wook 29.07.02, 07:29 czyżby wszyscy fani forum Przemyśla wyjechali na kanikuły, co to będzie, co to będzie, pusto wszędzie, głucho wszędzie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia-s Wątek dla gości proszę :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 18:42 Bo piszecie o sprawach miasta, a na ile ja mogę się tu wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Wątek dla gości proszę :) 29.07.02, 19:00 mam dla Ciebie propozycję - "zapodaj" uniwersalny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Wątek dla gości proszę :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 00:15 Ja wróciłem, teraz postaram sie z Wami tu czesciej bywać , ale o Przemyślu to wiem tylko tyle ile tu wyczytam bo niestety nie byłem /jeszcze/ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Wątek dla gości proszę :) 30.07.02, 07:07 przecież to nie jest forum tylko o mieście, wskazane tematy dowolne, wiec Muminku jest pole do popisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Może wspólny rajd??? 30.07.02, 09:52 Właście, bo wypady na pifko i do restauracji już były. Wy robicie za przewodników, rzućcie jakimiś mapkami - linkami i ruszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Może wspólny rajd??? IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 10:39 Zapraszam do Węgorzewa /to na Mazurach/, Pogoda gwarantowana nawet jak niebo w chmurach. Jeśli am nawet jechać nie możecie, To obejżyjcie sobie w internecie. :))) www.wegorzewo.pl www.keja.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Może wspólny rajd??? 30.07.02, 10:50 Fajnie, dzięki, ale Mazury planuję za rok, teraz chcę, żeby mi Przemyślanie pokazali swoją małą ojczyznę... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Może wspólny rajd??? 30.07.02, 14:13 gosia-s napisała: > Fajnie, dzięki, ale Mazury planuję za rok, teraz chcę, żeby mi Przemyślanie > pokazali swoją małą ojczyznę... ;))) republika.pl/twierdza11/http://www.kki.krakow.pl/pioinf/przemysl/zabytki/zabytki.html www.przemysl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Może wspólny rajd??? 30.07.02, 14:16 sory powtórka: republika.pl/twierdza11/http://www.kki.krakow.pl/pioinf/przemysl/zabytki/zabytki.html www.przemysl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Może wspólny rajd??? 30.07.02, 14:20 przykro mi ale łaczy dwa linki i wychodzą bzdety; republika.pl/twierdza11 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Może wspólny rajd??? 30.07.02, 14:48 No ok, zaczynamy od Przemyśla i fortów, a później okolice? :))) Odpowiedz Link Zgłoś