Gość: Solenizant IP: *.107.112.131.mediahost.pl 23.04.14, 12:18 Ostatnie imieniny na urzędzie - nie płacz, jeszcze się odkujesz jeszcze przyjdą lepsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hadziuk Re: Wojciechu - nie płacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.14, 13:18 Kiedy zacznie się pakować i odkręcać szyld? Chętnie przyjdę zobaczyć tego kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wojciechu - nie płacz IP: *.107.115.253.mediahost.pl 23.04.14, 13:30 Nigdzie się panowie nie wybieram.Chyba że na urlop zasłużony. Więc możecie mi ... na trąbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
2seth Re: Wojciechu - nie płacz 23.04.14, 14:53 Znam pewna panią , która w prawie posuwa się na prawo i na lewo. I myślę, że nikt inny tylko ona WIELKA PRAWNICZKA załatwiła Wojciecha. Ale jak statek tonie, to wszystkie ..... ręce na pokład. Wariatów lojalnych też trzeba. Byle było się do kogo przyczepić.I popłyną. Na Dominikanę. Ahoj albo ach..j panie POśle z Żurawicy. I proponuję nie straszyć mnie prokuratorem, bo się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś