Dodaj do ulubionych

PKS Przemyśl

06.03.05, 13:01
Czy PKS Przemyśl został sprywatyzowany, czy też jest nadal firmą państwową ?
Obserwuj wątek
    • rychu_z_przemysla Re: PKS Przemyśl 06.03.05, 13:15
      www.pks-przemysl.pl/
      • rychu_z_przemysla Re: PKS Przemyśl 06.03.05, 13:17
        Nie wiedzialem, ze mamy bezposrednie polaczenie autobusowe z Bukaresztem.
        • darino Przemyśl - Bukareszt ? 10.03.05, 13:06
          Ja też nie wiedziałem, w rozkładzie na dworcu jest chyba tylko połączenie do
          Suczawy ?
    • darino PKS Przemyśl - dobre pytanie 06.03.05, 20:14
      Dobre pytanie Iwanko !
      Niestety na stronie PKS nie ma odpowiedzi na to pytanie - jest tylko wzmianka,
      że został sprywatyzowany i przyjął formę spółki z o.o.
      • upowiec Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 06.03.05, 20:19
        No właśnie, chciałem zapytać, kto w takim razie jest właścicielem PKS Przemyśl ?
        • Gość: didu Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:10
          Przemyski PKS jest spółką z.o.o, w której większościowym (a może jedynym)
          udziałowcem są pracownicy. Spółka całkiem dobrze sobie radzi, mają niskie ceny,
          a na trasach dalekobieżnych dysponują naprawde fajnymi autobusami.
          • darino PKS Przemyśl 10.03.05, 13:10
            Miło słyszeć, że dobrze im się wiedzie - większości firm z akcjonariatem
            pracowniczym nie wiedzie się zbyt dobrze - albo bankrutują, albo przejmują je
            prywatni inwestorzy !
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl 10.03.05, 16:44
              www.bajson.com/~promilek/sprawozdaniefinansowepks.pdf
              Jak w nazwie pliku.

A skład firemki => www.bajson.com/~promilek/pks.pdf
              • Gość: doxa Re: PKS Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:56
                Miraiam, tylko sie nie popłacz chłoptasiu!
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 09.03.05, 01:00
          jutro ci z pracy wrzucę dane z KRSu , kto widnieje w KRSie ... swoją drogą , jak
          ciekawy, to 4 litery byś do sądu poniósł i byś się dowiedział ...
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 10.03.05, 14:07
          www.bajson.com/~promilek/pks.pdf
          KRS ;)
          • Gość: Zbychu Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie IP: 80.51.255.* 10.03.05, 15:37
            Ty, Promil jesteś geniuszem, no może przesadzam, ale jednak pogonić Ciebie
            np.DOXĄ lub inna atrakcyjną dziewczyną należy uczynić.
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 10.03.05, 16:34
              Gość portalu: Zbychu napisał(a):

> Ty, Promil jesteś geniuszem,

Tylko przeszedłem się do KRSu ... ja wirtualnie, bo mam do tego dostęp ... a
              starczyło się do sądu kuna kopnąć ... jak kogoś temat ciekawi, to niech cośw
              stronęrozwiania ciekawości zrobi ...
              P.S.

Jest to wpis założycielski spółki .. jest już trochęuaktualniony ...
              uaktualnień nie chce mi się zamieszczać.

> no może przesadzam, ale jednak pogonić Ciebie
              > np.DOXĄ lub inna atrakcyjną dziewczyną należy uczynić.

A tego nie rozumiem ?

Co do linku ma ten troll ?
              • darino dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:41
                Dzięki za wypis, ale moja ciekawość nie była aż tak wielka, aby udać się do KRS.
                Po prostu przy okazji rozmowy z Rychem na temat konkurencji dla PKS przyszło mi
                do głowy to pytanie !
                Dzięki za odpowiedź !
                • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:44
                  TO zapoznaj się jeszcze z tym =>
                  www.bajson.com/~promilek/sprawozdaniefinansowepks.pdf
                  • rychu_z_przemysla Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:52
                    Promilek, a znasz ustawę o ochronie danych osobowych?
                    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 20:21
                      rychu_z_przemysla napisał:

> Promilek, a znasz ustawę o ochronie danych osobowych?

Nie no Rychu ... 3 twój post , który od czasu jak tu zaglądam położył mnie na
                      podłogę ze śmiechu ;)

Te dane nie podlegają ochhronie (działalność gospodarcza), po drugie , są jawne
                      ;) , dostępne dla każdego w KRSie sądu, do którego każdy wejść może ...

Co więcej, publikowane w monitorach gospodarczych etc, czyli periodykach równie
                      powszechnie dostępnych ;)

Idąc twoim tokiem rozumowania - Monitor gospodarczy jako wydawnictwo zamknięte
                      być powinno natychmiast ;) po upublicznia takowe dane ... Nie mówiąc o sądach,
                      gdzie każdy wejść może, wziąć papiery w łapy, spisać dane ludzi rządzących w
                      każdej firm ie etc ... ;)

Wielkie piwo dla Ciebie za dawkę humoru jaką mi dostarczyłeś, zapewne przypadkowo ;)
                      • Gość: doxa Re: dzięki za wypis z KRS ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:08
                        Miriam, tylko sie nie popłacz chłoptasiu(tym razem ze smiechu)
    • Gość: pasażer Re: PKS Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51
      Może fotki kogoś zainteresują:
      ams1.lo3.wroc.pl/~tomek/old/zdjecia.php?kategoria=875

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka