Gość: Wietnam IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 14:44 I teraz możecie ze mnie zrobić klozet :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: I ja Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 18:25 podpisuję się obiema rękami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaW Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: 185.18.135.* 22.04.14, 18:31 Wietnam nawet wie że prezio powinien odejść, opowiadać ludziom i poszerzać krąg przeciwników wodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.14, 23:50 Nie będzie prezia to nie będzie i lodziarni, a na tym ani PiS ani PO w tym mieście nie zależy. Ot, co Odpowiedz Link Zgłoś
a.fischer Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję 22.04.14, 22:03 Jeżeli zreflektowałeś się po 3 kadencjach, to gratulacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Uwolnic Przemyśl od obecnych rządzących IP: *.play-internet.pl 23.04.14, 07:36 Choma tylko zadłużył miasto. Duże bezrobocie i bieda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Uwolnic Przemyśl od obecnych rządzących IP: *.toya.net.pl 23.04.14, 08:56 Precz z Chomą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 09:13 ja nigdy na niego nie głosowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 07:21 Widziałbym na tym stanowisku kogoś z jajem, kto odetnie się od kurii. Postawi na rozwój miasta i zatrzymanie młodzieży. Obawiam się jednak że Choma z Hamryszczakiem tylko zamienią się stołkami????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.toya.net.pl 26.04.14, 08:02 Czyżby się już umówili? KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.toya.net.pl 26.04.14, 14:35 porażka jednym słowem, miasto zrujnowane. Popatrzcie jak Ferenc rozwija Rzeszów, a w którym miejscu jest Przemyśl. Niech tego naszego prezydenta zakopią w tej ziemi usypanej przed Urzędem Miasta. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.14, 15:12 Nie wiem czy wiecie ale z waszego prezydenta kpią inni włodarze gmin, nie mogą zrozumieć jak mógł tak zadłużyć miasto. Najpierw na fali małyszomanii i poparcia PiS wybudował stok narciarski, który jest od lat deficytowy. Chciał zapewnić igrzyska tłumowi i poparcie w wyborach a wyszedł gniot. Czy on ma takich durnych doradców, ten wasz prezydent, że taką decyzję podjął? Czemu tych oczek wodnych nie uruchomił. A tak stoi ten stok i niedokończona budowla, która za chwilę się rozwali i będzie wstyd na całą Polskę. Kompletną głupotę popełnił że wszedł do koalicji z PO. Ma z tego powodu same porażki. Śmieją z tego na całym Podkarpaciu. Nie mogą się nadziwić jak można było kluczowe zdania powierzyć takim nieudacznikom i dyletantom. Pewnie podczas wyborów będzie miał problem. PO go skompromitowało, sam też dolał oliwy do ognia, i co? U Michalika będzie robił za rzecznika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izajasz Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.play-internet.pl 26.04.14, 16:30 O losie, idą zmiany, jutrzenka zmian, już widnieje nad nami, jeszcze nie świeci, ale majaczy jak gwiazda, która prowadziła Mędrców ze Wschodu przed oblicze Pana Niebieskiego! Najpierw popłynie w wyborach R. Choma ze swoimi pretorianami, i pewnie żaden nie będzie ginąć za niego, a za chwilkę, papież Franciszek przyjmie rezygnację ks. abp Michalika, bo już zbliża się do wieku emerytalnego, który w Kk wynosi 75 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.04.14, 08:08 Są w Przemyślu mądrzy i rozsądni ludzie. Choma zmieni tzw. barwy i jako pisowiec zgłosi swą kandydaturę. Nie może Przemyśl odciąć się od prezia? Może np. rozsądny człek kierujący PSM robiłby w Przemyślu coś dobrego? Sądzę, że tak więc....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgg Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.14, 23:17 Też na niego nie zagłosuję !! Biedaczyna dlatego z Ukraińcami trzyma może jak im coś obieca to oni się staną na chwilę Polakami. Wy mi ja wam..... pokażę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.tktelekom.pl 03.05.14, 22:29 obawiam się że to że no niego nie zagłosujemy nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypis Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 11:28 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.14, 21:59 Pamiętacie jak Choma w czasie majdanu krzyczał we lwowie: "Wymuście ....." ? PATRZCIE KOGO POPIERAŁ: www.youtube.com/watch?v=4vDiUlqFz0Q&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 22:29 www.youtube.com/watch?v=biv0hqznYu0&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewq Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.14, 08:35 obawiam się że armia zatrudnionych przez niego urzędasów z rodzinami pójdzie jak w ogień za panem prezydentem co może dać sporą liczbę głosów. Mam nadzieję jednak że nie przejdzie w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.05.14, 14:55 Jak wynika z postów to Choma NIE. A kto zapytam śmiało? Nie sztuką jest kogoś eliminować. Podajcie choć jedną kandydaturę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.centertel.pl 12.05.14, 16:50 Pan Dariusz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ulic Re: Już więcej na Chomę nie zagłosuję IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.05.14, 17:05 I wszystko jasne. Tylko tak się zastanawiam jak długo urzędnicy forumowi będą robić sobie jaja z Chomy i z samych siebie. Urzędasy do roboty! Nędza intelektualna w was tkwi!!! Odpowiedz Link Zgłoś