upowiec 06.03.05, 13:01 Czy PKS Przemyśl został sprywatyzowany, czy też jest nadal firmą państwową ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: PKS Przemyśl 06.03.05, 13:17 Nie wiedzialem, ze mamy bezposrednie polaczenie autobusowe z Bukaresztem. Odpowiedz Link Zgłoś
darino Przemyśl - Bukareszt ? 10.03.05, 13:06 Ja też nie wiedziałem, w rozkładzie na dworcu jest chyba tylko połączenie do Suczawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
darino PKS Przemyśl - dobre pytanie 06.03.05, 20:14 Dobre pytanie Iwanko ! Niestety na stronie PKS nie ma odpowiedzi na to pytanie - jest tylko wzmianka, że został sprywatyzowany i przyjął formę spółki z o.o. Odpowiedz Link Zgłoś
upowiec Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 06.03.05, 20:19 No właśnie, chciałem zapytać, kto w takim razie jest właścicielem PKS Przemyśl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didu Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.05, 18:10 Przemyski PKS jest spółką z.o.o, w której większościowym (a może jedynym) udziałowcem są pracownicy. Spółka całkiem dobrze sobie radzi, mają niskie ceny, a na trasach dalekobieżnych dysponują naprawde fajnymi autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś
darino PKS Przemyśl 10.03.05, 13:10 Miło słyszeć, że dobrze im się wiedzie - większości firm z akcjonariatem pracowniczym nie wiedzie się zbyt dobrze - albo bankrutują, albo przejmują je prywatni inwestorzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl 10.03.05, 16:44 www.bajson.com/~promilek/sprawozdaniefinansowepks.pdf Jak w nazwie pliku. A skład firemki => www.bajson.com/~promilek/pks.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doxa Re: PKS Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:56 Miraiam, tylko sie nie popłacz chłoptasiu! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 09.03.05, 01:00 jutro ci z pracy wrzucę dane z KRSu , kto widnieje w KRSie ... swoją drogą , jak ciekawy, to 4 litery byś do sądu poniósł i byś się dowiedział ... Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 10.03.05, 14:07 www.bajson.com/~promilek/pks.pdf KRS ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie IP: 80.51.255.* 10.03.05, 15:37 Ty, Promil jesteś geniuszem, no może przesadzam, ale jednak pogonić Ciebie np.DOXĄ lub inna atrakcyjną dziewczyną należy uczynić. Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: PKS Przemyśl - dobre pytanie 10.03.05, 16:34 Gość portalu: Zbychu napisał(a): > Ty, Promil jesteś geniuszem, Tylko przeszedłem się do KRSu ... ja wirtualnie, bo mam do tego dostęp ... a starczyło się do sądu kuna kopnąć ... jak kogoś temat ciekawi, to niech cośw stronęrozwiania ciekawości zrobi ... P.S. Jest to wpis założycielski spółki .. jest już trochęuaktualniony ... uaktualnień nie chce mi się zamieszczać. > no może przesadzam, ale jednak pogonić Ciebie > np.DOXĄ lub inna atrakcyjną dziewczyną należy uczynić. A tego nie rozumiem ? Co do linku ma ten troll ? Odpowiedz Link Zgłoś
darino dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:41 Dzięki za wypis, ale moja ciekawość nie była aż tak wielka, aby udać się do KRS. Po prostu przy okazji rozmowy z Rychem na temat konkurencji dla PKS przyszło mi do głowy to pytanie ! Dzięki za odpowiedź ! Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:44 TO zapoznaj się jeszcze z tym => www.bajson.com/~promilek/sprawozdaniefinansowepks.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 16:52 Promilek, a znasz ustawę o ochronie danych osobowych? Odpowiedz Link Zgłoś
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: dzięki za wypis z KRS ! 10.03.05, 20:21 rychu_z_przemysla napisał: > Promilek, a znasz ustawę o ochronie danych osobowych? Nie no Rychu ... 3 twój post , który od czasu jak tu zaglądam położył mnie na podłogę ze śmiechu ;) Te dane nie podlegają ochhronie (działalność gospodarcza), po drugie , są jawne ;) , dostępne dla każdego w KRSie sądu, do którego każdy wejść może ... Co więcej, publikowane w monitorach gospodarczych etc, czyli periodykach równie powszechnie dostępnych ;) Idąc twoim tokiem rozumowania - Monitor gospodarczy jako wydawnictwo zamknięte być powinno natychmiast ;) po upublicznia takowe dane ... Nie mówiąc o sądach, gdzie każdy wejść może, wziąć papiery w łapy, spisać dane ludzi rządzących w każdej firm ie etc ... ;) Wielkie piwo dla Ciebie za dawkę humoru jaką mi dostarczyłeś, zapewne przypadkowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doxa Re: dzięki za wypis z KRS ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:08 Miriam, tylko sie nie popłacz chłoptasiu(tym razem ze smiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: PKS Przemyśl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:51 Może fotki kogoś zainteresują: ams1.lo3.wroc.pl/~tomek/old/zdjecia.php?kategoria=875 Odpowiedz Link Zgłoś