Dodaj do ulubionych

Turniej Kibiców

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:41
W przyszłą sobotę i niedzielę tj. 30-31 lipca, na stadionie Przemyskiego
Czuwaju zostanie zorganizowany Turniej Kibiców. W imprezie wezmą udział takie
ekipy jak: Śląsk Wrocław, Motor Lublin, Karkonosze Jelenia Góra, BKS Stal
Bielsko-Biała, Karpaty Krosno, Beskid Skoczów, Chełmianka Chełm, MKS Radymno
oraz trzy drużyny Czuwaju. Rywalizacja będzie przebiegała w dwóch grupach 5-
cio zespołowych. Pierwsze spotkania rozpoczną się w sobotę o godz. 10:00.

www.czuwaj.prv.pl
Obserwuj wątek
    • rapapo Re: Turniej Kibiców 27.07.05, 18:52
      Kibic, planujecie zadyme czy normalni ludzie będą mogli przyjść?
      • Gość: asda Re: Turniej Kibiców IP: *.server.ntli.net 27.07.05, 21:53
        nawet jesli nie planuja to zadyma i tak bedzie. przeciez to "kibice" :(
        • Gość: tomek Re: Turniej Kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:54
          Zadyma będzie na 100%.
          • Gość: Danek_Polonia Re: Turniej Kibiców IP: 217.113.224.* 27.07.05, 22:18
            Na 100% to wy jestescie dziwni...to ze kibice organizuja impreza typu turniej to
            nie znaczy ze zaraz ma byc zadyma..ludzie wy lepiej posluchajcie Ks.Rydzyka albo
            poogladajcie Tv Trwam i nie piszcie takich bzdur bo tego nie mozna czytac...A
            tak wogole to te druzyny sa neutralnie do siebie nastawione byli juz raz na
            takich zawodach i wcale nie bylo zadnej zadymy..Glupia mentalnosc ludzi ktorzy
            tylko umia z ucha podziagnac..Pozdrawiam...C.H.W.D.P...:/
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Turniej Kibiców 28.07.05, 22:43
              Gość portalu: Danek_Polonia napisał(a):

> Na 100% to wy jestescie dziwni...to ze kibice organizuja impreza
              > typu turniej to nie znaczy ze zaraz ma byc zadyma..

Coś mi się zdaje, że brzydko mówiąc - pier)(*^*^%sz.
    • Gość: kibic Re: Turniej Kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:01
      Ludzie dajcie spokoj.Jest to niekomercyjna impreza,ktora sami zorganizowalismy
      z duzym zaangazowaniem i jest skierowana do kibicow naszego kochanego
      klubu.Jesli niechcesz nie przychodz.Mnie osobiscie nie podnieca koncert Arki
      Noego ani Ich Troje,gdzie przypuszczam zdarza sie wiecej zadym niz przy okazji
      spotkan kibicow:)Dlatego przy braku jakichkolwiek imprez masowych,ta nasza jest
      rodzynkiem i ewenementem.Co do neutralnosci nie ma co wypisywac bzdur-kibice to
      nie hipisi w martensach za pieniadze mamy.Uwazam,ze nasze wladze miejskie
      powinny brac przyklad z naszego lokalnego patriotyzmu i organizacji.Jestem
      pewny,ze zylo by nam sie ciekawiej w naszym kochanym, miescie.
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Turniej Kibiców 28.07.05, 22:44
        Gość portalu: kibic napisał(a):

> nie hipisi w martensach za pieniadze mamy.Uwazam,ze nasze wladze miejskie
        > powinny brac przyklad z naszego lokalnego patriotyzmu i organizacji.Jestem
        > pewny,ze zylo by nam sie ciekawiej w naszym kochanym, miescie.

A tym mnie setnie ubawiłeś ... zdaje się, że jesteś głupszy od "wszechpolaka"
        gościnnie występującego na łamanch niniejszego forum.
    • Gość: on 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:59
      Wszystkie te druzyny ktore beda sa do sie bie przyjacielasko nastawione, wiec
      nie ma mowy o zadymie!!! zobaczycie jak sie bawia njlepsi w Polsce kibice!!!
      brawo za organizacje dla kibicow Czuwaju! widac ze to Czuwajowi nalezy sie
      wyzsza liga a nie Polonii ktora ma bardzo slabo zorganizowanych kibicow i jest
      ich mniej.
      • Gość: asda Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl IP: *.server.ntli.net 29.07.05, 12:18
        jestem ciekaw jak bedzie wygladala zadyma w ktorej wezma udzial zaprzyjaznieni
        kibice czuwaju i innych klubow z; niezaprzyjaznionymi kibicami polonii, ktorzy
        napewno sie pojawia. jesli ktos przezyje, to prosze o informacje na forum
        • Gość: żaba Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:17
          nic nie wiesz to sie nie udzielaj !!! 0 rannych :]
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl 29.07.05, 13:53
        Gość portalu: on napisał(a):

> nie ma mowy o zadymie!!! zobaczycie jak sie bawia njlepsi w Polsce kibice!!!
        > brawo za organizacje dla kibicow Czuwaju! widac ze to Czuwajowi nalezy sie
        > wyzsza liga a nie Polonii ktora ma bardzo slabo zorganizowanych kibicow i

A co ma poziom drechów do tego, w jakiej lidze drużyna być winna ???
      • Gość: Czuwaj Przemysl Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.08.05, 14:44
        a co ty taki pewien jestes co do naszej garderoby ...heheh
        grubo sie mylisz ze chuligani chadzaja tylko w dresach a i myslenie maja
        niedresiarskie... cos mi sie zdaje ze jestes jakims zakompleksionym cpuno
        hipiso dziecio kwiatem (pisownia orginalna :) )
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl 03.08.05, 15:42
          Gość portalu: Czuwaj Przemysl napisał(a):

> a co ty taki pewien jestes co do naszej garderoby ...heheh

Oceniam po poziomie wypowiedzi ... jesteś tak tępy, że nie potrafisz nawet
          prawidłowo na mojego posta odpowiedzieć, a podpinasz się pod czyjąś (nie moją)
          wypowiedź .. Jeśli zasady odpowiadania na forum nie jesteś w stanie pojąć , to
          i nie zrozumiesz toku myślenia przeciętnego człowieka.

> grubo sie mylisz ze chuligani chadzaja tylko w dresach

No tak .. zapomniałem, że do kościółka przy rodzince zakładają "eleganckie"
          wdzianko.

> a i myslenie maja
          > niedresiarskie...

Tiaaa ...

> cos mi sie zdaje ze jestes jakims zakompleksionym cpuno
          > hipiso dziecio kwiatem (pisownia orginalna :) )

Masz absolutną rację - zdaje ci sie.
          • Gość: Stare Miasto Re: 1 Turniej kibicow Czuwaju Przemysl IP: 217.113.224.* 09.08.05, 13:07
            Ja widze że tu wiekszość wypowiadających się na tym forum(oprucz paru
            kibiców-pozdrowienia dla was chlopaki)to jakaś spółka Konfidencko-podobna...z
            tego co slyszałem POLICJA lubi sobie wejść w struktury młodzieżowe aby sie
            dowiedzieć więcej o ich zamiarach...moze niektórzy z forumowiczów sa wlaśnie
            taką grupą dochodzeniową...nic nigdy nie wiadomo...a moze niektórzy nalażą do
            jakiegoś ugrupowania Katolickiego walczącego z antyklerykanizmem(podpinając pod
            to temat kibicowani-różnie to księża myślą)...Ogolnie czytając wypowiedzi
            niektórych niby "mądrych osób" dochodzę do wniosku że ten świat staję sie coraz
            bardziej dziwny...a teraz czas na to żeby niektórzy wyciągneli parę słów z tego
            co napisałem i skrytykowali mój tok myślenia o ile nie dojdą do wniosku ze ja
            nie mam toku myślenia...czasami nawet tacy "mądrzy ludzie" sie tu znajdują i
            krytykują wszystkich którzy myśla inaczej niż oni...i proszę nie zaprzeczajcie
            ze tak nie jest...wystarczy przeczytać wpisy tych ludzi i dochodzi sie do
            pewnego wniosku...Pozdrawiam kibiców...
    • Gość: tak Re: Turniej Kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 08:15
      jak jestes inteligentny to wiesz ze "drech" by nie zorganizowal czegos takiego,
      wsrod kibicow nie ma wylacznie chuliganow sa takze tzw normalni ktorzy to
      organizuja!!!
    • Gość: kks Re: Turniej Kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 14:07
      wspamiała atmosfera,super zabawa tak mozna powiedziec o tym turnieju,zwiedzanie
      Przemysla przez kibicow wszystkich zaproszonych druzyn i zabawa do rana!

Tylko Czuwaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka