Dodaj do ulubionych

Już więcej na Chomę nie zagłosuję

IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 14:44
I teraz możecie ze mnie zrobić klozet :P
Obserwuj wątek
    • Gość: I ja Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 18:25
      podpisuję się obiema rękami
      • Gość: AnetaW Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: 185.18.135.* 22.04.14, 18:31
        Wietnam nawet wie że prezio powinien odejść, opowiadać ludziom i poszerzać krąg przeciwników wodza
        • Gość: darek Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 23:50
          Nie będzie prezia to nie będzie i lodziarni, a na tym ani PiS ani PO w tym mieście nie zależy. Ot, co
    • a.fischer Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję 22.04.14, 22:03
      Jeżeli zreflektowałeś się po 3 kadencjach, to gratulacje ;-)

• Gość: Mak Uwolnic Przemyśl od obecnych rządzących IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 07:36
        Choma tylko zadłużył miasto.
        Duże bezrobocie i bieda.
        • Gość: gość Re: Uwolnic Przemyśl od obecnych rządzących IP: *.toya.net.pl 23.04.14, 08:56
          Precz z Chomą.
    • Gość: wyborca Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 09:13
      ja nigdy na niego nie głosowałem :)
    • Gość: Mak Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 07:21
      Widziałbym na tym stanowisku kogoś z jajem, kto odetnie się od kurii.
      Postawi na rozwój miasta i zatrzymanie młodzieży.
      Obawiam się jednak że Choma z Hamryszczakiem tylko zamienią się stołkami?????
      • Gość: gość Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.toya.net.pl 26.04.14, 08:02
        Czyżby się już umówili? KLIK
        • Gość: g Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.toya.net.pl 26.04.14, 14:35
          porażka jednym słowem, miasto zrujnowane. Popatrzcie jak Ferenc rozwija Rzeszów, a w którym miejscu jest Przemyśl. Niech tego naszego prezydenta zakopią w tej ziemi usypanej przed Urzędem Miasta. Wstyd.
          • Gość: Grzegorz Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 15:12
            Nie wiem czy wiecie ale z waszego prezydenta kpią inni włodarze gmin, nie mogą zrozumieć jak mógł tak zadłużyć miasto. Najpierw na fali małyszomanii i poparcia PiS wybudował stok narciarski, który jest od lat deficytowy. Chciał zapewnić igrzyska tłumowi i poparcie w wyborach a wyszedł gniot. Czy on ma takich durnych doradców, ten wasz prezydent, że taką decyzję podjął? Czemu tych oczek wodnych nie uruchomił. A tak stoi ten stok i niedokończona budowla, która za chwilę się rozwali i będzie wstyd na całą Polskę.
            Kompletną głupotę popełnił że wszedł do koalicji z PO. Ma z tego powodu same porażki. Śmieją z tego na całym Podkarpaciu. Nie mogą się nadziwić jak można było kluczowe zdania powierzyć takim nieudacznikom i dyletantom.
            Pewnie podczas wyborów będzie miał problem. PO go skompromitowało, sam też dolał oliwy do ognia, i co? U Michalika będzie robił za rzecznika?
            • Gość: izajasz Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 16:30
              O losie, idą zmiany, jutrzenka zmian, już widnieje nad nami, jeszcze nie świeci, ale majaczy jak gwiazda, która prowadziła Mędrców ze Wschodu przed oblicze Pana Niebieskiego! Najpierw popłynie w wyborach R. Choma ze swoimi pretorianami, i pewnie żaden nie będzie ginąć za niego, a za chwilkę, papież Franciszek przyjmie rezygnację ks. abp Michalika, bo już zbliża się do wieku emerytalnego, który w Kk wynosi 75 lat.
          • Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.04.14, 08:08
            Są w Przemyślu mądrzy i rozsądni ludzie. Choma zmieni tzw. barwy i jako pisowiec zgłosi swą kandydaturę. Nie może Przemyśl odciąć się od prezia? Może np. rozsądny człek kierujący PSM robiłby w Przemyślu coś dobrego? Sądzę, że tak więc.......
    • Gość: fgg Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.14, 23:17
      Też na niego nie zagłosuję !!
      Biedaczyna dlatego z Ukraińcami trzyma może jak im coś obieca to oni się staną na chwilę Polakami. Wy mi ja wam..... pokażę
      • Gość: waldi Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.tktelekom.pl 03.05.14, 22:29
        obawiam się że to że no niego nie zagłosujemy nic nie zmieni
        • Gość: Cypis Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 11:28
          Dlaczego?
    • Gość: ja Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 21:59
      Pamiętacie jak Choma w czasie majdanu krzyczał we lwowie: "Wymuście ....." ?

PATRZCIE KOGO POPIERAŁ:
      www.youtube.com/watch?v=4vDiUlqFz0Q&feature=youtube_gdata
    • Gość: e Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 22:29
      www.youtube.com/watch?v=biv0hqznYu0&feature=youtube_gdata
      • Gość: ewq Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 08:35
        obawiam się że armia zatrudnionych przez niego urzędasów z rodzinami pójdzie jak w ogień za panem prezydentem co może dać sporą liczbę głosów. Mam nadzieję jednak że nie przejdzie w tych wyborach.
        • Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.05.14, 14:55
          Jak wynika z postów to Choma NIE. A kto zapytam śmiało? Nie sztuką jest kogoś eliminować. Podajcie choć jedną kandydaturę!
          • Gość: obiektywny Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.centertel.pl 12.05.14, 16:50
            Pan Dariusz !
            • Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.05.14, 17:05
              I wszystko jasne. Tylko tak się zastanawiam jak długo urzędnicy forumowi będą robić sobie jaja z Chomy i z samych siebie. Urzędasy do roboty! Nędza intelektualna w was tkwi!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka