Dodaj do ulubionych

Też brzydko pisałem o Voice-Net

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.04.16, 10:56
Jak w temacie jakoś mnie namierzyli i przegrałem z artykułem: art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
Więc przeprosiłem, karę wpłaciłem i aby było śmieszniej dalej jestem ich klientem i teraz nawet ich usługi sobie chwalę
Obserwuj wątek
    • jobrave Re: Też brzydko pisałem o Voice-Net 21.04.16, 20:59
      Chyba za łatwo się poddałeś - masz prawo publicznie kryytkować firmę, która nie wywiązywała się, w stosunku do Ciebie z warunków kontraktu. Na całym swiecie, w tym w Polsce, istnieją fora poświęcone również działalności firm telekomunikacyjnych (innych, zresztą też) i użytkownicy naprawdę nie przebierają w słowach, ale jakoś nie słyszałem, żeby krytykowani usługodawcy wytaczali procesy. Mogłeś też zgłosić sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów. Poza tym, to jakaś paranoja, bo jeśli np. odniesiesz buty do reklamacji, zgłaszając ją w obecności klientów, to, też mogą Cie wziąć za d...., bo robisz czarny PR :). W tej sytuacji każda publiczną skargę na usługodawców, czy handlowców, można przedstawić, jako "poniżanie i narażanie na utratę zaufania".
    • Gość: ... Re: Też brzydko pisałem o Voice-Net IP: 185.18.135.* 21.04.16, 21:25
      A ile zapłaciłeś kary? I dlaczego mimo tego używasz karty z plusa zamiast voice-net? Coś chyba pier...olisz :)
    • kotojad Re: Też brzydko pisałem o Voice-Net 23.05.16, 09:53
      taki marketing to porażka panowie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka