Dodaj do ulubionych

Wrodzony przerost nadnerczy

12.03.14, 21:27
wrodzony przerost nadnerczy ,czy ktos w Przemyslu na to choruje
bardzo prosze o jakie kolwiek informacje bo lekarze wPrzemyslu wogole nie wiedza o co chodzi tragedia
czy ktos mial robiony kariotyp na wpn bardzo prosze o jakie kolwiek informacje moje gg 7553280
Obserwuj wątek
    • a.fischer Re: Wrodzony przerost nadnerczy 14.03.14, 11:47
      Zapomnij o fachowej pomocy w Przemyślu. Nawet nie próbuj, szkoda zdrowia i czasu. W Rzeszowie teraz pewnie jest podobnie z tym, choć w dzieciństwie uratowali mi nerki w szpitalu na Lwowskiej. Możesz próbować albo jedź od razu do Warszawy, do CKMSWiA www.cskmswia.pl
      • Gość: olek Re: Wrodzony przerost nadnerczy IP: *.107.113.186.mediahost.pl 16.03.14, 20:28
        bardzo prosze o jakie kolwiek info do lekarzy z eby sie dostac do warszawy trzeba miec skierowanie
        • a.fischer Re: Wrodzony przerost nadnerczy 16.03.14, 21:55
          Skierowanie od lekarza rodzinnego działa w całej Polsce. Jeżeli chcesz znać szczegóły to dzwoń do szpitala, który podlinkowałem wyżej. Zapisać pewnie się da przez telefon.
          • Gość: olensza Re: Wrodzony przerost nadnerczy IP: *.107.113.186.mediahost.pl 17.03.14, 19:26
            pytalam dr koperde to sie wydarla,ze wszyscy czegos chca odniej, z tego co wiem to potrzenbe skierowanie od endykronologa albo neurologa
            • a.fischer Re: Wrodzony przerost nadnerczy 19.03.14, 00:29
              Niezbyt dobrze wspominam wizyty u Pani K. Dlatego polecam skontaktować się z placówką w Warszawie i wyjechać z problemem z Przemyśla tak szybko, jak to możliwe.

• Gość: olensza Re: Wrodzony przerost nadnerczy IP: *.107.113.186.mediahost.pl 19.03.14, 14:38
                czy moglabys napisac na moje gg7553280 chcilam bym ci zadac kilka pytan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka