Dodaj do ulubionych

Błąd wewnętrzny?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 21:43
Zaczyna mnie trafiać! Co za dziadostwo mnie się przyplątało, wyskakuje błąd
wewnętrzny i muszę zamykać explorer? Wiecie, co na to zaradzić?
Obserwuj wątek
    • gofa Re: Błąd wewnętrzny? 25.04.02, 23:22
      a cos tam jest oprocz tego napisane? czy tylko blad wewnetrzny? i w jakim
      momencie? cos wiecej mozna prosic?
      • wook Re: Błąd wewnętrzny? 26.04.02, 08:11
        najlepiej jakbyś jeszcze raz zainstalował przeglądarkę - chyba!!!, a może coś
        namieszałeś w opcjach.
        • Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 19:30
          Tylko tyle i że musi zamknąć okno.
          • gofa Re: Błąd wewnętrzny? 26.04.02, 19:41
            hmmmm...sprobuj tego co radzi wook...:))) a jak sie nie uda, to wtedy bedziemy
            sie martwic :) dodaj tylko jakiego masz IE i winde :)
            • Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 08:07
              Jak na razie spoko?
              Po zmianie monitora doszedłem do wniosku, że było by dobrze zmienić grafikę, bo
              ta moja już, wymiękała (S3 Trio 4MB)i kupiłem nową Geforce 2 MX400 64MB po
              wymianie i instalacji miałem takie jajca, ściągnąłem i zainstalowałem
              najnowszego detonatora i jakoś się uspokoiło. Na wszelki wypadek dokupiłem na
              Allegro jeszcze 64MB RAM (mam 32MB), może to było tyż przyczyną, gdy
              naotwierałem zbyt wiele okien.
              • gofa Re: Błąd wewnętrzny? 29.04.02, 10:59
                wow...to zaszalales...hihihi...rozumiem ze teraz wszystko dziala? tak? nawet
                tv-out ;) ?
                • Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 12:12
                  A działa! Nawet TV, choć troszkę się upociłem aby to uruchomić.
                  A dlatego że podłączyłem TV a później chciałem uruchomić bez resetowania i
                  karta nie widziała tego wyjścia, ale wszystko już powoli zaczynam mieć pod
                  kontrolą.
                  • gofa Re: Błąd wewnętrzny? 29.04.02, 14:36
                    to super :) czlowiek uczy sie na bledach :) ale grunt ze dziala :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka