Dodaj do ulubionych

Przemyskie Prawybory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.17, 10:29
Jak zagłosujecie? ;)

www.portalprzemyski.pl/przemyskie-prawybory-w-portalu-przemyskim-zapraszamy-do-zabawy-i-glosowania-ankieta/
Obserwuj wątek
    • darino Re: Przemyskie Prawybory 06.10.17, 11:18
      Niezła menażeria.
      • darino Re: Przemyskie Prawybory 06.10.17, 15:13
        Tak sobie czytałem życiorysy kandydatów, i widzę, że:
        - mało który opuścil kiedykolwiek Przemyśl (zawodowo)
        - jeśli opuścił, to wyjeżdżając najwyżej za pracą do "metropolii rzeczowskiej"
        - jeśli ktoś opuścil już Podkarpacie, to otrzymał posadę w Warszawie po linii partyjnej, nie w konkursie ...
    • Gość: Cypis Re: Przemyskie Prawybory IP: 95.41.42.* 06.10.17, 11:38
      Był premier z Krakowa, jest prezydent z Nehrybki. W porę KRUS nową siedzibę wybudował
      • Gość: lelek kozodoj Re: Przemyskie Prawybory IP: *.toya.net.pl 06.10.17, 12:54
        Totalna porażka, sami starzy niereformowalni działacze polityczni,
        czekamy na tylko młodą i świeżą krew,
        ale coś mi się wydaje że się nie doczekamy.
        • Gość: Cypis Re: Przemyskie Prawybory IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.17, 13:04
          Jak jest "w dobrym kierunku", to po co zmieniać?
          • Gość: antek Re: Przemyskie Prawybory IP: 185.38.225.* 06.10.17, 16:42
            nepotycy, partyni komisarze, leśne dziadki, "młodzi" oportuniści i oczywiście Lucy. z czego tu ku... wybierać? brakuje jeszcze księdza i członka Trybunału Stanu. Po prostu Żurawica,Kulparków i Tworki w jednym.
            • Gość: Cypis Re: Przemyskie Prawybory IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.17, 02:03
              Niby prawybory, zapraszają do zabawy i głosowania. To ja się pytam się: Gdzie tam pan Asterix?
            • berig123 Re: Przemyskie Prawybory 07.10.17, 08:43
              Nic ująć tylko dodać!
              • Gość: A Re: Przemyskie Prawybory IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.17, 12:23
                Przy takich kontrkandydatach (na razie oczywiście potencjalnych) to Robert Choma nawet nie musi prowadzić kampanii wyborczej. Ten zestaw to jak dla mnie jeden wielki zarzut pod adresem praktycznie wszystkich działających w Przemyślu partii politycznych, że przez tyle lat nie potrafili wykreować nawet po jednym porządnym liderze.
                • Gość: mors Re: Przemyskie Prawybory IP: *.toya.net.pl 20.10.17, 00:34
                  Ten zestaw to jak dla mnie jeden wielki zarzut pod adresem całej, lokalnej, przemyskiej społeczności, że przez tyle lat tkwiła w totalnej apatii, zostawiając samorządową politykę garstce karierowiczów i nie podejmując przy tym żadnych działań społecznych, zahaczających o nią (no, może z małymi ale należącymi już chyba do odległej przeszłości wyjątkami, jak Towarzystwo Ulepszania Miasta, czy Wolne Miasto Przemyśl)
                  • Gość: Cypis Re: Przemyskie Prawybory IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.17, 11:31
                    Po co się wychylać?
                    Żeby dostać po głowie?
                    Bo idea nie jest zgodna z tym czego władza chce, albo czego nie chce?

Bądźcie wdzięczni i nie zapominajcie, że Wam do centrum miasta "Królewskie Miasto" sprowadziło disco-polo. A pod koniec ubiegłego stulecia takie widowiska, to się w Hali Sportowej jakoś nie chciały przyjąć. Taka forma wyrazu artystycznego rozkwitała w owym czasie, ale w okolicach Jarosławia. No ale równocześnie prężnie działał Klub "Niedźwiadek", a miasto słynęło głównie z imprez jazzowych. - KLIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka