Dodaj do ulubionych

To forum umiera!

IP: *.chello.pl 19.04.06, 16:16
Wczoraj wstawiłem post w którym, napisałem o tym, o czym wie każdy, kto
spędził na tym forum trochę więcej czasu.
Nic się nie dzieje, stali użytkownicy, najbardziej aktywni i zaangażowani
forumowicze nie przychodzą już tutaj.
Pojawia się zaledwie kilka postów dziennie. Wieje nudą.
Nasz "społeczny" admin skutecznie wykończył to miejsce, wycinając wszystko, co
mu się nie podoba, nie stosując się do jakichkolwiek czytelnych i z góry
ustalonych zasad. Robi to w sposób wyjątkowo bezczelny, nie zostawiając
żadnych śladów - po prostu znikają całe wątki. Jest to chyba jedno z
najbardziej cenzurowanych forów na całym portalu gazeta.pl
Swiadczy o tym reakcja "admina" na mój wczorajszy post - napisany językiem
kulturalnym, powszechnie przyjętym i napisany NA TEMAT, co więcej zawierający
pytanie o zmiany, o to , co należy zrobić, aby ten kryzys i bezprecedensowy
marazm nie przedłużał się?
Post, jak i cały wątek zawierający wypowiedzi innych, został usunięty - bez
śladu, bez ostrzeżenia, czysto i elegancko.

Ponawiam więc pytanie do Was, co robić? (admina informuję, że sporządziłem
kopię zapasową i w razie jakiejkolwiek ingerencji jestem gotowy zamieszczać
ten post codziennie)
Obserwuj wątek
    • Gość: tira-rira Re: To forum umiera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:44
      Propozycja moja jest taka by jak najwięcej osób napisało do admina forum o usunięcie rapapo (który kasuje posty szybciej niż kasownik w autobusie)
      • Gość: aaaa Re: To forum umiera! IP: *.server.ntli.net 19.04.06, 17:23
        Imac, mialem przyjemnosc przeczytac Twoj wczorajszy watek , iaj chyba wszystkie
        Twoje posty nie bylo w nim nic co nalezaloby cenzurowac czy kasowac. jestem na
        tym forum stosunkowo niedlugo (ponad rok) ale dla mnie jest ono a raczej bylo)
        zrodlem informacji, moze troche plotkarskich, moze niedokladnych ale w
        polaczeniu z innymi zrodelkami dawalo jakis obraz miasta w kotrym nie bylem juz
        kilka lat. niestety od pewnego czasu te inforamcje dzieki niepojetym ingerencjom
        administratora przestaly sie tu ukazywac, co powoduje wrazenie, ze w miescie nie
        dzieje sie nic ciekawego. byc moze rzeczywiscie wyjsciem jest zbiorowe pisanie
        do "gory" z prosba o zmiane?
        • jur-a Re: To forum umiera! 19.04.06, 19:28
          takie było celowe działanie siusiumajtków (którym pracuje tylko prawa półkula
          mózgowa). Chodziło po prostu o to, by odepchnąć od Wyborczej jak najwięcej
          osób. I to się na tej stronie udało.
          Politycznemu pedalstwu mówimy NIE!!!
        • Gość: Zbychu Re: To forum umiera! IP: 217.98.81.* 19.04.06, 19:29
          WQygląda mi na nowe wybory.No dobrze, a Kuchciński?
          Tira-Rira robi sie katolikiem.A jak należało być rzeciw to...
          A teraz coś, dla ducha pana Prezydenta Chomy.
          ..Pan sie wyciszy i pozna jak szeleści ,
          szeleści mądrość ludu"
        • Gość: Zbychu Re: To forum umiera! IP: *.mcon.pl 20.04.06, 04:17
          To ja Cie serdecznie pozdrawiam.Jeśli masz cos wspólnego z socjologia to udziel
          nam interesujacych informacji.Takiemu Przemyslowi, znasz to miasto?Znasz jego
          problemy, znasz to coś, co nakazuje "kochać" ten grajdół?
          To wymień conajmniej cztery takie cechy.Odwagi!!!!
          I to całe forum.Albo piszą"spadachroniarze", albo Rychu, albo ja.Tak, czy
          inaczej to kretynizm.Rapapo nie będę ucinał Ci jaj, bo po prostum ich nie masz.
    • Gość: Gosc Re: To forum umiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:26
      Wczoraj napisałem ze to bagno a nie forum ale wykasowano. Rapao (to dzis dodaje
      z pełna swiadomocia) to org niczym Shrek z bagien.
      • przemysl2000 Re: To forum umiera! 19.04.06, 23:27
        obrazasz shreka :)
      • Gość: Zbychu Re: To forum umiera! IP: *.mcon.pl 20.04.06, 04:25
        Powinieneś jednak napisać co jest bagnem.My!!!!!Nie chcemy kogoś, komu wydaje
        sie, że jest przemuślaninem, a nie ma nic do powiedzenia o
        mieście."Goście,Takie Tam, Inne"powinni spadac na krzew.Nie jest trudnym
        pouczanie kogoś o czymś.Wyzwaniem jest jak rozwiązać pewne sprawy dotyczące
        Przemyśla.A na ten temat nic.
        • przemysl2000 Re: To forum umiera! 20.04.06, 11:40
          nie wiem co masz przeciwko "gosciom, takim tam , innym" Uwazasz, ze nick
          swiadczy o tym czy ktos ma cos do powiedzenia o przemyslu? wez pod uwage, ze
          czasem z wiekszej odleglosci widac lepiej. a co do pomyslow o rozwiazywaniu
          problemow: jak moge miec pomysl, zeby rozwiazac jakis problem skoro watki o
          problemach sa czesto usuwane?
          kiedys niektorzy mocno sie dopominali o wprowadzenie dzialu "co zmienic w
          przemyslu". dzial istnieje, wpisy pojawiaja sie rzadziej niz gruszki na wierzbie.
        • Gość: Gość Re: To forum umiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 21:09
          "Zbychu" to czy Ty kogoś chcesz czy nie jest mało ważne. Forum tutaj to bagno w
          sensie administrowania i KILKU zaledwie bywalców którzy robią "ferment" celowo
          aby skłucić forumowiczów. Są to ludzie za którymi stoją tacy "Panowie" jak
          Pinio, Choma, Kuchciński i im podobni. Rapapo najpewniej sie też do nich
          zalicza. Co do "przemyslanina" to jestem chyba większym od Ciebie i mam tego
          pewność, tak samo jak to że "coś" dla miasta zrobiłem. Powiedz jakie sprawy Ty
          chcesz tutaj rozwiązać ? Człowieku puknij się w swoje czoło i pomyśl. Tutaj
          możesz tylko pisac takie bzdury jak piszesz aby się uzewnętrznic i nic więcej.
    • Gość: stypa ReTo forum umiera! Umarło już?Wieczne odpoczywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:38
      Racz Mu dać, Panie.
      Zasłużyło.;-)

• rychu_z_przemysla Re: To forum umiera! 20.04.06, 09:14
      Gość portalu: Imac napisał(a):

> Wczoraj wstawiłem post w którym, napisałem o tym, o czym wie każdy, kto
      > spędził na tym forum trochę więcej czasu.
      > Nic się nie dzieje, stali użytkownicy, najbardziej aktywni i zaangażowani
      > forumowicze nie przychodzą już tutaj.

Co ty takiego Imac napisałeś w tym skasowanym wątku?

• Gość: Zbychu z Przemysla Re: To forum umiera! IP: 217.98.81.* 20.04.06, 11:28
        Ty q....a Rychu pytasz co było w tym wątku.Ja wiem, jak sie onanizować, aby
        było skuteczne.Ktoś napisał, że dno.On ma rację
      • Gość: Imac Re: To forum umiera! IP: *.chello.pl 20.04.06, 15:45
        > Co ty takiego Imac napisałeś w tym skasowanym wątku?

Mniej więcej to samo co w aktualnym wątku, tylko w bardziej wywazony i mniej
        emocjonalny sposób. Podałem też nicki osób, które kiedyś były tutaj bardzo
        aktywne, a zaprzetały całkowicie swojej działalności na forum.

p.s. czy możesz mi wyjaśnić, dlaczego ten "zbychu" wszystkich beszta? I dlaczego
        pisze tak, że nie można zrozumieć o co mu chodzi, poza chęcią dołożenia każdemu?
        Zastanawia mnie też, dlaczego niektóre jego wyjątkowo niekulturalne odzywki nie
        przeszkadzają naszemu jakże wysublimowanemu i wrażliwemu opiekunowi?
        • Gość: Zbychu Re: To forum umiera! IP: 217.98.81.* 20.04.06, 18:25
          Masz jak sadzę ok.55 lat i mieszkasz w okolicach Tatarskiej ulicy.przewaznie
          trafiam, teraz też.
          Nie "besztam", a Rycha uwielbiam!!!!!
          • Gość: Imac Re: To forum umiera! IP: *.chello.pl 20.04.06, 19:22
            Jak widać "przeważnie" może znaczyć "wcale"
        • rychu_z_przemysla Re: To forum umiera! 24.04.06, 11:06
          Gość portalu: Imac napisał(a):

> > Co ty takiego Imac napisałeś w tym skasowanym wątku?
          >
          > Mniej więcej to samo co w aktualnym wątku, tylko w bardziej wywazony i mniej
          > emocjonalny sposób. Podałem też nicki osób, które kiedyś były tutaj bardzo
          > aktywne, a zaprzetały całkowicie swojej działalności na forum.

Czy brak aktywności na forum kiedyś często piszących
          forumowiczów jest spowodowany tylko przez rapapo?
          Nie sądzę.

• Gość: frazes Re: To forum umiera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 11:25
            Zagadka - czy rapapo ma coś wspólnego z wiceprezydentem Lewandowskim - jak myślicie?
            • Gość: blazes Re: To forum umiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:17
              Zagadka - czy frazes ma coś wspólnego z mózgiem - jak myślicie?
            • Gość: RCH+ Re: To forum umiera! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:06
              Ale co tu jest do myślenia, o faktach sie nie dyskutuje albo ma coś wspólnego
              albo nie. Myślenie tu nic nie wskura, jakbyś ty pomyślał to byś nie pisał
              takiej durnoty.
              • Gość: frazes Re: To forum umiera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 14:34
                uuuu a to się głosy podniosły - nerwy puszczają rapapo? A może mamy ci mówić Grzesiu L. Hę?
                • Gość: fidon Re: To forum umiera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 19:48
                  sądząc po jakości postów niejakiego rapappo oraz nienachalną polszczyznę to
                  może być on
                • Gość: zaciekawiony Re: To forum umiera! IP: *.ptvk.pl 24.04.06, 20:03
                  Czyżby rapapo był synem jaśniewielmożnego wiceprezydenta Lewandowskiego... a to ciekawe... to by wszystko wyjaśniało
    • Gość: / Re: To forum umiera! IP: *.eranet.pl 11.04.07, 20:22
      Imac
      • Gość: Imac Re: To forum umiera! IP: *.chello.pl 11.04.07, 20:30
        Jaki sens był w odświeżaniu wątku sprzed wielu miesięcy?
        • Gość: ! Re: To forum umiera! IP: *.eranet.pl 11.04.07, 20:41
          Imac = voyto
          Voyto = Imac

Fusy herbaciane nie kłamią. Potwierdziłem kartami, potem świeżymi flakami z
          jagnięcia i tak samo wyszło.
          • Gość: Imac Re: To forum umiera! IP: *.chello.pl 11.04.07, 20:54
            Watsonie możesz mi wyjaśnić po co miałbym się wspierać drugą tożsamością, skoro
            moje poglądy na większość spraw są tutaj powszechnie znane?
            Zdaje się Watsonie, że proces dedukcji sprowadził Cię na manowce, bo chello.pl
            to drugi co do wielkości dostawca internetu w Polsce.
            • jobrave Re: To forum umiera! 11.04.07, 21:48
              Watson był znacznie słabszy w dedukcji od Holmesa.
              Jeszcze forum nie zginęło, póki my żyjemy!!! Tralallalalalalallalalaallalla!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka