Dodaj do ulubionych

Banery wyborcze

IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 11:42
Miasto zostało zasłonięte banerami z wizerunkami kandydatów do Samorządu. Wyżyny sztuki graficznej osiągnął wizerunek Pani Grażyny z PO. Jestem ciekaw ile kosztuje wykonanie takiego arcydzieła, po zakończonej kampanii chętnie kupię kilka plakatów jako inwestycję. Andy Warhol by się nie powstydził.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 12:35
      Zanim zaspokoisz ciekawość i kupisz, masz możliwość powiększenia "dzieła" i ustawienia jako tapety pulpitu - klik
      • Gość: Plopluś Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 13:04
        Zbyt mała rozdzielczość. Ukradnę sobie w nocy jeden baner :)
        • Gość: giorgio Re: Banery wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.14, 13:25
          Nie zdążysz, wieczorem ukradnę wszystkie:-)
          • Gość: Plopluś Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 14:02
            Zostaw chociaż jeden. Mam już zdjęcie Miss Polski z dedykacją, więc zacznę budowac kolekcję
            • Gość: lp Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 14:07
              Pier.......y zawsze uśmiechnięty. Nawet w Paryżu nie zrobisz z owsa ryżu
              • Gość: lp Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 14:17
                Wiem wiem to Cicolina
          • Gość: gość Re: Banery wyborcze IP: *.static.ip.netia.com.pl 31.10.14, 14:19
            www.krosno24.pl/informacje.php3?id=3558 to już teraz rozumiem czemu w Przemyślu mamy taki skansen
    • Gość: Prezes Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 31.10.14, 16:05
      Zrobię ją swoją prawą ręką - nie znaczy że będzie viceprezesem; prawa ręka jest przydatna przy innych czynnościach.
      • 2seth Re: Banery wyborcze 31.10.14, 16:57
        Kolekcjonujesz antyki? To masz jeden do kolekcji:)
    • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 10:23
      Tylko baner? ;)

Klik i klik
      • tygrysek900 Re: Banery wyborcze 03.11.14, 10:32
        Ciekawe czy PiSowcy wieszają już plakaty popołudniu po już słynnej akcji ich kolegi zycie.pl/informacje/Przemysl/2511,Cz-dyrektor-WORD-wieszal-plakaty.html
      • Gość: zdziwiony Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 11:19
        Czemu tak się czepiliście akurat tej osoby? O niej sam arcybiskup powiedział, parafrazując "kobieta z jajami", tak pisze na jej ulotce wyborczej. To dla niej plus. A dodatkowym plusem jest fotka z byłym z-cą prezydenta, miłym i sympatycznym gościem. To drugi plus. Nie rozumiem czemu komuś się to nie podoba.
        • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 11:51
          Gość portalu: zdziwiony napisał(a):
          > O niej sam arcybiskup powiedział, parafrazując
          > "kobieta z jajami", tak pisze na jej ulotce wyborczej.

Spójrz jeszcze raz na te obrazki - Klik i klik

Opakowanie jest równie jaskrawe i pomarańczowe jak elewacja budynku, ale sam domek marzeń Barbie już nie. Przecież to jest właśnie dowód na to, że trzeba mieć "jaja", żeby coś takiego zrobić!

Lubisz się czepiać kogoś, kto się nie czepia?
          • Gość: zdziwiony Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 12:09
            Kolor jest dobry, mocny a nie mdły i szary, bezpłciowy. Podoba się mnie i całej rodzinie.
            • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 12:25
              Gdybym nie dodał tych obrazków, to poinformowałbyś świat o tym, że Tobie i rodzinie podoba się ten kolor elewacji?
              • Gość: zdziwiony Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 12:44
                Codziennie jadę obok tego budynku, ostatnio z całą rodziną na cmentarz, to i widzieliśmy budynek. Ale dzięki za fotkę.
                Nie każdemu musi się podobać kolor, kwestia gustu. Nie wszystko musi być w tym mieście szare i nudne, jak jej mieszkańcy.
                • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.14, 13:11
                  W sumie nie ma za co dziękować, bo fotkę wrzuciłem nie tylko dla Ciebie, ale to miłe.

