Dodaj do ulubionych

Kto wygra wybory prezydenckie?

IP: *.play-internet.pl 30.10.14, 21:33
Kto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wyborca Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.mt.pl 31.10.14, 08:24
      Jedno jest pewne! Na pewno nie wygra Oleszek!! Mogę się założyć o grube pieniądze.
      • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 08:53
        Ja mam nadzieje, że nie wygra Choma! Jak dla mnie każdy jest lepszy od Chomy nawet Asterix.
        • Gość: jole Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.play-internet.pl 31.10.14, 09:11
          jestem przekonany, że wygra Choma i mam na to nadzieję. Wszyscy pozostali, a szczególnie dziwak Aterix są bez szans!
          • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 19:50
            Czyli popierasz uklady, kler i bezrobocie. Powodzenia ostatni gasi swiatlo.
        • Gość: Wyborca Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.mt.pl 31.10.14, 17:08
          Gość Mariusz napisał: " Jak dla mnie każdy jest lepszy od Chomy nawet Asterix"

Chciałbyś mieć oszołoma za prezia? On nawet Chomie i Oleszkowi do pięt nie dorasta!
          • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 19:59
            Wole uczciwego oszoloma niz aktora uwiklanego w lokalne bagno. 12 lat marazmu i przerosnieta siatka balwanow, ktora czerpie profity z tego ukladu. Takie balwany wchodza na to forum i slodza chomie w kazdym watku, bo ich ciotka, matka czy zona pracuje w urzedzie i boi sie o stolek. Przecież to budzetowka i stala, pewna praca. Nie patrza jednak na to, ze w tym miescie zabija sie przedsiebiorczosc i mlodych ludzi. Widza tylko swoja grubą dupe na wypierdzianym urzedowym stolku.
            • Gość: Gość Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 06:29
              mariusz napisał(a):
              "Przecież to budzetowka i stala, pewna praca."

Jak pewna i STAŁA to o co chodzi?
              • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 01.11.14, 08:39
                Stała i pewna do czasu aż zmienią się władze oczywiście!
    • Gość: wyborca Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 11:26
      wygra Robert Choma i to w I turze !!!
      • Gość: LP Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 14:09
        Wygra Zefir jak by sie nie ustawił
      • Gość: Plopluś Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 14:13
        Chłopiec z Plakatu, lekko wystraszony z ineligentym wyrazem twarzy ?
        • Gość: gość Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.10.14, 14:34
          ten co wygląda jakby mu badanie prostaty robili?
          • e.voytaszek Re: Kto wygra wybory prezydenckie? 31.10.14, 17:35
            Błachowicz wydaje mi się jedynym rozsądnym kandydatem, ale czy wygra? W bastionie klechistanu? Szczerze wątpię
            • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 20:02
              Choma dal na msze zeby nie wygral!
              • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 20:07
                Powiem wam cos jeszcze. SRAM NA KOSCIOL I MICHALIKA i chciałbym, zeby ktos reprezentowal tez moje zdanie. Po 12 latach tego zastoju obiecuje, ze gdy wygra Choma przyjdę na rynek i demonstracyjnie wyrzygam sie na niedzwiadka. Przepraszam jesli urazolem kogos uczucia religijne, nie mialem tego na celu.
                • Gość: przemyślak Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.play-internet.pl 31.10.14, 20:10
                  burak jesteś i to pokazujesz
                  • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 31.10.14, 20:16
                    Ja przynajmniej Cie nie obrazam!
                    • Gość: Marek Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 22:41
                      Jak wygra Prezio i klechistan też przprzyjdę się wyrzygać
                • Gość: obrońca niedźwiadk Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 11:28
                  mariusz napisał(a):
                  "Powiem wam cos jeszcze. SRAM NA KOSCIOL I MICHALIKA i chciałbym, zeby ktos reprezentowal tez moje zdanie. Po 12 latach tego zastoju obiecuje, ze gdy wygra Choma przyjdę na rynek i demonstracyjnie wyrzygam sie na niedzwiadka. Przepraszam jesli urazolem kogos uczucia religijne, nie mialem tego na celu."

A co Ci zawinił niedźwiadek, którego solidni fachowcy wykonali 50 lat temu i stoi jak należy? Jacy fachowcy dzisiaj dokonaliby takiego czynu? Rok po remoncie trzeba remontować. Więc z dala od niedźwiadka!
                  • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 01.11.14, 11:40
                    Oczywiście, że mi nic nie zawinił ! Nawet go lubię, ale jest to symbol miasta, po ewentualnie wygranych wyborach przez R. Chomę dla mnie przegranego miasta! Jeżeli społeczeństwo wybierze a kolejne 4 lata tego pana nie widząc tego co w mieście się wyprawia, to mam do niego taki sam szacunek jak do obrzyganego niedźwiadka! Deklaruje, że wyjeżdżam do innego miasta!
                    • Gość: obrońca niedźwiadk Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 16:28
                      No to może raczej wyjedź i zostaw czystego niedźwiadka.
                      • Gość: mariusz Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.ip.oxynet.pl 01.11.14, 17:21
                        Spokojnie to była metafora. Ty zapewne tez dostaniesz niestrawności po Robercie Ch. kto wie czy sam się nie porzygasz. Chyba, że jesteś z tego samego koła wzajemnej Adoracji? Kler, prezio, pan od okien i kilka jeszcze firemek wraz z urzędaskami, przydupaskami?
            • Gość: gosc Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.toya.net.pl 01.11.14, 06:54
              Oj jak Ty malo wiesz ... Fakt jest taki że gdy odchodzil z zakładu pracy (idąc na Z-ca PMP) pracownicy świętowali ze szczęście że poszedł. Uważasz że to o niczym nie świadczy?
              • Gość: gosc Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 12:22
                A jak odchodził z UM było tak samo.
            • Gość: e.voytaszek Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.14, 11:13
              Sprostowanie - Błotnicki miało być:-)
    • Gość: pytajnik Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 00:16
      Czy to nie jest wasz obecny prezydent na tym zdjęciu? Fotka
      • Gość: Marek Re: Kto wygra wybory prezydenckie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.14, 07:51
        W formacji której działał nie było mundurów sami cichociemni
    • Gość: ha Re: Staszek Kiślak! IP: 80.12.43.* 01.11.14, 17:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka