Dodaj do ulubionych

Nowy kandydat na prezydenta miasta.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:05
Ostatnio z wielu ust słyszę , że najlepszym kandydatem na prezydenta miasta byłby rekomendowany przez prawicę pan inżynier Zdzisław Marek. Człowiek o nieposzlakowanej opinii, kompetentny i doświadczony w zarządzaniu. Kierował m.in. wysypiskiem odpadów komunalnych. W urzędzie przeprowadziłby szybką selekcję i segregację + utylizację. Popieramy !
Obserwuj wątek
    • Gość: rysiek Re: Nowy kandydat na prezydenta miasta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:10
      Ja raczej widzę Staszka Kiślaka albo pysia, oni by zrobili porządek w magistracie i w mieście. Popierają ich Koło Moherowych Beretów z Kmiecia, i Koło gospodyń miejskich z Wilcza.
      • fanka_online Re: ;) n/t 20.08.13, 14:13
        • Gość: Staszek Kiślak Re: ;) n/t IP: *.toya.net.pl 20.08.13, 15:37
          Ali muralnym zwycienscum jest i tak...Staszyk Kiślak
          Szystki kandydaty bojum si zy Staszkim Kiślakim, dybaty!!!!
          Głusujci na Staszka Kiślaka to najlipszy kandedat!!!!
          • fanka_online Re: ;) n/t 20.08.13, 15:46
            Amoralnym;)
          • Gość: wyborca Tylko Staszek !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 15:52
            Pysio mi nie pasi, jak jeszcze z tym psem przyjdzie to kiełbasy wyborczej nie bedzie.
            A Staszek to przy bloku rotacyjnym jak zrobi imprę, to będzie trwać ze dwa dni.
            Tylko musowo musi byc dżokej, żeby muzę zapodawał, a reszta pójdzie.
            • fanka_online Re: Tylko Staszek !!!!! 20.08.13, 15:56
              Pysiowa psina malutka, nie zeźre dużo. A Panstaszek "zapoda " Wam Boysów i inne takie.....się pobawicie!
              • Gość: wyborca Re: Tylko Staszek !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 16:06
                A ten Panstaszek to partner pana Pysia? Nie zrozumiałem, bo te Boysy mogły mnie zmylić ....
                • fanka_online Re: Tylko Staszek !!!!! 20.08.13, 16:18
                  Hmmm....o ile zrozumiałam, partnerem Panstaszka jest Panzenek;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka