Dodaj do ulubionych

Zapotrzebowanie na RPG

IP: *.toya.net.pl 02.07.15, 17:27
Wiecie gdzie można zakupić RPG z jednym (całkowicie wystarczy) pociskiem? Potrzebuję to w celu wypier-dolenia w powietrze tarasu wraz z tą gó...aną muzyką, którą Nowak katuje moje uszy. Chyba, że ktoś ma już inne plany żeby pomóc mu zakończyć biznes?
Obserwuj wątek
    • Gość: \m/ Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 03.07.15, 23:40
      allegro.pl/lego-bron-rpg-7-i5499256293.html
    • Gość: sierżant Kurek Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.centertel.pl 04.07.15, 01:20
      Ja do Bogusia też nic nie mam.Niestety karaoke na otwartej przestrzeni to draństwo , zwłaszcza dla kochających muzykę.Słuchanie wycia ludzi , którym słoń nadepnął na ucho jest niemiłe.Ciszej , zdecydowanie ciszej.
      • Gość: darek Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 04.07.15, 10:17
        Dokładnie o to chodzi, RPG za te wycia
    • Gość: gość Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 04.07.15, 21:45
      dziś, panie darek, też raczej szybko nie pójdziesz spać - hajdamaki mają bal ;)
    • Gość: rpg Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 05.07.15, 14:33
      podaję namiary gdzie można kupić RPG
      demotywatory.pl/4186771/Uzbrojony-osiol
      oraz instr obsługi
      demotywatory.pl/2694466/Instrukcja-obslugi-radzieckiego-RPG-7
      albo zamiennik
      demotywatory.pl/2649896/Bazooka-Nuklearna-M388
      • Gość: darek Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 07.07.15, 20:18
        Żeby tak spier-dolić porządny utwór Fever to tylko u Nowaka można. Co za bydło
    • Gość: RiceBoy Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 09.07.15, 17:08
      Jaki żal dupy. Musi mieć jakieś pozwolenia i do 22 może nawet śpiewać dżastin biber i nic wam do tego. Jakbyście mieszkali np kolo stadionu to by wam przeszkadzalo że sie drą na meczu, koło kolei - że pociągi zapowiada za głośo. Mam dla was plan - wynocha za miasto tam jest cicho ( a nie żwierzęta, też są głośne).Nie wiem czy codziennie i co ile to karaoke tam leci ale będąc p o2 stronie sano o takiej godzinie to nawet fajnie że coś się dzieje :) Zawsze możecie złożyć pismo z podpisami waszymi do urzedu miasta lub do właściciela lokalu żeby np o 30% ciszej t oleciało. Nikomu korona z głowy nie spadnie. Nie spinajcie tak bo wstyd mi za was tetryki :)
      • Gość: abba jozef Re: Zapotrzebowanie na RPG IP: *.toya.net.pl 09.07.15, 17:12
        Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
        Stanisław Lem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka