Dodaj do ulubionych

Laryngolog.

IP: *.hostowo.eu 16.01.14, 13:29
Witam, zna ktoś nazwiska laryngologów/otolaryngologów przyjmujących w Przemyślu? Głównie chodzi mi o przychodnie na Sportowej 4, Sportowej 6 oraz Monte Cassino. Ponoć jest dobra lekarka na Sportowej ale nie wiem w której przychodni. Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • dorcia225 Re: Laryngolog. 16.01.14, 14:56
      Z tych co przyjmuja na NFZ nie ma raczej chyba nikogo godnego polecenia....moje dziecko zostalo ze Sportowej skierowane od razu do szpitala na usuniecie 3 migdałka, pojechalismy jednak jeszcze do rzeszowa na badanie endoskopem - i w ogole nie ma przerostu migdałka. No comments.
      • Gość: ldpedfdc Re: Laryngolog. IP: *.toya.net.pl 17.01.14, 21:21
        Proponuje jedynie prywatnie do dr. Laneckiego. Jedyny sensowny specjalista. Dobry jest też w szpitalu wojskowych chyba dr Szpiech?
    • Gość: Binia Re: Laryngolog. IP: *.hostowo.eu 18.01.14, 20:14
      A lekarz na Sportowej 6 ponoć przyjmuje tam jakas pani w okularach blondynka na nfz. Wiecie jak ma na nazwisko?
      • dorcia225 Re: Laryngolog. 19.01.14, 20:27
        Rownież polecam dr Leneckiego na 3 Maja, a dr Szpiech chyba już nie pracuje w szpitalu.
    • Gość: potek Re: Laryngolog. IP: *.tktelekom.pl 19.01.14, 21:45
      Przyjmuje od poniedziałku do czwartku na NFZ na sportowej imię to poni Ewa rano. Bardzo miła i zna się na swojej profesji
      • berig123 Re: Laryngolog. 21.01.14, 13:11
        Bina nie ośmieszaj się!!!!! Laryngolog czy oto....Wiesz o czym piszesz???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka