Gość: zseio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 16:23 czy są tu osoby, które ukończyły zseio na Kilińskiego? jakie są wasze opinie o tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wasyl Re: absolwenci zseio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:11 ja ukończyłem technikum elektroniczne w 2005 roku (stara matura)i co mogę powiedzieć o tej szkole jest spoko z nauką raczej problemów nie będzie a na lekcjach jest dość wesoło nauczyciele są ok (nie wszyscy) Pozdrawiam wszystkich z 5x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: absolwenci zseio IP: *.mcon.pl 10.03.06, 13:41 Ale piękny i zrozumiały tekst.Znaczy tekst spoko, cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: absolwenci zseio IP: 213.25.171.* 10.03.06, 18:03 Gdybyś chodził do ZSEiO to byś wiedział, co to znaczy. Dlatego właśnie ta szkoła jest spoko ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EiT Re: absolwenci zseio IP: *.chello.pl 10.03.06, 19:22 To zalezy jakie masz ambicje i co pozniej chcesz robic w zyciu... Jesli chcesz studiowac na jakims niezlym kierunku na dobrej uczelni technicznej, to bedzie Ci sie bardzo trudno dostac po tej szkole. Ogolnie jest to jednak jedno z lepszych technikow w Przemyslu, ale porownujac ZSEiO np do Zespolu Szkol Lacznosci (ZSŁ) w Krakowie, to przemyskie technikum wypada bardzo slabiutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: absolwenci zseio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:41 wcale tak nie jest ja studiuję na AGH-IS i bez problemu się dostałem :-)moi koledzy też a jak tak uważasz to dlaczego z mojej klasy 5 osób jest na AGH 10- Politecjnika Wrocławska 7-Politechnika Śląska 6-Politechnika Rzeszowska a jedynie 5 osób zostało w Przemyślu pozdrawiam wszystkich w ZSEiO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EiT Re: absolwenci zseio IP: *.chello.pl 11.03.06, 16:58 Ja tez studiuje na AGH, tyle ze EiT na EAIiE... Samo studiowanie na AGH, PŚ czy PWr jeszcze nic nie mowi - zalezy co studiujesz. Mozesz studiowac np. na Wydziale Odlewnictwa na AGH - i ja uwazam ze wcale to nie sa dobre studia... No niestety z mojej klasy (chodzilem do liceum w ZSEiO) studiuje jedynie okolo 12 osob (nie liczac tych co ucza sie dalej w Przemyslu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: absolwenci zseio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:11 dobra to ona była dwadzieścia lat temu....... Odpowiedz Link Zgłoś