Dodaj do ulubionych

...w PiSdu...

IP: 83.17.119.* 25.09.05, 21:42
...z takim wyborem narodu :( Jeszcze nigdy (po 1989 r.) nie bylo w Sejmie
tylu socjalistow!!!

Przeciez w takim ukladzie nie ma mowy o zadnych prorynkowych reformach. PiS
bedzie tworzyl urzedy do walki z korupcja, rozbudowywal aparat kontroli...
Nie bedzie klimatu dla przedsiebiorczosci. Znow dziady spieprza szanse na
normalnosc w tym kraju?

Ehhh... nadzieja tylko w tym, ze Platforma nie wejdzie w jakis zgnily
kompromis. Rokita do Kaczorow: "Przedstawcie program, swoja koncepcje
rzadzenia itd., wtedy porozmawiamy o koalicji"

Nadzieja tez w tym, ze PiS tylko przed wyborami lizal wszystkim dupe
(zbierajac glosy fanow Rydzyka i Leppera). Ze teraz pokaze mimo wszystko
inna, normalniejsza twarz...

Pozyjemy, zobaczymy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: $zczurek Re: ...w PiSdu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 22:20
      No i Rydzyk wygrał. Głupi socjal się raduje.
      • darino kaczka - premierem 25.09.05, 23:39
        No to mamy kaczkę-premiera. Za dwa tygodnie trzeba się postarać, aby druga nie
        została prezydentem ...
        • Gość: novy Re: kaczka - premierem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 01:22
          Po raz kolejny zwyciężył populizm, a szansa na zmiany na lepsze została
          zaprzepaszczona:(
          • Gość: gamper Re: kaczka - premierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 07:42
            no co jest chłopaki?
            czyżbyście poperali pederastów?
            ja się cieszę i wole druga kaczke prezydentem niz jakiegos tuska czy pluska co
            mówil w pamiętnym 1987 roku że:
            "polskośc to nienormalność"
          • Gość: z Re: kaczka - premierem IP: 80.51.255.* 26.09.05, 07:44
            A czy ktokolwiek z Was(nas)wierzył, że bez wycięcia w pień
            dotychczasowych"polityków"mozna coś zmienić?NIGDY!Do zywej tkanki, a dopiero
            potem moze coś z tego wyjdzie.Na to trzeba conajmniej pół pokolenia, czyli
            ok.czterech wyborów.Ja moze dozyję, inni, jak się postarają.
            Najwiekszym przegranym, oprócz...... jest moim zdaniem Roman G.z kumplami, no
            i Gamper.I o to chodziło.
            • Gość: or Re: kaczka - premierem IP: 83.17.119.* 26.09.05, 08:32
              Zgoda...

