Dodaj do ulubionych

Rulewski o PO

IP: *.przemysl.hypnet.pl 13.08.14, 11:26
Tym razem opozycjonista zfakty.interia.pl/prasa/news-rulewski-ostro-o-platformie-najgorsza-jest-pogarda-dla-ludzi,nId,1484090#iwa_item=5&iwa_img=0&iwa_hash=16124&iwa_block=facts złamał zasadę że nie kopie się leżącego .Może nie dobił ale koniec już bliski .PO zdycha. Slaba to pociecha bowiem pozostają inni od okrągłostołowego układu budującego polską chorą nibydemokrację.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Rulewski o PO 14.08.14, 10:50
      Zdycha...ale nim zdechnie,to jeszcze troche nakradnie i zdemoralizuje następnych ,którzy uwierzyli tym cwaniakom i cudotwórcom
      • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 12:08
        Dla mnie Rulewski to taki sam " gość' jak i Wałęsa,Niesiołowski, czy Borusewicz. Przez 7 lat nie przeszkadzało mu że afera goniła aferę, złodziej na złodzieju.teraz jak widzi że to koniec bliski to spieprza jak szczur z tonącego okrętu.
        Jak myślisz Lechowski zdąży Kukiz cokolwiek zbudować przed wyborami?
        • lechowski51 Re: Rulewski o PO 14.08.14, 17:10
          Kukiz nie jest politykiem a piosenkarzem,który czuje politykę.Robi dobrą robotę wokół jedno mandatowych okręgów.No i nieżle obrzydza lemingom Platformę.A Rulewski w przeciwieństwie do kapusia wałęsy czy Oszołoma Niesiołowskiego to przyzwoity człowiek,który źle dobrał sobie towarzystwo
          • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 17:36
            Widzę Lechowski że muszę precyzować pytania, to że Kukiz jest piosenkarzem to oczywiste. Chodziło mi właśnie o okręgi jednomandatowe, Kukiz zdaje sobie sprawę że to co mówi znajduje uznanie w społeczeństwie, problem w tym że nie ma nikogo kto mógłby to zrealizować. Ruch Narodowy raczej się nie przebije,JKM ma swoje pomysły.Gdyby Kukiz zgromadził przy sobie odpowiednich ludzi i założył partię to kto wie czy nie byłoby sukcesu.Niezbędna jest nowa sila polityczna, całkiem nowa a nie złożona z byłych skoczków różnych partii , która dałaby Narodowi nadzieję na lepszą przyszłość. Ci wszyscy od okrągłego stołu muszą odejść,nikt już im nie wierzy,Oni mają co prawda swój elektorat, ale do zagospodarowania są ci co uważają że nie ma na kogo głosować. A stanowią co najmniej 50% uprawnionych do głosowania.
            Co do Rulewskiego, gdyby był taki porządny to już dawno,po pierwszej aferze opuściłby platformę.Siedzi przy korycie od 89 r i nie wie co jest grane?
    • Gość: Land Rover Re: Rulewski o PO IP: *.19-1.cable.virginm.net 14.08.14, 18:47
      Nie ma to, jak dyskusja dwóch nawiedzonych orłów intelektu...
      • Gość: lelek kozodoj Re: Rulewski o PO IP: *.toya.net.pl 14.08.14, 19:00
        Gość portalu: Land Rover napisał(a):

> Nie ma to, jak dyskusja dwóch nawiedzonych orłów intelektu...

Tylko głupiec wszytko wie, mądry zawsze się zapyta i sam wyciąga wnioski
        • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 19:54
          Przeszkadza rowerze ci wątek? Zalinkowany przeze mnie artykuł był na wszystkich portalach, poczytaj co piszą internauci i jeśli chcesz to się wypowiedz, nie chcesz nie ma sprawy.Jakim ty jesteś orłem to ja wiem.
          • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 20:07
            A Ty lelek się nie wpier...aj jak inteligenci rozmawiają.
            • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 20:22
              Dołączyłeś do swego co? I to są wasze metody esbeckie swinie.

Nie zwracaj lelek uwagi , ta kanalia od lat się podszywa pod mój nick.
              • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 20:36
                No może nie od lat, od miesiąca dokładnie. I przepraszam za te świnie.
          • lechowski51 Re: Rulewski o PO 14.08.14, 20:18
            Oczekiwanie,że Kukiz czy inny sztukmistrz,znajdzie taką formułe formacji politycznej,która wyciągnie z domu,tych co mają daleko w dupie politykę i wybory,to zwykłe chciejstwo.Scena polityczna została moim zdaniem na długie lata wykreowana 10 lat temu.Jest więc konserwatywny PiS,lewicowo-liberalna a raczej bezideowa PO,lewicowe SLD,partia posad i stanowisk PSL,lewacki Fuj Ruch zgodnie z moimi przewidywaniami ląduje na śmietnisku a na wznoszącej fali jest KNP i Ruch Narodowy,które w niedługiej perspektywie,będą tym czy FPD i CSU były czy są w niemieckiej polityce.
            Chcesz odgywać jakąś rolę w życiu politycznym swojego miasta czy regionu,to zaangażuj się w jedna z tych stronnictw.
            • Gość: gonzales Re: Rulewski o PO IP: *.przemysl.hypnet.pl 14.08.14, 20:27
              Nie w tym rzecz Lechowski że ja mam jakieś ambicje polityczne, chciałbym jedynie dożyć normalności a w niej choćby zrobienia w końcu porządku z byłymi esbekami i innymi gnidami.
              • lechowski51 Re: Rulewski o PO 14.08.14, 22:56
                Byli esbecy i ich kapusie muszą niestety wymrzeć,bo na to,że się ich odsunie od instytucji państwowych,finansowych itd jest dzisiaj raczej niemożliwe.Można oczywiście ograniczyć ich role i jak kapusia Boniego,nie nagradzać stanowiskiem ministerialnym.
    • Gość: ja Re: Rulewski o PO IP: *.31.48.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.08.14, 22:35
      /

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka