2 on potrafił
    • Gość: Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 29.07.13, 19:23
      Ty patriota to kleknij jak piszesz posty; ja koło kompa mam obrazek i rękawiczkę abpe Dziwisza; w rękawiczce trzymał czerwony płyn który ma byc wkrótce przenajświętrzy; więc jak pisze to klęcze na jednym kolanie ; jak pomyśle o relikwi pierwszego stopnia to drugie moje kolano opana na klęczka
      • Gość: Staszek Kiślak Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 29.07.13, 19:36
        Anioł bedzisz pljuł na krzyż ku.rwyjsynu i na kuościuł żymsku-patulickij , to ci k.urwa tyn jenzur paraszywyj udpadni. Bendzisz kur.wyjsynu szklanky wódy wołał tu ci wtedy nikt ni poda, ty bandytu jedyn ty ci ksiendz ni chu.ja nie puchowa, sam si bandytu francuwatyj bendzisz musiał zakupać. Ty kumynistu jedyn ty. A taki Zdzichu Łupiak, co nad Sanym mieszkał tu na Wilije zaśpiwał "Bug si rodzi moc truhleji dajci wódki bu zymdleji" i zara si taki czyrwunyj zrobił na pysku, oczy het mu wyszli z głowy, jak żabi, jenzur wywaljił aż pu kulana i het upadl i umar na sercy bandytu francuwatyj, bendzisz kuściułowi ziemi żałował tu si jeszczy nium udławysz, ty kur.wyjsnu kamunistycznyj ty tyfusi francuwatyj bezboźnyj, ty!
        • fanka_online Re: Chwalmy Pana 29.07.13, 19:43
          A ty idź lepiej poszukaj swojego PANA PYSIA bo nam się zagubił ostatnio, podróbo nieudolna.
          • Gość: Staszek Kiślak Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 29.07.13, 19:55
            A czegu ta pani uczycielka si du ruboty ni weźmi na działky ni pujdzi i wekuw ni
            narobi, kumpotów żyby jak jum znuw du Żurawicy wezmum żyby jakiś zdruwe jidzeni
            miała. Ta jak ta można, ta Zynka Bugajow baba, tegu cu na Grynwaldzki mieszka
            het weków narubiła i z miensa i z agrystu i sy jadła inu jak poszła du szpitalu,
            tyli ży una du nurmalnygu ni du Żurawycy. Ta weź si babu du ruboty, ta ni huljaj
            tu, ta stydu ni rób, tak jak żyby uczycilka cu dzieci uczy taki durnoty pisała,
            ta kto tu widział?
            Ty bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwaty, ty!
            • fanka_online Re: Chwalmy Pana 29.07.13, 20:09
              Weki ci właśnie robię ....z zajzajerem.
              Sio! Szukać Pana Pysia!
              • Gość: marek Re: Chwalmy Pana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 08:29
                Wszystkim miłośnikom czarnej zarazy polecam Przenajświętszą Rzeczpospolitą Jacka Piekary .Powinna to być lektura obowiązkowa ku przestrodze i dla dobra przyszłych pokoleń.
                • Gość: pysio Re: Chwalmy Pana IP: *.alfaks.com 30.07.13, 15:18
                  Z praktyki życia wieloletniego wiem że to słowa, słowa, słowa........!
                • Gość: lokalny patriota Re: Chwalmy Pana IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.13, 12:23
                  KK to normalna lipa
                  • Gość: lokalny patriota Re: Chwalmy Pana IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.13, 11:40
                    KK to pasożyt który od tysiąca lat toczy nasz kraj
    • Gość: Anioł Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 06.08.13, 18:24
      Zagubiony na starość ks. Bonieckiego, bratającego się z Nergalem - tak powiedział bp. Ryczan - Chwalmy Pana że ma takie sługi
    • Gość: Wirzący Re: Chwalmy Pana IP: *.toya.net.pl 08.08.13, 07:53
      Antychryst wyrzuca krzyże - będzie się smażył w piekle!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka