Gość: Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 20:04 Gdzie w Przemyślu znajduje sie jakiś zakład który zajmuje się naprawą, instalacją alarmów samochodowych?? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mynia0 Re: Alarm!!! 05.05.05, 22:44 na Mickiewicza - na początku ulicy, tam, gdzie jest sklep z rowerami. nie pamietam, jak sie ten zakład nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Alarm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:18 A jakiś inny zakład bo tam gość mi nie zrobi mojego alarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Alarm!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:29 Był warsztat na Kadyi tj.boczna Bielskiego w szeregówkach,ale nie wiem,czy jeszcze działa.Montowali mi alarm,jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Alarm!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:14 Nietety może kiedyś był ale już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: Alarm!!! 07.05.05, 18:13 zajrzyj tu : www. essa.com.pl trzeba się umówić telefonicznie, bo mają sporo pracy. Odpowiedz Link Zgłoś