Dodaj do ulubionych

Pomóżcie

11.02.15, 09:51
Od trzech miesięcy nie mogę się zalogować swojej poczcie na gazeta.pl, przy każdej próbie pojawia mi się informacja z google aps, że konto jest nieczynne i żebym spróbował ponownie później. I tak próbuję od trzech miesięcy. Natomiast bez problemu loguję się na forum. Można się jakoś z tym uporać? Szukałem już odpowiedzi w internecie, ale nigdzie nie znalazłem, natomiast stwerdziłem, że całkiem sporo osób doświadcza tego co ja. Pozostao mi już tylko FP, jak tu nie znajdę pomocy, to już konieec. Ma ktoś jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • kocur_zalogowany Re: Pomóżcie 11.02.15, 17:22
      W ustawieniach konta na forum jest coś takiego jak aktywacja poczty. Może przez to trzeba przejść?
      • jobrave Re: Pomóżcie 11.02.15, 20:50
        Dzięki serdeczne, zaraz spróbuję :)
        • jobrave Re: Pomóżcie 11.02.15, 21:21
          Niestety w ustawieniach nie ma opcji "aktywacja poczty", miałem mozliwość zmiany hasła, myślałem, że to coś da, więc skorzystałem, ale nic nie dało. Będę walczył dalej. jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za odzew.
          • Gość: gonzales Re: Pomóżcie IP: *.przemysl.hypnet.pl 11.02.15, 21:36
            szkoda że Cypis olał to forum, na pewno mógłby pomóc. Niestety ja nie potrafię.Pozdrawiam.
            • matigrypl Re: Pomóżcie 12.02.15, 06:20
              Załóż nowe konto. Mnie wywalili z google za znikomą aktywność. Założyłem nowe bo musiałem je mieć i czekam aż mnie znowu wywalą. Podejrzewam ze jest to związane z reklamami. Reklamodawcy płacą za ilość odbiorców a jak ktoś nie korzysta to z oczywistych powodów go wywalają. Na FP do niedawna nie trzeba było mieć konta? A dzisiaj? Sam sobie odpowiedz. Jeśli będą trudności to załóż konto gościa i stamtąd załóż konto?
            • Gość: Cypis Re: Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.15, 23:55
              @ jobrave
              Może TU pomogą

@gonzales
              KLIK - od razu olał... jeszcze się przecież ferie nie skończyły ;) -
    • Gość: AA Re: Pomóżcie IP: 80.12.35.* 12.02.15, 07:47
      nie cza tyle chlać
    • a.fischer Re: Pomóżcie 12.02.15, 09:21
      Wykluczyłeś problem z przeglądarką lub plikami cookies (sprawdzenie z innej przeglądarki/komputera)? Możesz spróbować odebrać pocztę protokołem IMAP za pomocą klienta Thunderbird.

• jobrave Re: Pomóżcie 13.02.15, 14:51
        Bardzo wszystkim dziękuję za zaangażowanie w rozwiązanie mojego problemu z pocztą. Próbowałem skorzystać z Waszych rad, ale właśnie otrzymałem mejla o treści, którą zamieszczam poniżej Problem rozwiązany! Gdyby ktoś - nie daj Boże - doświadczył tego samego, to ma, jak znalazł, wystarczy napisać na pomoc@gazeta.pl. Jeszcze raz dziękuję.
        -------------------------------------------------------------------------------------------------------
        "Witam,

W celu zapewnienia bezpieczeństwa konto zostało zawieszone automatycznie przez Google. Konto zostało przywrócone.
        UWAGA!!! Należy zmienić hasło pod adresem konto.gazeta.pl oraz zapoznać się z artykułami.
        Lista kontrolna zabezpieczeń Gmaila
        support.google.com/mail/checklist/2986618?rd=1
        Informacje o złośliwym oprogramowaniu
        support.google.com/accounts/answer/1626737?hl=pl
        Dbanie o bezpieczeństwo konta
        support.google.com/accounts/answer/46526?hl=pl

Pozdrawiam,
        Adam Korowczyk
        Specjalista ds. Obsługi Klienta

Agora S.A.
        Dział Obsługi Klienta"
    • Gość: chory Re: Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.15, 14:43
      Proszę o pomoc w innej branży, czy ktoś wie w jakim dniu, godzinach i gdzie przyjmuje pan doktor Marek Zasadny(prywatnie). Potrzebuję pilnie porady specjalistycznej, szukam w internecie i nie wiem dlaczego tak trudno znaleźć w dzisiejszych czasach tak prostą informację ważną dla pacjenta. Lekarzom na tym nie zależy? Kiedyś przyjmował na Dworskiego na przeciw PKO, ale choroba uniemożliwia mi wychodzenie po to, żeby się dowiedzieć, że tam już nie przyjmuje. Będę wdzięczny.
      • jobrave Re: Pomóżcie 13.02.15, 15:03
        placowki.mp.pl/unit/index.html?id=698453 - to chyba aktualny adres, jest też mapka, jak trafić. Zdrowia :)
        • hermenegildo Re: Pomóżcie 13.02.15, 15:09
          Dr Marek Zasadny przyjmuje wyłącznie we wtorki od godziny 17.00 przy ul. Dworskiego 2 !
          Pozdrawiam :-)
          • Gość: chory Re: Pomóżcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.15, 22:21
            Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. To podtrzymuje moją wiarę w człowieka :-) Serdecznie pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka