Gość: STOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:02 Daj już spokój kimkolwiek jesteś IK'o. Te kłótnie do niczego nie porowadzą. Weź się przejdź, pójdz do kina, spotkaj z kimś, może ci minie zły humor. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony na debili Re: Do IKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:08 Szkoda że taka kretynka niszczy szansę porozumienia między naszymi miastami. Ja Rzeszów lubię i nie znoszę ludzi wywołujących konflikty między nami a tym miastem. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Do IKI 10.05.05, 11:11 Proszę zauważyć, że niejaka Ika nie pisze postów na forum Przemyśl. Czy ona jest z Przemyśla? Wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Re: Do IKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 11:15 IP ma z Przemyśla, poza tym wyszukaj słowo: Ika na forum Przemyśl. Pozdrawiam z Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
darino bez Iki byłoby nudno na forum :) 10.05.05, 13:09 Poza tym nie używa słów "debile" i "kretyni" - jak jej adwersarze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEGRUŚ Re: Do IKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:44 Kim jest IKA i co zrobiła? Nie czytaam wszystkich wypowiedzi wiec chciałbym przeczytać . powiedzcie która jest jej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Do IKI IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 13:58 Ika jest the best :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianin Re: Do IKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 17:36 Ika jest żałosna, nienawidzi ją masa ludzi. Dlatego że jest nikim a uważa się za kogoś lepszego niż inni. Tacy ludzie w ogóle nie powinni istnieć, a tym bardziej zabierać głos. Chciałbym widzieć jej komentarz 1 listopada gdy odleci pierwszy samolot do Frankfurtu, albo gdy Rzeszów otrzyma status metropolii. Nie znoszę ludzi którzy sobą nic nie reprezentują, a życie upływa im na wyśmiewaniu, poniżaniu innych i wyładowywaniu frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Do IKI IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 18:04 co to za argument, ze jej nienawidzi masa ludzi? zawsze ktos kogos nienawidzi. chodzi mi o to, ze ona nie wyzywa nikogo ani niczego (przynajmniej w tych postach ktore udalo mi sie znalezc) od smierdzacych g....n itp. Odpowiedz Link Zgłoś
alekr Re: Do IKI 10.05.05, 18:34 ja mam wrażenie że ta nienawistna rzesza to jedna albo dwie osoby zmieniające co chwile nick, poraża powtarzalność słów "żałosna/y/e, debil/ka itp. ale może sie myle. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: Do IKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 20:24 Mnie sie podoba,poprostu prowokuje i wciąga do duskusji,a przy okazji nikogo nie obraża.Inna sprawa,że jej posty są kotrowersyjne,ale pewnie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asda Re: Do IKI IP: *.server.ntli.net 10.05.05, 20:33 wlasnie to mialem na mysli, ze jej posty nikogo nie obrazaja. natomiast ze strony przeciwnej tylko wulgaryzmy. ale podobno tak zawsze jest ,ze jak nie ma argumentow to wtedy uzywa sie inwektyw. Odpowiedz Link Zgłoś