Gust rzecze osobista, a o przemyskich zabytkach i kolorystyce można poczytać TU.
    • Gość: :.: To klepsydry są nie banery IP: *.toya.net.pl 03.11.14, 17:45
      To są klepsydry. Nawet znicza zapaliłem 1 listopada pod nimi na Jagiellońskiej i Pl. Konstytucji. Moja dziewczyna złożyła nawet kwiaty ze wstęgą ostatnie pożegnanie dedykowane każdemu z tych zdjęć.
    • Gość: piotruś Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 03.11.14, 22:20
      Jestem pod wrażeniem wielu haseł płynących z ust wielce szanownych kandydatów i kandydatek którzy osiągnęli szczyty socjotechniki "OBIECUJĘ PIĘKNIEJSZY ŚWIAT", "NOWOCZESNY P-ŚL"(darmowa reklama zakładu pogrzebowego ul.Słowackiego), "W SŁUŻBIE LUDZIOM DLA ICH( i SWOICH) POTRZEB"(duży baner proporcjonalnie do ilości nieudanych startów w wyborach)"12 LAT W SAMORZĄDZIE(i basta o 2 kadencje za dużo)" a to PO to aby tylko dostać się do ż....u. Zgrane karty i wyblakłe twarze nic nie wnoszące, nie rokujące na przyszłość, bo już wielokrotnie pokazali co potrafią czyli nic. A piękny uśmiech(po retuszu), czy biały kitel i krytyka nie gwarantują obywatelom że miasto i jego mieszkańcy zyskają na tym. Pozdrawiam i życzę udanych oraz przemyślanych wyborów. Obserwator.
    • Gość: MARIUSZ Re: Banery wyborcze IP: *.ip.oxynet.pl 04.11.14, 12:06
      i59.tinypic.com/53k07a.jpg
      • Gość: LP Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 04.11.14, 13:33
        A z drugiej strony baneru
        • Gość: LP Re: Banery wyborcze IP: *.toya.net.pl 04.11.14, 13:37
          Lepiej udawać niewidomych bo można skńczyc ze sprawa karną
          • Gość: Mariusz Re: Banery wyborcze IP: *.ip.oxynet.pl 04.11.14, 14:03
            I od czasu do czasu Archidiecezja mignie! :D
          • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 14:29
            Niewidomi...
            • 2seth Re: Banery wyborcze 04.11.14, 15:22
              Wiesz Cypis, czasami Twoje komentarze mi się podobają:) I trochę mojego zapamiętanego : If you want to go to bed don't forget globulki zet ( takie były w latach , które pamiętają obecnie kandydujące dinozaury z i do RM Przemyśl). Wtedy używali ich do antykoncepcji a dziś ... hm... pewnie zapomnieli po co im one. Taka jak to nazywam "starcza chciwość".
              • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 16:18
                W internecie mało kto pamięta. Wyszukiwarka "wie najlepiej" i chciwa jest na frazy jak mało kto - klik
                • 2seth Re: Banery wyborcze 04.11.14, 18:18
                  Wyszukiwarka nie załatwi za nas wyboru właściwych ludzi. Może nie warto głosować na tych z początku ustawionych na listach. Może warto postawić na tych z dołu , co chcą coś zrobić? Nie tylko dla kasy i pierdzenia ( sorki) w stołki za diety?
                  • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 18:43
                    Pochwal się numerem listy i pozycją na niej, to na Ciebie zagłosuję.
                    • Gość: Cypis Re: Banery wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.14, 19:56
                      Chyba jednak lepiej będzie jak nie podasz numeru listy i pozycji. Znając przypadłości niektórych użytkowników tego forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka