Gość: ssaczek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 21:43 Zaczyna mnie trafiać! Co za dziadostwo mnie się przyplątało, wyskakuje błąd wewnętrzny i muszę zamykać explorer? Wiecie, co na to zaradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofa Re: Błąd wewnętrzny? 25.04.02, 23:22 a cos tam jest oprocz tego napisane? czy tylko blad wewnetrzny? i w jakim momencie? cos wiecej mozna prosic? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Błąd wewnętrzny? 26.04.02, 08:11 najlepiej jakbyś jeszcze raz zainstalował przeglądarkę - chyba!!!, a może coś namieszałeś w opcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 19:30 Tylko tyle i że musi zamknąć okno. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Błąd wewnętrzny? 26.04.02, 19:41 hmmmm...sprobuj tego co radzi wook...:))) a jak sie nie uda, to wtedy bedziemy sie martwic :) dodaj tylko jakiego masz IE i winde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 08:07 Jak na razie spoko? Po zmianie monitora doszedłem do wniosku, że było by dobrze zmienić grafikę, bo ta moja już, wymiękała (S3 Trio 4MB)i kupiłem nową Geforce 2 MX400 64MB po wymianie i instalacji miałem takie jajca, ściągnąłem i zainstalowałem najnowszego detonatora i jakoś się uspokoiło. Na wszelki wypadek dokupiłem na Allegro jeszcze 64MB RAM (mam 32MB), może to było tyż przyczyną, gdy naotwierałem zbyt wiele okien. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Błąd wewnętrzny? 29.04.02, 10:59 wow...to zaszalales...hihihi...rozumiem ze teraz wszystko dziala? tak? nawet tv-out ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaczek Re: Błąd wewnętrzny? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.02, 12:12 A działa! Nawet TV, choć troszkę się upociłem aby to uruchomić. A dlatego że podłączyłem TV a później chciałem uruchomić bez resetowania i karta nie widziała tego wyjścia, ale wszystko już powoli zaczynam mieć pod kontrolą. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Błąd wewnętrzny? 29.04.02, 14:36 to super :) czlowiek uczy sie na bledach :) ale grunt ze dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś