Gość: volume IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 17:49 "I pocałowałem Cię. A Ty siedziałaś obok mnie. Jestem szczęśliwy i pełen spokoju. W taki sposób mijają dni dzięki aniołom..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Szepty do uszka... 11.10.07, 18:17 i niech tak pozostanie kochanie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Szepty do uszka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 11:57 viviene,mam nadzieję:)Pozdr! i Tobie życzę miłych szeptów... Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 12:05 ja tez lubię szeptać do uszka ... w barszczu zjem cię, zjem cię Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 12:53 bardzo ciekawe, jak się siedzi koło anioła, czas się już nie dłuzy...nie ma to jak po śmierci, kurcze, posiedzieć na chmurce, podyndać nóżkami, fajeczkę zapalić....ech, życie pozagrobowe to jest to :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 13:32 no,rozumiem ale co z szeptami do uszka? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 13:44 Mocne pytanie. Pójdźmy dalej i zapytajmy się, w jakiej sprawie te szepty, znowu agitacja za PiS ? Nie bójmy się zadawać niewygodnych pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 14:05 dajmy spokój polityce,bez naszego udziału nic złego sie nie stanie,bynajmniej narazie:):) szepty to zupełnie inna sprawa:słowa cicho szeptane tylko Tobie jedyny.:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Szepty do uszka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 14:51 Moherowa szeptucha? exman,nie ta bajka!Na szczęście;)A Ty którym uszkiem słuchasz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Szepty do uszka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 16:37 Tak mi mów,przytul mnie,bo taka piękna noc..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Szepty do uszka... IP: *.crowley.pl 12.10.07, 16:43 w szeptach się zatrace w noc piękną i cichą oczy Twe zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Szepty do uszka... 12.10.07, 20:51 Dzisiaj nici z szeptania, wróciłem z Grindhouse No2, wszędzie krew, zombie, potwornie przystojni faceci, urwane głowy, jaja, no po prostu wszystko urwane, nawet sam film w pewnym momencie :) więc szepnę Ci tylko...urwijmy się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Szepty do uszka... IP: *.crowley.pl 12.10.07, 21:44 zróbmy to :):)wyszeptałam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volume Re: Szepty do uszka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 12:14 Szeptaj...i rwij...odzienie ze mnie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Szepty do uszka... IP: *.chello.pl 13.10.07, 12:53 "Szeptem do mnie mów Mów szeptem Bo jeszcze żona usłyszy Masz rację czas tak szybko mija No popatrz rosną twoje dzieci Ja czekam może coś się zdarzy Więc zdzieram kartki z kalendarzy Uśmiechem witam ciebie w progu Nie mogąc wyrwać się z nałogu Codziennie daję ci mój czas Ty mówisz „tylko”, ja czuję „aż” Mówisz „żyj chwilą, to jest to!” Więc czemu czuję czasem ...dno? Czemu jest tylko dziś nie jutro Bez planów marzeń... to zbyt trudno Dlaczego w dłoniach tylko pył Gdy pragnę sensu... by w tym był. Dlaczego miast skowronkiem latać Często chce tylko płakać... płakać Więc szeptem do mnie mów Mów szeptem Który mój krzyk zagłuszy... Szeptem do mnie mów Mów szeptem Niech w twoich słowach utonę Wciąż czule mnie czaruj okłamuj Zapomnę o wszystkim co boli O wszystkich złych nocach i dniach Zapomnę ...by słyszeć twe „ach...” Dotykiem mnie przenieś w zaświaty Niech spłonę purpurą jak kwiaty Utul mnie w swoich ramionach Niech żal w moim sercu skona Niechaj czuję przez tę chwilę Żar tropiku... i śpiew syren.. Niech mnie mami słodkim szałem Geografia ciała z ciałem W miękkim płatków aksamicie Szepcz że kochasz mnie nad życie Po manowcach błądźmy razem... Otwórz furtkę moich marzeń Pokaż swe pragnienia , sny... Chcę uwierzyć w to co ty... Zaczaruj mnie mocą magi Czułych szeptów Słodkich słów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viviene Re: Szepty do uszka... IP: *.crowley.pl 13.10.07, 15:15 W miękkich płatkach, snów błekicie kocham Cie,kocham nad życie czułym szeptem Ci wyznaje zostań ze mna wszystkie maje w ciepłym splocie ciał goracych serc rozdartych,ust szepcących. Odpowiedz Link Zgłoś