Moze i dobrze, ze Kaczory tak wchodzily wszystkim do d***. Przynajmniej nie
              wzroslo praktycznie poparcie dla LPR i Samoobrony.
            • Gość: gamper Re: kaczka - premierem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:15
              niestety 'z" musze Cię rozczarować:-) może RG jest przegranym, ale JA WYGRAŁEM.
              I zawsze będę na to wszystko z góry:-)
              Nie jesetm demokratą, wiec ludem nie pogardzam!
    • opserwvtor Re: ...w PiSdu... 26.09.05, 10:07
      A ja bardzo się cieszę, że PiS i PO prowadzą.
      • Gość: voyto Re: ...w PiSdu... IP: 212.160.138.* 26.09.05, 11:43
        plusem jest to że SLD uzyskało dwucyfrowy rezultat,
        plusem też że zadufany pyszałek z krakowa nie będzie premierem,
        plusem że kaczory złożyły wyborcom obietnice socjalne (co juz moim zdaniem na
        starcie przekreśla koalicję z PO), chyba że porzucą hasła socjal, a wtedy
        ludzie ich "załatwią" raz na zawsze...
        plusem, że PD i SDPL nie weszły,
        plusem że LPR ma tak małe poparcie,
        MINUSEM - drastycznie niska frekwencja
        • Gość: z Re: ...w PiSdu... IP: 80.51.255.* 26.09.05, 12:14
          Zgoda, ten"premier" z Krakowa w końcu dostał po d...e.Moim zdaniem z koalicji
          PiS PO nic nie wyjdzie.Po krótkim czasie(pół roku)to się rozpieprzy.A wtedy
          Donald,Andrzej i Roman.Ale czarno przed oczyma.
          • Gość: voyto Re: ...w PiSdu... IP: 212.160.138.* 26.09.05, 13:12
            hmmm, pół roku?
            ja dawałekm im najwyżej 3 miesiące wspólnego rządzenia, ale znajomy który jest
            ponoć lepiej zorientowany zapewnia mnie że taka koalicja potrwa aż ROK. To jest
            przykre, ale taka jest wola społeczeństwa...
            Ponoć powodem takiego głosowania jest to że nie wierzymy demokracji i nie
            potrafimy w tym ustroju funkcjonować i wolelibyśmy żeby nas ktoś mocno za morde
            trzymał...Ja nie mam wyrzutów, bo głosowałem całkiem inaczej, ale cóż...
            • Gość: anal_fabeta Re: ...w PiSdu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:41
              zagłosowałes tak jak 4 lata temu.
              pewnie byłeś z czerwonymi u koryta a do nowej ekipy się nie dało wkręcić
              • Gość: voyto Re: ...w PiSdu... IP: 212.160.138.* 26.09.05, 14:20
                Ot właśnie nic dodać, nic ująć...wypowiedź prawdziwego analfabety. Układy
                jakiekolwiek czy czerwone czy czarne mnie z gruntu brzydzą, podobnie zresztą
                jak przynależnośc polityczna. Nienawidzę tylko sługusów, którzy nie mając
                własnego zdania klepią to co ktoś im karze, nie rozumiejąc że mózg posiada się
                po to aby myśleć, a nie tylko po to aby łeb po imprezie bolał
                • Gość: zaciura Super PiS !!! IP: *.mcon.pl 26.09.05, 15:30
                  Wreszcie dupki z sld i im podobne popłuczyny pójdą za kraty.
                  Zal wam 4 litery ściska? Wasza sprawa, ja się cieszę. Będzie porządek i może
                  wreszcie ludzie zaczną coś znaczyć, nie tylko kasiora.
                  A co do gospodarki to zaznaczam, że PiS jako jedyna partia ma sensowny program,
                  czego nie można powiedzieć o innych.

Prawo i Sprawiedliwość - oto jest odpowiedź!

Komu sie nie podoba proponuję wakacje na Białorusi.
                  • Gość: voyto Re: Super PiS !!! IP: 212.160.138.* 26.09.05, 16:14
                    jak widać po wypowiedzi poprzednika można podejrzewać że w popłuczynach to on
                    się pławi...
                    Komfortem opozycji jest patrzeć chłopcom na ręce, by nie dopuścić do sytuacji z
                    jakimi mieliśmy do czynienia za aws i sld. I to jest myślenie pozytywne, ale
                    jak ktoś jest chory z nienawiści i sapie z powodu nadpobudliwości, to wróżę mu
                    szybki awans...do sekcji sportowej
                  • Gość: asda Re: Super PiS !!! IP: *.server.ntli.net 26.09.05, 16:28
                    nie ma potrzeby wyjezdzac na bialorus. pis zrobi ja nam tutaj , niestety :(
                    • Gość: free Re: Super PiS !!! IP: 80.51.180.* 27.09.05, 21:08
                      Oj zanosi się na Białoruś
    • Gość: starykoniu Re: ...w PiSdu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:49
      Ciekawe ilu z was poszło na głosowanie że teraz narzekacie?
    • Gość: :)) :)))))))))))) IP: *.chello.pl 27.09.05, 20:14
      www.bojkot-wyborow.org/plakaty.php
      • Gość: voyto Re: :)))))))))))) IP: 212.160.138.* 29.09.05, 10:26
        POLECAM:
        Obok tych oficjalnych coraz liczniej pojawiają się także nieoficjalne, które są
        nie do końca politycznie poprawne... Wystarczy tylko wspomnieć o adresie
        nieoficjalnej strony Lecha Kaczyńskiego kaczynskimamalegofiutka.org, aby się
        przekonać, że jej zawartość to nie program partyjny czy fanklub.

Bardzo często tego typu inicjatywy są odzwierciedleniem poglądów jakie na temat
        polityków krążą w sieci. Jedni są lubiani bardziej i stają się bohaterami np.
        gier gra-tusk.blo.pl. Inni mniej, czego dowodem są adresy stron jak np.
        spieprzajdziadu.pl.

Bez wątpienia prym popularności wśród Internautów wiedzie Andrzej Lepper.
        Kandydat Samoobrony na prezydenta może poszczycić się największą ilością
        poświęcanych mu stron. Popularna lepper.linuxpl.com czy założona przez fanów
        lepper.ir.pl to tylko niektóre propozycje krążące w sieci. Sam przewodniczący
        jest nawet bohaterem bajki o Harrym Lepperze harrylepper.friko.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka